• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilçağ'ın zayıflama deneyimi:)

tamam abla büyüksün :1:

sabah kahvaltım
1 yarım ekmek zar zor yedim acıkmamak için
2 dilim peynir domates salata
patates yedim yumurtya değmiş ondan inletti beni kaşıntıdan nerden bileyim yumurtalı oldugunu :50:

akşam yemeğim
1 dilim etli ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyaglı yemek
1 kaşık pilav
3 kaşık cacık
1 avuç çerez
ve 5 bardak çay
fazla mı olmuş

kahvalti (10:00) 2 adet yulaf kepeginden yapilmis yumurtasiz krep (süt ve yulaf kepegi), yarim salatalik, 1 ince dilim kasar peyniri, biraz beyaz peynir ve 1 tatli kasigi pekmez.
aksam yemegi(17:15) 1 adet kücük kuru patlican dolmasi, 1 adet kücük kuru kirmizi biber dolmasi, 1 adet kücük kuru acur dolmasi ama gercekten kücüktüler 1 bardak ev yapimi ayran :)

Kizlar ozur dilerim sizdn diyetin ilk gunlerinden kacamak yapmis sayilirim ama vlla mecburdum aslinda bugun dogum gunum(saat12yi gectigi icin).ama gelinmiz bugun pasta aldi dogum gunumu kutlamaya geldi p.tesi sirkette olacagi icin bugunden pastayi almisti yemk zrnda kaldim bi dilim simdi bugunde arkadaslarim ve sevdicegimde pasta alacak mecbur yine yiyecem ama soz 11haziranda da kacamaksiz devam edicem:)

Son düzenleme:
Kizlar ozur dilerim sizdn diyetin ilk gunlerinden kacamak yapmis sayilirim ama vlla mecburdum aslinda bugun dogum gunum(saat12yi gectigi icin).ama gelinmiz bugun pasta aldi dogum gunumu kutlamaya geldi p.tesi sirkette olacagi icin bugunden pastayi almisti yemk zrnda kaldim bi dilim simdi bugunde arkadaslarim ve sevdicegimde pasta alacak mecbur yine yiyecem ama soz 11haziranda da kacamaksiz devam edicem:)

günaydin canim, :) bence hic kafaya takma cünkü snucta pastayi cikolata ne biliyim baska tatlilalari hayatimizdan cikaramayiz degil mi? :) kacamak sayma yani onlari, diyet degil saglikli beslenme olayina gir hem kalici hem de saglikli kilo verebilirsin bu sayede :)

ablacım gün senin günün boşverr :)
doğum günün kutlu olsun hayırlı biir yaş olur inşallah :)
günaydin canim, :) bence hic kafaya takma cünkü snucta pastayi cikolata ne biliyim baska tatlilalari hayatimizdan cikaramayiz degil mi? :) kacamak sayma yani onlari, diyet degil saglikli beslenme olayina gir hem kalici hem de saglikli kilo verebilirsin bu sayede :)

kilo bildirimi
geçen hafta:51.4
güncel:52.0
not:ilaçlardan nefret ediyorum :50:

kızlar günaydın +600 ama benim karnım düp düz sanki hiç kilo almamışım gibi :D

1 adet haslanmis yumurta( tuz dahi koymadim), biraz karpuz, 1 dilim beyaz peynir, 3 kavrulmamis badem, 1 adet ceviz

sabah
2 lokma ekmek ve 2 dilim peynir
küçük bi kase nesquik
(derse geç kalmıştım)

akşam yemeğim
1 kornet 1 yemek tabağı patatesli tavuk
1 buçuk dilim ekmek (küçüktü)
1 türk kahvesi
7 bardakda çay içtim

Back
X