Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bana bakınn hey çok çeneniz düşmesin haa:)) sonra okuyam derken sizi kaçırmıyım gece...
hadi bu defa see you laterr...:eek:
ay ben bunu demicektim dimi malum bi şahıs benden çalmıştı diye sinirlendiydim:kızgın:

ebrarım kız kocan karadenızlı tabı sevcen mısırı mısır bıde antıoksıdan mıs cok faydalıymıs vücudu temızlermıs:lepi:ama ben kaynamıs darı süt darıyı daha cok sevıyorum:KK1: ama burda pek bulamıyorum

yok be kuzum onla alakalı değil ben oldum olası severdim
aslına bakarsan kociş hiç sevmez hep yanlız yerim mısırı
ay tazeyide severim hepsi güzel yavvv

bana bakınn hey çok çeneniz düşmesin haa:)) sonra okuyam derken sizi kaçırmıyım gece...
hadi bu defa see you laterr...:eek:
ay ben bunu demicektim dimi malum bi şahıs benden çalmıştı diye sinirlendiydim:kızgın:

canoım benim gece gece koptum güle güle sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla cano yaa napalım sağlık olsun bigün buluşcaz göbeklerimizi sevicez :emir_bebek:
tamam bitanem çok öptüm seni iyi geceler allah rahatlık versin

ayy maşallah boncuğum hep böyle olsun inşallah
inşallah ya kocalarımızın yüzü gülsün yeterki :Saruboceq:
ayy ne güzel dedin yaa..evet göbişlerimizi sevicez inşallah bigünnnnopuyorumnanaktaniyi geceler cnm benim...
Derinim ii geceler kuzum cok öptümmmmmm :1hug:
iyi geceler tatlım öptümopuyorumnanaktan
heh heh,bende aynıyımkaydirigubbakcemile3
güle güle canım,pekte erken gidiyon ama neyse.
ne erkeni delüş 2 oldu saat:))gitmekde istemiyom ama çok uykum var artık hastayım..öptüm cnm iyi geceleropuyorumnanaktan
Dün beni gördüm canımmmm :eek:klava::eek:klava::eek:klava:
:roflol: şaka ettim kıs bakalım ne dicen diye..dün msnde de bişey krıştırmıştım hatırladın:roflol:

:eek: :eek: :eek:

Burdayımmmmmm

ptlamış mısır faydalımı ya erkekler için eşim seviyo yapıyım ddevamlı o zamn

ayy ne güzel dedin yaa..evet göbişlerimizi sevicez inşallah bigünnnnopuyorumnanaktaniyi geceler cnm benim...

iyi geceler tatlım öptümopuyorumnanaktan

ne erkeni delüş 2 oldu saat:))gitmekde istemiyom ama çok uykum var artık hastayım..öptüm cnm iyi geceleropuyorumnanaktan

:roflol: şaka ettim kıs bakalım ne dicen diye..dün msnde de bişey krıştırmıştım hatırladın:roflol:

:eek: :eek: :eek:

Anladım anladımmm kaydirigubbakcemile5

halem ekledım cnm senı:hulya:

Canım benim acık msn ama gelmedi talep

aleynam buarada geçmişte sormuşsun dua nezaman diye salı akşamı tatlım
20 tane okey

iyi geceler aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))

ay şu üstte çıkan kadının göğüslerini görmekten sinir geldi yaf..sayfa yenilendikçe silikonlar gözüme giriyo sanki çıkıp duruuular ordan alsanaalsanasmile

Abla hiç kendimi düşünmüyomvarsa yoksa erkek içinolanları araştırıyom aslında kendimide düşünmem lazım

X