benimle konuşan yok beni unuttunuz galiba:gitme:senağlama
unutmadık,hatta arada baktım ben,hiç gelmiş mi diye?asıl sen unuttun kız,insan bi haber verirdi,neyse yazmışın zaten neden gelmediğini,tekrardan hoş geldin topicimize.neydi,ece mi diyoduk sana?
derinsu kardelen ebrar .......................... daha adlarını sayamadığım arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa
işte geldik,burdayık,biz bu işte ustayıkkaydirigubbakcemile3
buyur canım dertleşelim ihtiyacım var çünkü 1 saattir aglıyorumsenağlama
hayırdır,niye ağlıyosun dicektim,ama alttaki yazınıda okudum,rabbim daha bekletmez inş.senide,hepimizide.aramıza hoş geldinvereliniortak
1tane oğluşum var 7yaşında allahım bagışlasın bize acısını göstermesin
ama 6 aydır bebek istiyoruz ama.........işte öle
allahım isteyen herkese nasip etsin gönlümüze göre versin
inş.seninde en kısa zamanda olur ama sen bize göre daha şanslısın,aramıza sende hış geldin.vereliniortak
kız niden beni kimse sevmiyo cevap yok niden:gitme:
sevtuncum,sana cevap veriyoz,seni seviyozda,ama her defasında böyle deme lütfen,o an orda olmayabiliyoz,yoksa neden yazmayalım canımcım.
DERİNCİM canım gel canım seninle bu konuyu konuşalım bir ara canım kızlar ben gelmişim eve uyuz eltim benim peşime kaynanama gelmiş uyuz aradı bugün teyzesinin kızı dogum yapmış onu diyo bide bizim biri vardı tanıdık hamile kalmış onu diyo dedi serklajdan konuştuk uyuz demezmi bana bizim burda biri vardı rahimini diktirdi bebek durmadı dogurdu diye kızlar ya ben bunu ne yapıcam moralimi bozuyo sinir oluyorum teli açmayım diyorum ısrarla çalıyo ah bir elime verseler geberticem he onunlaalsanaalsanasmile
bak canım,senin yapacağın en doğru hareket,eltine açık açık bu durumdan rahatsız olduğunu söylemek,böyle arkasından kızmakla bişey elde edemssin,sen üzülcene,o üzülsün,yada üzülmessede üzülmesin,ama seni üzmesin bi daha,gerekirse kız bile,yaptığın ne senin diye.ben olsam kesin kendisiyle hallederdim sorunumu.
gerçi o tam bir sopalık ama
klava:
merhaba kızlar,, eşim istanbulda. buakşam geliyor inşallah. bende hazır evde yokken temizlik yaptım, süpürge, yerleri sildim toz aldım banyoyu ovdum. mutfağı temizledim. yoruldum ama, iyi oldu. yarında bana kalacak...
keşke fazla yormasaydın kendini,en azından ovalama işlerini falan yapmasaydın samyeli.
öncelikle kardelenlere sonra diğer arkadaşlara merhaba.ismimizemuszemus değiştiremedim ama resim ekledim.umarım ayırdedici olur
aleyküm selam kardelencim,resmini çok beğendim.
merhaba bana acemi diyebilirsiniz nekadadır bebeğin için uğraşıyosun
ah ahhhh,bizde başta çok acemiydik,herşeyi sora sora öğrendik,o yüzden hiç endişelenme,öğrenmek istediğin herşeyide hemen sor canım.opuyorumnanaktan
Kardelosummm nabıon balımm :1hug:
topic topic geziyom canım,sen napıyon,buluştun mu tuba yla,saçı ne renk olmuş,gerçekten mavi mi?