Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün
bence kanda gözükür mutlaka belirtilerinde varmış hadi hayırlısı
yanlız kabızlık çok kötü hele budönemde kuru kayısı yiyip üstüne ılık su iç aç karnına

ewt arkadasım haklısın cok zormus.kendımıde zorlamıyorum ole demıslerdı.tavsıyene uyucam tesekkur ederım.

kızlar tesekkur ederım hepınıze hemen cvpladıgınız ıcın:)) bakalım yarın olsun olmazsa gıder yaptırırım hemen.iyi geceler herkese

kızlar böyle mutlu görünmemin altında birazcık da hüzün vardı aslında.şimdi iyiyim gerçi de...
sizi üzmek istemem yazdıklarımla..daha dogrusu sıkmak istemem ama anlatmak da istedim...
eşim işten geldi,bende eve geldigim gibi testi yaptım..ama testi yapmadan önce elime alıp çok dua ettim bi mucize olması için..ALLAHIM eger melegim bendeyse bi işaret ver rabbim ..eger yoksa bembeyaz çıksın yalvarırım dedim...testi yaptım..5 dk geçti zil çaldı..eşim erken izin almış geldi...
işte çiçegimi pastamı verdi vs...sarıldıgımda başladım hüngür hüngür aglamayamafoldumben"yine olmadı bitanem" dedim...
ne olmadı dedi...
5 yıldır evlilik yıldönümünde sana çift çizgili gebelik testini hediye vermek istedim yine olmadı...olmadıııı...mafoldumbençok kızdı eşim...neler dedigini tahmin ediyosunuzdur zaten..hepinizin eşlerinin dedigi...benim için sen önemlisin,istersen hiç verme vs...
off off daha fazla anlatmıyım...

evet maalesef.Varikosel ameliyatı geçirdi.Hamile kalıyorum ama düşüklerim bunada bağlı olabilirmiş.O yüzden onada takviye yapıyorum

Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu canım..Bende bi zamanlar keçiboynuzu falan kaynattım cok içti eşim..Ama ben hiç hamile kalamadım ..

herkese hayırlı geceler.Çok memnun oldum.uğrarım inşallah bundan sonra sık sık

ewt arkadasım haklısın cok zormus.kendımıde zorlamıyorum ole demıslerdı.tavsıyene uyucam tesekkur ederım.

çok zor canım bende yaşadım her hamileliğimde berbat bişey
bol bol kaysı ye sen inşallah işe yarar eğer hamileysende mutlaka doktoruna söyle ilaç veriyolarmış
ben hata edip söylememiştimde

evet canım çok haklısın aslında sen nasıl kaldın hiç konuşmadık
bişeyler yapmışmıydın yoksa kafandan çıkardığın içinmi tatlım
anlatmak istersen dinleriz canım

valla canım ben 2 ayda bir regl oluyordum. ciddi şekilde her ay kistim mutlaka oluyordu yaa sağ yumurtalık yada sol yumurtalık falan hiç umudum yoktu anlıyacağın ama tabi aylık testlerimi de bırakmıyordum hiç :roflol: tabi hepsi negatif falan.. en son mayıs ayında regl oldum haziran ayı geldi bişey yok ben gayet normal karşıladım tabii... derken temmuz ay ı oldu bende hala bişey yok doktora gittim o zaman 3,4 hafta falanmış ultrasonda görülmeyince doktor adet söktürücü verdi ama içmedende kan tahlili tabi şoook oldum ama hiç beklemiyordumm kanda çıktı 300 falandı değerimm:)))

sonuçta iki yumurtama döneminden sadece birinde yumurtlamışım o da şans işte

Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu canım..Bende bi zamanlar keçiboynuzu falan kaynattım cok içti eşim..Ama ben hiç hamile kalamadım ..

