Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Aleyna bir ki aleyna bir ki yelizzzzz bir ki nerdesiniz ayol bak sizi merak ettimmm mesajımı görünce ceavp verin ifadenizi alcam :roflol:

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20
tuğçe................20
hale..................20
afed.................20
kardelen........20
turkuaz...........20
selina..............20
nanelişeker...20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
20 EKSİĞİMİZ VAR
OKUMAK İSTEYEN BİLDİRSİN

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20
tuğçe................20
hale..................20
afed.................20
kardelen........20
turkuaz...........20
selina..............20
nanelişeker...20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
20 EKSİĞİMİZ VAR
OKUMAK İSTEYEN BİLDİRSİN

canım o 20 taneyi bana yaz balım..

akşam yoktum, annemdeydim ve duanıza katılamadım... Bulut için rabbim en kısa zamanda bebeğini nasip etsin.

Amin.....

günaydın kızlar ne çok kaynatmıssınız vallah hepsı nı okuyamadım:kedi:
öncelıkle yenı arkadaslar gelmıs hepsı hoşgelmısler umarım en kısa zamanda meleklerıne kavusurlar:Saruboceq:
derınım hıc üzülme fıstıgım bızde görcez o cıft cızgıyı ALLAH büyük hepımız aynı seyı yasıyoruz ben kac kez test yapmak için wc ye gırdıgımde adet oldugumu gördüm kac kez hüngür hüngür agladım sız tesellı ettınız ınsallah bundan sonra mutluluktan aglarız senınde bebişin 6. yılında kucagında olucak ben ınanıyorum kız bak ıcımden geldı ınsallah RABBIM sana ıkız verırde mutlulugun kat kat olur:Saruboceq::lepi:
tugcalım doktoramı gıdıyorsun bgn cnm ınsallah güzel haberlerle gelırsın cnm:Saruboceq:
afed senı lısteye ekledım cnm ınsallah ugurlu gelır bgn haleyle bulusuyormussunuz oh negüzel keyfını cıkarın sırnaşık şey
sevtunum daha ıyı gördüm senı cnm ha şöyle ol hersey düzelıcek cok mutlu olcaksın sen yeterkı güçlü ol:1hug:
turkuazımda ızne cıktı umarım güzel gecer cnm ıznın özlücez senı:1hug:a.s.
kacırdıgım atladıgım olduysa kusurabakmayınbilmiyorumkismile
ebrarım kardelenım derdam ve bütün kızlar öptüm sızlerı olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
besmele1.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BULUTA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
tüm kalbimle amiiiinnn amiiinn amiinnn rabbim en kısa zamanda bulut arkadaşlımıza yavrusunu nasip etsin inş.duamız kabul olsun hepimizin ağzına sağlık arkadaşlar.

günaydın canlarım hepinize ben bugün evde yokum arkadaşa kahvaltıya gidicem ordanda pazara gidicez maksat gezmek allah razı olsun hiç yanlız bırakmadı hamileligimde bile beni şaşıracaksınız ama ikizlerin annesi çok teselli verdi boşver bir daha olur sana kocana bişey olmasın dedi allahtan geldi dedim allaha gitti dedim herkez senin yerinde olmak ister dedi ne güzel 2 tane melegin orda seni beklicek dedi abisi babasının elinden kardeşide senin elinden tutucak işşallah dedimafoldumbenmafoldumben rabim işşallah bana ogullarımı gösterir öteki tarafta canlarım bugün bir rüya gördüm hayrolsun ölmüş babamı ve babannemi gördüm eşimin teyzesinin gelini hamile benimle erkekmiş cinsiyeti diyo bana 4 aylık dogdu bende bakıyorum çocuk topaç gibi kız diyorum benimkinden küçük dogmuş ama çok gürbüz diyorum bebegi bana veriyo bende kalıyo bebek anlıcagınız okadar güzel bir bebekki kız içim kaynıyo bebege park gibi bir yere gidiyorum bebegi benden almaya çalışıyolar ben vermiyorum kafam karıştı vallahi acaba rabbim kendi bebegimimi gösterdi bana temizlik çok yapıyorum çok kalabalık gördüm neyin nesiyse hani kafam karışıkya acep ondanmı gördüm bu rüyayı erkekmiş bebek bu arada kız bilen varmı bu rüyaya yorum alıyım:hulya:

günaydın kızlar nasılsınız gece kaynatmışsınız misafir vardı gelemedim ama aklım sizde idi neyse görüşürüz öpüldünüz opuyorumnanaktan

