Başarılar kızlar.... :51
teşekkür ederiz:)
Ben ara ara diyet yapmış bırakmış sonra yine kilo almış biriyim. bu sefer kardeşim sayılan arkadaşım dilvin le bu yolculuğumuza kesin ve kararlı adımlarla başlıyoruz bu yolda bize katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyorum ama lütfen bu yolda bizi yalnız bırakmayacak pess etmeyecek arkadaşlarımızı bekliyoruz.katı kurallarımız yok porsiyonlarımız ı küçültüp tatlıdan kısıp düzenli beslenerek sağlıklı bi şekilde kilo vereceğiz bide katılacak arkadaşlar a son olarak pazartesi günleri tartı günü yapmaya karar verdik. HERKESE SEVGİLER.....
bende geldim bende yarın itaberiyle dikkat etmem günler başladı bu ralar kaçırım aldım gene 2 üç kilo 00 dan 75 düşmüştüm şimdi 78 gene korkuyorum 60 lara inamem lazım ya 75 de bile çok iyi görünüyodum oyüzden yarın itaberiyle irade zamnı kızlar benide yanlız bırakmayın bu aralr iştahım çok acıldı haziranın sonuna kadar 7 kilo versem yetiyo bana
çağlam hayırlı olsun topiğin
aslında benimde biraz fazla kilom vr ama kullandığım ilaçlar yüzünden veremiyorum
ihtiyacım olunca geleceğim bir topic olduğu için sevindim ama
esracım biliyorum sen beni yalnız bırakmazsın ne zaman istersen biz buradayız mucuk mucuk:)
bırakır mıyız canım yeter ki iste :) biz önceden birbiriimize hareketimizi yapmazsak ceza veriyoduk fazladan mekik falan çekiyoduk :)
boyun ve yaşını öğrene bilir miyiz ?
bırakır mıyız canım yeter ki iste :) biz önceden birbiriimize hareketimizi yapmazsak ceza veriyoduk fazladan mekik falan çekiyoduk :)
boyun ve yaşını öğrene bilir miyiz ?
bak bakDilvin hanim baska topige geciyo haber vermiyooo alcagin olsuun.
canım yaş 23 boy 1.58 bugün sabah bol spor yaptım dans ettim bugunle başlamış oldum bakalım nekadar gitcek haftaya pazartesi tarılcam bakalım inş bu haftam güzel gider sen kaç kilosun yaş kaç
kız yok ben sizi bırakır mıyımm hele seni boncuguuumm
baktim kimseler kalmadi, ben de topik actim kendimeee
veee ben geldiiimtopiginizin balonu olmaya geldim
hoşgeldinnnnkızım balon olma yakında zayıflıktan uçup gitcen
yok kiiz kadar zayif degilimhafta ici foto cekiniyim de koyayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?