ayy kıslar ya çok kalabalık yakaladım sizi o yüzden geçmişi çok az okuyup geldim..
evlilik yıldönümümüü kutlayan tüm canım arkadaslarım..hepinizi çok seviyorum saoglun var olun canlarım benimopuyorumnanaktan
FISTIKIMM güzel resimleri gördüm canım o pasta ne güzel öyle kıs kocişin bana aldıgından daha güzelkaydirigubbakcemile3
ay kıslar yaa bir sürü resim çekildim..çiçegimi falan çektim..çiçegimle resim çekildim ama pc fotoları kabul etmedi ya niye ki acep..size sürpriz yapacaktım..lunaparkta dönmedolapta fotolar çekildik ama malesef koyamadım buriyealsanaalsanasmile
:asigim:aleyküm selam canım...
ayyy çok romantik dönme dolap yaaa.....boshayallersmile
sagol canım hoşbulduk sen nasılsın?derincim hoşgeldin naslsn cnm...
derinim hoş geldin,bende geçen koyamamıştım,pc programından net ayarında küçültüp koyabildim canım,sanırım resminin ebatı büyük geliyo,şişmanlamış senin resimler.kaydirigubbakcemile3
tuğçecim,canınız ne isterse diyebilirsiniz,hiç farketmez.
evet canım..çok gezmedik aslında yaa..bi tek lunaparka gittik işte..o da kaçırdı beni haberim yoktukaydirigubbakcemile3oh oh iyi yapmıssın balım gez toz eglen
evet canım güzel geçti:))derincim baya eğlendin yaniiiii....
hoşbuldum bitanemopuyorumnanaktanderinim hoşgeldin balım
ayyy demek çok güzel geçti sevindim yaa
ama kuzu resim ekleyip silmek yasak haberin olsun
yüklemesen daha hayırlı olur canom
kızlar ben yatıım artık malum tyarın yola cıkcaz... kız hale yarın bursadan geçcez heee sabah kahvaltıya gelebilirim kapına dayabilirim haberin ola.....:roflol:
kızlar ben yatıım artık malum tyarın yola cıkcaz... kız hale yarın bursadan geçcez heee sabah kahvaltıya gelebilirim kapına dayabilirim haberin ola.....:roflol:
ayy canım yaaa allah bir avazda kurtarsın sağlıklı sıhatli inşallah.normal doğum mu düşünüyor biliyormusun . amin canım allah isteyen herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inşallah :Saruboceq:
ama ben inandım kii gerçekten vakti geldiğinde oluyor.
a.s kardelencim naslsn...
hayırdır kardelencim geçmiş olsn....
bilmiyorum aslında rahim filmi çektirmiştim ama o da olmamış hatalı çekmişler... ben küçük bir yerde yaşıyorum canım da herşeye hemen ulaşamıyos burda... bir anlatsam sana doktorlardan neler çektim... neyse... şimid tıkalı da olabilirmiş tüpüm yılbaşına kadar olmassa bebiş biz de tüp veya asılama denicez....
ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....
balım iyi geceler allaha emant ol dikkat et kendine bitanemkızlar ben yatıım artık malum tyarın yola cıkcaz... kız hale yarın bursadan geçcez heee sabah kahvaltıya gelebilirim kapına dayabilirim haberin ola.....:roflol:
evet canım..çok gezmedik aslında yaa..bi tek lunaparka gittik işte..o da kaçırdı beni haberim yoktukaydirigubbakcemile3
evet canım güzel geçti:))
hoşbuldum bitanemopuyorumnanaktan
evet silmek yasak cano ekleyemedim de zaten...ama unutmuştum cidden o yasagı ben iyi oldu dedigin..
sen naptın canım benim iyi misin..geçmişi okumadım bu gece ben..kaçak yaptımboshayallersmile
tamam tatlım ben geldim ya git senalsanaalsanasmileşaka şaka yat dinlen kuzum.Şeniz
bideee evlilik yıldönümün kutlu olssun canımcımm kocişinle birlikte nice sağlıklı sıhatli yıllara canım
canı hepimizin hakkında hayırlısı allah hepimizin yüzünü güldürür umarım yarın orucumu açarken hepimiz için dua edicem