ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....
ebrarım belki gözden kaçmıştr kuzum sen sırada kime yazılcaksa bana da yaz emi.... ben pazar günü gelcem zaten okurum hemen bakıp kime okuncaksa...
tekrar iyi geceler kıslar hepinize....
ay kıslar ya çok arka arkaya yazdım ama kusura bakmayın:))
şuanda topicte 3 tane kardelen var:))
balım iyi geceler allaha emant ol dikkat et kendine bitanem
dönünce habersiz bırakma bizi olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
derinim çok mutlusun belli allah mutluluğunuzu daim etsin kuzum
buarada face ekle resimleri merak ederim okey
ben napıyım aynı be canom .olsun bugecede okuma herzaman okuyosun
bende bugün orucumu açarken hepinize,hepimize dua ettim,rabbim kabul eder inş.
, kardelen49, kardelenbhr Sizler nerdesiniz sesim geliyomuuuuuuuuu naniknanik
kızlar ıyı geceler hepınıze
sıze bırsey sorabilirmiyim?kan testı yaptırsam cıkarmı acaba?
21 inde catlatma iğnemi yaptım.4 ü adet tarihim.idrar yaptım cıkmadı.zaten herkes erken yapmısın dedı.acaba kanda cıkarmı?
baya belırtılerım var ama yınede umutlanmak ıstemıyorum.
şişkinlik var,gögüs uclarında acıma var,bel agrısı var,bas donmesı oldu 2 3 kere.gaz cok ama cok var.sımdıde bu gece kabız oldum.ne dersınız acaba olabılır mi?
allahım kabul etsin kuzum
dualarınıda orucunuda saol bizide eklediğin için Şeniz
21 inde catlatma iğnemi yaptım.4 ü adet tarihim.idrar yaptım cıkmadı.zaten herkes erken yapmısın dedı.acaba kanda cıkarmı?
şişkinlik var,gögüs uclarında acıma var,bel agrısı var,bas donmesı oldu 2 3 kere.gaz cok ama cok var.sımdıde bu gece kabız oldum.ne dersınız acaba olabılır mi?
kız halecim kaçta gelceniz erken kalkayım ona göre....
geliyo geliyo ben burdayım yani.Eşime keçiboynuzu suyu hazırlıyodum
bence çıkar tatlım..az kalmış gerçi gününü bekle istersen..inşallah rabbim gönlüne göre verir...
Valla 12 gibi geliriz kısmetse
canım seninde eşinde sperm sayı ve hareketindemi sorun var
merhaba sessin geliyo ben yeniyim ve acemiyim
oyyy maşallah negüzel yaa hergününüz böyle olsun canom Şenizsagol canım..valla Allah eşimden razı olsun hergünümüz güzel gçeiyo ama bugün başka tabi..pastanın üstüne 5 şeklinde beyaz mum da almış nazar boncuklu kıyamam yaa...:asigim:
ohh muhabbete bak yaa bizsiz buluşun bakalım :umursamaz:kız halecim kaçta gelceniz erken kalkayım ona göre....
şifa olsun canım inşallah işe yarar yaptıklarımızgeliyo geliyo ben burdayım yani.Eşime keçiboynuzu suyu hazırlıyodum
ne demek canım benim,burda bulunma amacımız genel olarak birbirimizden bişeyler öğrenmek,tecrübelerimizi paylaşmak ama aynı zamanda dua etmek,dua almak.