- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam abla büyüksün![]()
Kizlar ozur dilerim sizdn diyetin ilk gunlerinden kacamak yapmis sayilirim ama vlla mecburdum aslinda bugun dogum gunum(saat12yi gectigi icin).ama gelinmiz bugun pasta aldi dogum gunumu kutlamaya geldi p.tesi sirkette olacagi icin bugunden pastayi almisti yemk zrnda kaldim bi dilim simdi bugunde arkadaslarim ve sevdicegimde pasta alacak mecbur yine yiyecem ama soz 11haziranda da kacamaksiz devam edicem:)
ablacım gün senin günün boşverr :)Kizlar ozur dilerim sizdn diyetin ilk gunlerinden kacamak yapmis sayilirim ama vlla mecburdum aslinda bugun dogum gunum(saat12yi gectigi icin).ama gelinmiz bugun pasta aldi dogum gunumu kutlamaya geldi p.tesi sirkette olacagi icin bugunden pastayi almisti yemk zrnda kaldim bi dilim simdi bugunde arkadaslarim ve sevdicegimde pasta alacak mecbur yine yiyecem ama soz 11haziranda da kacamaksiz devam edicem:)
günaydin canim, :) bence hic kafaya takma cünkü snucta pastayi cikolata ne biliyim baska tatlilalari hayatimizdan cikaramayiz degil mi? :) kacamak sayma yani onlari, diyet degil saglikli beslenme olayina gir hem kalici hem de saglikli kilo verebilirsin bu sayede :)
aksam yimeem (17:30) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi (patatesli), biraz karpuz
afiyet olsun kuzum
çay içelim gel![]()
sagol tatlim, ama ben cay icmiyorum artik yaayani haftasonlari kahvaltida 1 bardak sadece
![]()
bende içemzdim ama bu aralar düştüm ya ne hayırsa![]()
kiiiiz aldin mi diplomani?
yok kızz müdürler bugün gelceklerdi perşembe gününe ertelendi sinir oldum![]()
mesaj silme görevi basariyla tamamlandi merkez![]()