Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese hayırlı geceler.Çok memnun oldum.uğrarım inşallah bundan sonra sık sık
herzaman bekleriz canım iyi geceler sanada
kızlar sizde buyrun gelinnnnn...
ay ay çok saol bitanem inşallah nasip olur birgün
Sizde gelin ayoll hep beraber muhabbet eder hasret gideririz ebrarımmm
halem keşke kuzum imkan olsada görüşsek
valla canım ben 2 ayda bir regl oluyordum. ciddi şekilde her ay kistim mutlaka oluyordu yaa sağ yumurtalık yada sol yumurtalık falan hiç umudum yoktu anlıyacağın ama tabi aylık testlerimi de bırakmıyordum hiç :roflol: tabi hepsi negatif falan.. en son mayıs ayında regl oldum haziran ayı geldi bişey yok ben gayet normal karşıladım tabii... derken temmuz ay ı oldu bende hala bişey yok doktora gittim o zaman 3,4 hafta falanmış ultrasonda görülmeyince doktor adet söktürücü verdi ama içmedende kan tahlili tabi şoook oldum ama hiç beklemiyordumm kanda çıktı 300 falandı değerimm:)))

sonuçta iki yumurtama döneminden sadece birinde yumurtlamışım o da şans işte

ayy canım maşallah ya doğru hatırlıyorum test yaptığın günleri
demekki zamanı şimdiymiş çok şükür tatlım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah opuyorumnanaktan

canımmm derinimm anammm yetişemiyorumm size bir sürü yazıyorsunuz ben çok geride kalıyorum paslanmışım valla:))

sagol ebrarım..hayırlısı inşallah..ama işte ne bilim..nalet testi yaptım gene aynı oldu..geçen seferki gibi silik çıktı..bugün testi de zeynoya aldırdım al be onlur ablası dedim:)o kızlar ben test laırken salak salak yüzüme bakıyo zaten.çekindim almaya..

Canımmmm takama kafaya ya..Ben cok genişim bu aylarda nedense inanmıcaksın ama hiç aklımda bile degil cok üstelemiyorum yani artık olursa olur diyorum..Rabbim verirse lütfundan vermezse hikmetindendir balımm..Bosuna kendinide esinide üzme Allah büyük bebem :Saruboceq:

bu arada ben kaç gündür hasta olacak gibiydim...
bu sabah çok acıdı bogazlarım..şuanda sesim kısık kuru kuru öksürüyorum..bogazlarım patlıcak gibi oluyo öksürürken..faranjit oldum yine sanırım..alerjimde var:KK43:(

sagol ebrarım..hayırlısı inşallah..ama işte ne bilim..nalet testi yaptım gene aynı oldu..geçen seferki gibi silik çıktı..bugün testi de zeynoya aldırdım al be onlur ablası dedim:)o kızlar ben test laırken salak salak yüzüme bakıyo zaten.çekindim almaya..

canom yaa kıyamam sana niye silik çıktı peki yaa
off bunlar niye böyle çıkıyo olmasa tek çıkar
ay deli ediyo insanı yav
dur bakalım çıkmayan candan umut kesilmezmiş canom

canımmm derinimm anammm yetişemiyorumm size bir sürü yazıyorsunuz ben çok geride kalıyorum paslanmışım valla:))
he kıs paslanmışın eski hızın yok:))

Canımmmm takama kafaya ya..Ben cok genişim bu aylarda nedense inanmıcaksın ama hiç aklımda bile degil cok üstelemiyorum yani artık olursa olur diyorum..Rabbim verirse lütfundan vermezse hikmetindendir balımm..Bosuna kendinide esinide üzme Allah büyük bebem :Saruboceq:

yok tatlım inan takmıyorum..diyom ya işte o anlıktı geldi geçti..çok agladım ama bikaç dk sürdü...Allahın verdiginde de vermediginde de bi hayır var..inşallah hayırlısı herşeyin..

kızlar netim gitti,zor devreye soktum,tekrardanda gidebülü.
ebroşum,sahurada kalkcam canım ya,o vakte kadarda başım dayanmaz,baya ağrıyo.

bu arada ben kaç gündür hasta olacak gibiydim...
bu sabah çok acıdı bogazlarım..şuanda sesim kısık kuru kuru öksürüyorum..bogazlarım patlıcak gibi oluyo öksürürken..faranjit oldum yine sanırım..alerjimde var:KK43:(

geçmiş olsun canım inanki bende aynıyım gece olunca daha fena oluyo boğazım dün çok korktum dedim kesin yatak döşek yatıcam bugün bişey yoktu az önce yine gıcıklanmaya başladı

evet canım haklısın..bende böyle düşünüyorum ve her zaman böyle üzülmüyom zaten..evlilik yıldönümü oldugu için ..yani bugün vermeyi çok istedim yine olmadı ondan..

derincim bende bazı aylar gerçkten çok üzüldüm aldığım testlerin sayısını hatırlamıyorum bi ay adet olmadım test yaptm yanılttı eşim 2 gn snra tekrar yaparız dedi gelirken alırım dedi ama ben adet oldm o an yıkıldım sanki glince bnde ağlayarrak karşıladım ama artk takmıyorum rabbim verirse olck vermesse isyanım yk yani tatlm üzme kendini...

derincim,üzülme dicemde,ne kadar etkili olurum bilemiyorum,bikaç gün sonrada siz bana üzülme diceksiniz çünkü.,
Allahım tez vakitte nasib eder inş.

he kıs paslanmışın eski hızın yok:))

yok tatlım inan takmıyorum..diyom ya işte o anlıktı geldi geçti..çok agladım ama bikaç dk sürdü...Allahın verdiginde de vermediginde de bi hayır var..inşallah hayırlısı herşeyin..

Amin canım herseyin hayırlısı :Saruboceq:

Ebrarım kısmetse bigün bi şekilde görüşürüz inşallah
inşallah halem yaa nasip olur
kızlar netim gitti,zor devreye soktum,tekrardanda gidebülü.
ebroşum,sahurada kalkcam canım ya,o vakte kadarda başım dayanmaz,baya ağrıyo.

canım çok geçmiş olsun yat ozaman sen zorlama kendini bende çıkıcam birazdan zaten
kociş şimdi alır pcyi diğerinide açmak istemiyom vakit geç oldu zaten

ayrıca kimse beş kalbimide kutlamadı,ne kadar geveze olduğum ordan anlaşılıyo,ebroşla derine yetişmişim,oysa onlar benden çok öncedir kk deler.

X