Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim hoşgeldin balım
ayyy demek çok güzel geçti sevindim yaa
ama kuzu resim ekleyip silmek yasak haberin olsun
yüklemesen daha hayırlı olur canom

kızlar ben yatıım artık malum tyarın yola cıkcaz... kız hale yarın bursadan geçcez heee sabah kahvaltıya gelebilirim kapına dayabilirim haberin ola.....:roflol:

aleyküm selam canım...

ayyy çok romantik dönme dolap yaaa.....boshayallersmile
:asigim:
derincim hoşgeldin naslsn cnm...
sagol canım hoşbulduk sen nasılsın?

yok be kıss fotoları atamadım ki boyunu ayarlıyım delü:))

oh oh iyi yapmıssın balım gez toz eglen
evet canım..çok gezmedik aslında yaa..bi tek lunaparka gittik işte..o da kaçırdı beni haberim yoktukaydirigubbakcemile3
derincim baya eğlendin yaniiiii....
evet canım güzel geçti:))
derinim hoşgeldin balım
ayyy demek çok güzel geçti sevindim yaa
ama kuzu resim ekleyip silmek yasak haberin olsun
yüklemesen daha hayırlı olur canom
hoşbuldum bitanemopuyorumnanaktan
evet silmek yasak cano ekleyemedim de zaten...ama unutmuştum cidden o yasagı ben iyi oldu dedigin..
sen naptın canım benim iyi misin..geçmişi okumadım bu gece ben..kaçak yaptımboshayallersmile
kızlar ben yatıım artık malum tyarın yola cıkcaz... kız hale yarın bursadan geçcez heee sabah kahvaltıya gelebilirim kapına dayabilirim haberin ola.....:roflol:

tamam tatlım ben geldim ya git senalsanaalsanasmileşaka şaka yat dinlen kuzum.Şeniz

Son düzenleme:

Aaaaa kız gel ayol ayıp ettin balım kahvaltının lafımı olur sen gel yeterki kaydirigubbakcemile

evet canım çok haklısın aslında sen nasıl kaldın hiç konuşmadık
bişeyler yapmışmıydın yoksa kafandan çıkardığın içinmi tatlım
anlatmak istersen dinleriz canım

ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....

bideee evlilik yıldönümün kutlu olssun canımcımm kocişinle birlikte nice sağlıklı sıhatli yıllara canım

canı hepimizin hakkında hayırlısı allah hepimizin yüzünü güldürür umarım yarın orucumu açarken hepimiz için dua edicem

ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....

gidiyon mu tuğçem,hadi güle güle,hayırlı yolculuklar,güzel sonuçlarla dönersin inş.canım.

ay kıslar ya çok arka arkaya yazdım ama kusura bakmayın:))
şuanda topicte 3 tane kardelen var:))

balım iyi geceler allaha emant ol dikkat et kendine bitanem
dönünce habersiz bırakma bizi olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

derinim çok mutlusun belli allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum
buarada face ekle resimleri merak ederim okey
ben napıyım aynı be canom .olsun bugecede okuma herzaman okuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…