canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün
bence kanda gözükür mutlaka belirtilerinde varmış hadi hayırlısı
yanlız kabızlık çok kötü hele budönemde kuru kayısı yiyip üstüne ılık su iç aç karnına
merhaba sessin geliyo ben yeniyim ve acemiyim
canım sesin iyi geliyo merak etmemerhaba sessin geliyo ben yeniyim ve acemiyim
evet maalesef.varikosel ameliyatı geçirdi.hamile kalıyorum ama düşüklerim bunada bağlı olabilirmiş.o yüzden onada takviye yapıyorum
evet maalesef.Varikosel ameliyatı geçirdi.Hamile kalıyorum ama düşüklerim bunada bağlı olabilirmiş.O yüzden onada takviye yapıyorum
ewt arkadasım haklısın cok zormus.kendımıde zorlamıyorum ole demıslerdı.tavsıyene uyucam tesekkur ederım.
evet canım çok haklısın aslında sen nasıl kaldın hiç konuşmadık
bişeyler yapmışmıydın yoksa kafandan çıkardığın içinmi tatlım
anlatmak istersen dinleriz canım
Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu canım..Bende bi zamanlar keçiboynuzu falan kaynattım cok içti eşim..Ama ben hiç hamile kalamadım ..
herkese hayırlı geceler.Çok memnun oldum.uğrarım inşallah bundan sonra sık sık
kızlar tesekkur ederım hepınıze hemen cvpladıgınız ıcın:)) bakalım yarın olsun olmazsa gıder yaptırırım hemen.iyi geceler herkese
niye gidiyosunki uykunmu var canımya bu kalabalığı bırakıp nasıl gidem ben?
hadi sizde gidin.laelaelaelaelae
nedemek canım herzaman seve seve yardımcı oluruzkızlar tesekkur ederım hepınıze hemen cvpladıgınız ıcın:)) bakalım yarın olsun olmazsa gıder yaptırırım hemen.iyi geceler herkese
kızlar böyle mutlu görünmemin altında birazcık da hüzün vardı aslında.şimdi iyiyim gerçi de...
sizi üzmek istemem yazdıklarımla..daha dogrusu sıkmak istemem ama anlatmak da istedim...
eşim işten geldi,bende eve geldigim gibi testi yaptım..ama testi yapmadan önce elime alıp çok dua ettim bi mucize olması için..ALLAHIM eger melegim bendeyse bi işaret ver rabbim ..eger yoksa bembeyaz çıksın yalvarırım dedim...testi yaptım..5 dk geçti zil çaldı..eşim erken izin almış geldi...
işte çiçegimi pastamı verdi vs...sarıldıgımda başladım hüngür hüngür aglamayamafoldumben"yine olmadı bitanem" dedim...
ne olmadı dedi...
5 yıldır evlilik yıldönümünde sana çift çizgili gebelik testini hediye vermek istedim yine olmadı...olmadıııı...mafoldumbençok kızdı eşim...neler dedigini tahmin ediyosunuzdur zaten..hepinizin eşlerinin dedigi...benim için sen önemlisin,istersen hiç verme vs...
off off daha fazla anlatmıyım...
kızlar böyle mutlu görünmemin altında birazcık da hüzün vardı aslında.şimdi iyiyim gerçi de...
sizi üzmek istemem yazdıklarımla..daha dogrusu sıkmak istemem ama anlatmak da istedim...
eşim işten geldi,bende eve geldigim gibi testi yaptım..ama testi yapmadan önce elime alıp çok dua ettim bi mucize olması için..ALLAHIM eger melegim bendeyse bi işaret ver rabbim ..eger yoksa bembeyaz çıksın yalvarırım dedim...testi yaptım..5 dk geçti zil çaldı..eşim erken izin almış geldi...
işte çiçegimi pastamı verdi vs...sarıldıgımda başladım hüngür hüngür aglamayamafoldumben"yine olmadı bitanem" dedim...
ne olmadı dedi...
5 yıldır evlilik yıldönümünde sana çift çizgili gebelik testini hediye vermek istedim yine olmadı...olmadıııı...mafoldumbençok kızdı eşim...neler dedigini tahmin ediyosunuzdur zaten..hepinizin eşlerinin dedigi...benim için sen önemlisin,istersen hiç verme vs...
off off daha fazla anlatmıyım...
benim eşim 2 kez ameliyat oldu.Birincisinden sonuç alamadık 1 sene bekledik gebelik olmadı.tekrar ameliyat oldu ve ben ameliyat olduğu ay hamile kaldım.Uçmuştum mutluluktan ama hem o bebeğimi hemde sonrasında 3 bebeğimi kaybettim.erken sevinmişim meğersenağlama
derincim öyle düşünme tatlım kendinide bizide üzme halimize şükür rabbiim son gürlüğü verir tatlım bu günlerin aklına gelir ve gülersinnnnn