Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben yokken doğum yapanlar olmuş bayaaaaaaaaaaaa ve hamişlerimiz çoğalmış çok sevindim :lepi:

sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim ama fazla sürmeyecek sanırım yine giremeye bilirim:gitme::a015:

selam boncuk.
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, kardelen49, kardelenbhr, samyeli26+, ugurboncugum+, way
tüm kardelenler emir ve görüşlerinize hazırdır komutanımturkbayragikaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam tek tüple kalan tanıdığınız var mı acaba

kardelencim,arada sayfayı yenilemen gerekiyo canım,yenilemeden,yada msj göndermeden,bizim gönderdiklerimizi göremessin.

Selamünaleyküm canlarrr boncugumm nabıon kuzummm görüşemiozzzz..Kardelosum iyiyim bende kuzum ama gidemedim ben bugun tugbaya uyumusum :çok üzgünüm: sonrada kalktım evi topladım falan saat 2 yi gecti gec oldu dedim gitmedim..

alt0001.gif

BEN GERI GELDIMkaydirigubbakcemile3

selam kızlar hepinize iyi geceler
ay sonunda burdayım ama inanılmaz yorgunum
bittim yaaaaa

KARDELENIM IYI YAPARSIN CNM BENIM YA BAK BAKALIM NELER BULUCAKSIN BIZEDE SÖYLERSIN
KARDELENBHR CNM MAKBER TAM TEDAVIYE BASLICAKTI YALNIS HATIRLAMIYORSAM 11 YADA 12. AYINDA HAMIS KALDI CNM TEDAVIYE GEREK KALMADAN[/COLOR]
HALEM HOŞGELDIN CNM BENIM AY ALEMSIN KIZ SAAT KACTA UYUDUN KALKAMADIN DIMI:hulya:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
KARDELENIM IYI YAPARSIN CNM BENIM YA BAK BAKALIM NELER BULUCAKSIN BIZEDE SÖYLERSIN
KARDELENBHR CNM MAKBER TAM TEDAVIYE BASLICAKTI YALNIS HATIRLAMIYORSAM 11 YADA 12. AYINDA HAMIS KALDI CNM TEDAVIYE GEREK KALMADAN[/COLOR]
HALEM HOŞGELDIN CNM BENIM AY ALEMSIN KIZ SAAT KACTA UYUDUN KALKAMADIN DIMI:hulya:kaydirigubbakcemile3

Ay valla dogru söylüyon kuzum kalkamadım :KK1: burdan cıktım gene uyuyamadım ki sabah 6 ben ayaktaydım

X