benim eşim 2 kez ameliyat oldu.Birincisinden sonuç alamadık 1 sene bekledik gebelik olmadı.tekrar ameliyat oldu ve ben ameliyat olduğu ay hamile kaldım.Uçmuştum mutluluktan ama hem o bebeğimi hemde sonrasında 3 bebeğimi kaybettim.erken sevinmişim meğersenağlama

herkese hayırlı geceler.Çok memnun oldum.uğrarım inşallah bundan sonra sık sık

Yine bekleriz canımm..ii geceler

kızlar tesekkur ederım hepınıze hemen cvpladıgınız ıcın:)) bakalım yarın olsun olmazsa gıder yaptırırım hemen.iyi geceler herkese

Rica ederiz canım..İnşallah pozitifi görürsün..Bize haber ver ama..İyi geceler canımm

ya bu kalabalığı bırakıp nasıl gidem ben?
hadi sizde gidin.laelaelaelaelae
niye gidiyosunki uykunmu var canım
azcık daha muhabbet etseydik
nedemek canım herzaman seve seve yardımcı oluruz
haber ver bize ama olurmu opuyorumnanaktan
kızlar böyle mutlu görünmemin altında birazcık da hüzün vardı aslında.şimdi iyiyim gerçi de...
sizi üzmek istemem yazdıklarımla..daha dogrusu sıkmak istemem ama anlatmak da istedim...
eşim işten geldi,bende eve geldigim gibi testi yaptım..ama testi yapmadan önce elime alıp çok dua ettim bi mucize olması için..ALLAHIM eger melegim bendeyse bi işaret ver rabbim ..eger yoksa bembeyaz çıksın yalvarırım dedim...testi yaptım..5 dk geçti zil çaldı..eşim erken izin almış geldi...
işte çiçegimi pastamı verdi vs...sarıldıgımda başladım hüngür hüngür aglamayamafoldumben"yine olmadı bitanem" dedim...
ne olmadı dedi...
5 yıldır evlilik yıldönümünde sana çift çizgili gebelik testini hediye vermek istedim yine olmadı...olmadıııı...mafoldumbençok kızdı eşim...neler dedigini tahmin ediyosunuzdur zaten..hepinizin eşlerinin dedigi...benim için sen önemlisin,istersen hiç verme vs...

offff cano aklımızada hiç gelmedi sormak yaa nediyim sağlık olsun biz güçlüyüz bunlarda geçicek bitanem yeterki biz mutlu ,sağlıklı ve huzurlu olalım olumunekankayizsmileŞeniz

ne olmadı dedi...

derincim öyle düşünme tatlım kendinide bizide üzme halimize şükür rabbiim son gürlüğü verir tatlım bu günlerin aklına gelir ve gülersinnnnn

benim eşim 2 kez ameliyat oldu.Birincisinden sonuç alamadık 1 sene bekledik gebelik olmadı.tekrar ameliyat oldu ve ben ameliyat olduğu ay hamile kaldım.Uçmuştum mutluluktan ama hem o bebeğimi hemde sonrasında 3 bebeğimi kaybettim.erken sevinmişim meğersenağlama

Anladım canımm..Benim eşim bi kez oldu ondada harekette yükseliş oldu baya bi ama hiç gebelik olusmadı..Rabbim hayırlısını versin inş.

sagol ebrarım..hayırlısı inşallah..ama işte ne bilim..nalet testi yaptım gene aynı oldu..geçen seferki gibi silik çıktı..bugün testi de zeynoya aldırdım al be onlur ablası dedim:)o kızlar ben test laırken salak salak yüzüme bakıyo zaten.çekindim almaya..

derincim öyle düşünme tatlım kendinide bizide üzme halimize şükür rabbiim son gürlüğü verir tatlım bu günlerin aklına gelir ve gülersinnnnn

evet canım haklısın..bende böyle düşünüyorum ve her zaman böyle üzülmüyom zaten..evlilik yıldönümü oldugu için ..yani bugün vermeyi çok istedim yine olmadı ondan..

X