Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız istediğin pasta olsun alırım ben sanaa
ebrarım kız kocan karadenızlı tabı sevcen mısırı mısır bıde antıoksıdan mıs cok faydalıymıs vücudu temızlermıs:lepi:ama ben kaynamıs darı süt darıyı daha cok sevıyorum ama burda pek bulamıyorum
bana bakınn hey çok çeneniz düşmesin haa:)) sonra okuyam derken sizi kaçırmıyım gece...
hadi bu defa see you laterr...
ay ben bunu demicektim dimi malum bi şahıs benden çalmıştı diye sinirlendiydim
ayy ne güzel dedin yaa..evet göbişlerimizi sevicez inşallah bigünnnnopuyorumnanaktaniyi geceler cnm benim...valla cano yaa napalım sağlık olsun bigün buluşcaz göbeklerimizi sevicez
tamam bitanem çok öptüm seni iyi geceler allah rahatlık versin
ayy maşallah boncuğum hep böyle olsun inşallah
inşallah ya kocalarımızın yüzü gülsün yeterki :Saruboceq:
iyi geceler tatlım öptümopuyorumnanaktanDerinim ii geceler kuzum cok öptümmmmmm :1hug:
ne erkeni delüş 2 oldu saat:))gitmekde istemiyom ama çok uykum var artık hastayım..öptüm cnm iyi geceleropuyorumnanaktanheh heh,bende aynıyımkaydirigubbakcemile3
güle güle canım,pekte erken gidiyon ama neyse.
:roflol: şaka ettim kıs bakalım ne dicen diye..dün msnde de bişey krıştırmıştım hatırladın:roflol:Dün beni gördüm canımmmm klava:klava:klava:
ayy ne güzel dedin yaa..evet göbişlerimizi sevicez inşallah bigünnnnopuyorumnanaktaniyi geceler cnm benim...
iyi geceler tatlım öptümopuyorumnanaktan
ne erkeni delüş 2 oldu saat:))gitmekde istemiyom ama çok uykum var artık hastayım..öptüm cnm iyi geceleropuyorumnanaktan
:roflol: şaka ettim kıs bakalım ne dicen diye..dün msnde de bişey krıştırmıştım hatırladın:roflol:
halem ekledım cnm senı:hulya:
iyi geceler canım öptümopuyorumnanaktaniyi geceler derincimm..
kaydirigubbakcemile3 Allahaısmarladık canom:))canoım benim gece gece koptum güle güle sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
see you later derıncıgımkaydirigubbakcemile3