- 2 Ekim 2010
- 2.015
- 0
KARDELENIM IYI YAPARSIN CNM BENIM YA BAK BAKALIM NELER BULUCAKSIN BIZEDE SÖYLERSIN
KARDELENBHR CNM MAKBER TAM TEDAVIYE BASLICAKTI YALNIS HATIRLAMIYORSAM 11 YADA 12. AYINDA HAMIS KALDI CNM TEDAVIYE GEREK KALMADAN[/COLOR]
HALEM HOŞGELDIN CNM BENIM AY ALEMSIN KIZ SAAT KACTA UYUDUN KALKAMADIN DIMI:hulya:kaydirigubbakcemile3
selam kızlar hepinize iyi geceler
ay sonunda burdayım ama inanılmaz yorgunum
bittim yaaaaa
nasıl yenilemem gerekiyo
canım yaa öyle ümitsiz düşünme lütfen hayırlısı olsun hiç ummadığın zamanda gelir bebişin inşallah .buarada merak ediyoduk seni iyi oldu anlattığın canım .inşallah artık aramızda olursunebrarcım nerelerde olduğumu sormuştun ya canım ben enson size test için gideceğim demiştim ya gittim doktora kan testi yaptırdım bana dediki anlaşılmıyo ne var ne yok dedi bidaha yapalım dedi tekrar tekrar yaptırdim anlasılmadı baska yerlere yaptırdım özele gittim sonuç netleşti yok dediler yıkıldım biliyorsunuz çok uzun zaman adet olmamıştım vardıye seviniyorduk eşimle çok üzüldük eşim üzülmeyeyim diye elinden geleni yaptı ama olmadı bi zaman herşeyden elimi eteğimi çektim nete filan girmedim size haber veremedim tam düzüldim bu defa bilgisayar bozuldu daha olmadı bilgisayar şimdi annemdeyim öyle size ulaştım sizi tlfdan takip ettim ama yazamıyordum böyle işte şimdi sorarsan halaa hamiş değilim olmuyo artık umudum kalmadı allahım hepimizi bebişine kavuştursun :Saruboceq:
tamam canım ben başkasına yazıyımiyi akşamlar kızlar.ebrarcım ben bugun kırmızıları gördüm duayı başka bi arkadaşa verirsin perşembe biter o günden sorasına yazarsın bana canım haberin olsun diye yazayım dedim.
ben uğruyorum canımda sen olmuyosunslm güzellerrrr
ebroş nerelerdesin delüü ugramaz oldun topigine misafirin mi var gene
derin naber datlum altta görünüyon
sebocum sen ne yapıyon looo .. iyimisin canım
canım hoşgeldin topiğimize dilerim enkısa zamanda gelir minişin bende 10.yıla girdimneden aglamıyam canım yaaa 9 yıll oldu hamile kalamadım moralim yerlerde mutfakta salya sümük agladım 1 saatte 6 sigara içtim derdimdensenağlama
hoşgeldin gökcenin arkadaşı umarım enkısa zamanda hamiş hberini verirsin tatlımevet o delüüüü ben oluyorum azcuk sıyrıkkkk:))))özgülümü burda tanıdım iyiki tanıdımmm
ebroş nerelerde acaba?buna gelen misafirde bi türlü kalkmak bilmiyo.sempatiksalakcinni
araç çubuklarındaki yenile tuşuylada yenileyebilirsin canım,ben öyle yapıyorum.
sağol canım makber için çok sevindim darısı benim başıma inşallah çünkü aşılamadan flan korkuyorum ben
kardelen49 selina arkadaşımız adet olmuş onun yerine sana yazdım duayı
okursun değilmi tatlım