günaydın canlarım hepinize ben bugün evde yokum arkadaşa kahvaltıya gidicem ordanda pazara gidicez maksat gezmek allah razı olsun hiç yanlız bırakmadı hamileligimde bile beni şaşıracaksınız ama ikizlerin annesi çok teselli verdi boşver bir daha olur sana kocana bişey olmasın dedi allahtan geldi dedim allaha gitti dedim herkez senin yerinde olmak ister dedi ne güzel 2 tane melegin orda seni beklicek dedi abisi babasının elinden kardeşide senin elinden tutucak işşallah dedimafoldumbenmafoldumben rabim işşallah bana ogullarımı gösterir öteki tarafta canlarım bugün bir rüya gördüm hayrolsun ölmüş babamı ve babannemi gördüm eşimin teyzesinin gelini hamile benimle erkekmiş cinsiyeti diyo bana 4 aylık dogdu bende bakıyorum çocuk topaç gibi kız diyorum benimkinden küçük dogmuş ama çok gürbüz diyorum bebegi bana veriyo bende kalıyo bebek anlıcagınız okadar güzel bir bebekki kız içim kaynıyo bebege park gibi bir yere gidiyorum bebegi benden almaya çalışıyolar ben vermiyorum kafam karıştı vallahi acaba rabbim kendi bebegimimi gösterdi bana temizlik çok yapıyorum çok kalabalık gördüm neyin nesiyse hani kafam karışıkya acep ondanmı gördüm bu rüyayı erkekmiş bebek bu arada kız bilen varmı bu rüyaya yorum alıyım:hulya:

canım günaydın hayırdır ne oldu sana ben 1 kac aydır yoktum :gitme:

DERİNSUCUM canım moralini bozma bak bana benim yerimde olmak istermisin canım öylesi daha kötü heray bir hevesle gidiyosun bebegini görmeye seviniyosun herşey yolunda diye 4 buçuk ay yattım hiç iş yapmadım düzenli beslendim aklına gelebilecek her işi yaptım karnımda tekmelerini hissettim abisi gibi hele öldügünden bir gün önce hastanede yatarken bir tekmeleri vardı sanki annecim beni son defa duyuyosun diye bol bol tekmeliyodu yavrum beni senden ayıracaklar dedi sankimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben neteseye bagladılar bir kalp atışı vardı sorma 11 gibi sabah dogdu oglum tek hatırladıgım allahım diye bagırdım bide eşim dedi yavrum gitti yavrum diye bagırmışım zaten kendimde degilmişim çok kan kaybettim çünkü ben bagırdıkça eşim annesine sarılıp aglamış annesi demişki ben aglarım yavruma yavrum aglar yavrusuna kadın acıdan düşmüş bayılmış mafoldumbenmafoldumben acile zor atmışlar dedim anne dogdu galiba annem başladı yavrum diye bbaktı aglamaya başladı eşimi çagırdım elimi tuttu gittiiiiiiii beni gene terk etti dedim bak ıyım dedim annem göstermedi eşime dedim sen bak dedim o bakmak istemedi dedim kişme benziyo dedim aynı sen dedi oglum benim canım yavrum artık yoksun annecin tekmelerini hissedemiyor artık benim yerimde olmak istemez hiç kimse ben kendimden vaz geçtim eşime çok aglıyorum adamı 10 sene çocuk sahibi yapamadım ben kucagına bir verseydim deseydim bak bu bizim yavrumuz baba oldun diye dünyalar benim olurdu biliyomusun herkez imtaan dünyasında allah o doktoru bildigi gibi yapsın ne deyim allahıma havale ettim onu ben sen haline şükret öyle bir gün gelirki inan şaşar kalırsın bide bakmışsın benim gişbi hamilesin beni gözün önüne al dile kolay 10 sene sonra hamile kaldım üzülme arkadaşım eltimide allaha havale ettim dün garip kaynanam aradı 2 kere kadının aklı bende aglıyo telefonda beni neden bırakıp gitiin dedi aklım hem sende bişey olur diye çok korkuyorum dedi dedişm anne allaha emanetim üzülme eger eltim olmasaydı kalırdım dedim biliyosum dedi işin enteresanı eltim erkek kardeşinin kızı akraba diye bişeyde diyemiyo garibim allah herkeze öyle kaynana versin başlarda anlaşamıyodum kalbimi çok kırdı ama kadın çok degişti sonra bambaşka biri oldu anlıcagınız ben hepinizi çok seviyorum allah hepinizden razı olsun desteklediginiz için çok isterim sizlerle canlı görüşmeyi bu arada yıldönünüm kutlu olsun dogum günüde kutlu olsun gözümdem bişey kaçtıysada kusura bakmayın canlarım aklım bu aralar yerinde degil biliyosunuz selam verdiysenizde aleyküm selam bu aralar balatayı sıyırmazsam çok iyi herşeyin bir sebebi var allahım benim için böyle uygun görmüş diyorum boynum kıldan ince allahım sabır versin bana allahıma çok şükür ediyorum azda olsa gene bu mutlulugu yaşattıgı için gelince görüşürüz herkeze iyi günler dilerim ben kaçtım:eek::eek:

günaydın canım hoşgeldin.erkek bebek görmek müjdeli haberdir.rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı.bide akşam herhalde yazmışsın okurken gördüm ama alıntı yapmadım şimdi,benim annemde der düşüğün arkası yarı gebeliktir tez gelir diye.rabbim sanada tez zamanda bebiş nasip etsin güzellikle inş.
günaydın kızlar nasılsınız gece kaynatmışsınız misafir vardı gelemedim ama aklım sizde idi neyse görüşürüz öpüldünüz opuyorumnanaktan

günaydın canım,kız bunlar gece coşuyor gündüz uyuyorlar bis burda yanlıs kalıyos hiç bisi düşünen yok dimi :eek:

X