Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....

tamam bitanem ben yazarım sanada gördüm kuzum merak etme
hadi rabbime emanetsin opuyorumnanaktan

anladm kardelencim bendede var başağrısı hele bide üzüldümmü maf ediyo beni...

ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....

Kız tugce pazara kadar yoksun he yoklugunda yas tutucam haberin ola :gitme:

kızlar ıyı geceler hepınıze
sıze bırsey sorabilirmiyim?kan testı yaptırsam cıkarmı acaba?
21 inde catlatma iğnemi yaptım.4 ü adet tarihim.idrar yaptım cıkmadı.zaten herkes erken yapmısın dedı.acaba kanda cıkarmı?
baya belırtılerım var ama yınede umutlanmak ıstemıyorum.
şişkinlik var,gögüs uclarında acıma var,bel agrısı var,bas donmesı oldu 2 3 kere.gaz cok ama cok var.sımdıde bu gece kabız oldum.ne dersınız acaba olabılır mi?

sagol canım..valla Allah eşimden razı olsun hergünümüz güzel gçeiyo ama bugün başka tabi..pastanın üstüne 5 şeklinde beyaz mum da almış nazar boncuklu kıyamam yaa...:asigim:

bence çıkar tatlım..az kalmış gerçi gününü bekle istersen..inşallah rabbim gönlüne göre verir...

canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün
bence kanda gözükür mutlaka belirtilerinde varmış hadi hayırlısı
yanlız kabızlık çok kötü hele budönemde kuru kayısı yiyip üstüne ılık su iç aç karnına

öncelikle merhaba cnm inşallah hamilesindir bi yaptır istersn belirtiler varsa...

Valla 12 gibi geliriz kısmetse

canım seninde eşinde sperm sayı ve hareketindemi sorun var

evet maalesef.Varikosel ameliyatı geçirdi.Hamile kalıyorum ama düşüklerim bunada bağlı olabilirmiş.O yüzden onada takviye yapıyorum

sagol canım..valla Allah eşimden razı olsun hergünümüz güzel gçeiyo ama bugün başka tabi..pastanın üstüne 5 şeklinde beyaz mum da almış nazar boncuklu kıyamam yaa...:asigim:
oyyy maşallah negüzel yaa hergününüz böyle olsun canom Şeniz
kız halecim kaçta gelceniz erken kalkayım ona göre....
ohh muhabbete bak yaa bizsiz buluşun bakalım :umursamaz:
geliyo geliyo ben burdayım yani.Eşime keçiboynuzu suyu hazırlıyodum
şifa olsun canım inşallah işe yarar yaptıklarımız
ne demek canım benim,burda bulunma amacımız genel olarak birbirimizden bişeyler öğrenmek,tecrübelerimizi paylaşmak ama aynı zamanda dua etmek,dua almak.

öyle tabiki canım
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…