- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
-
Aslında normalde 3ü yapabiliyorsanız 4ü de yaparsınız umutsuz olmayın sabırla ve sakin bir şekilde deneyin. Acele etmeyin.Arkadaşlar dilatör setinde 4. Aparattayim ama bir türlü olmuyorTam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken tekrardan umudumu yitirdim Artık eşli denemeye geçmek istiyorum ama son aparatida yapmam lazım. Ne yaptiysam olmadı.
İlk 3 ünü 5 gün arayla yaptim. Ama bu zor. Neyse acele etmemek en iyisidir evet teşekkür ederim.Aslında normalde 3ü yapabiliyorsanız 4ü de yaparsınız umutsuz olmayın sabırla ve sakin bir şekilde deneyin. Acele etmeyin.
Elbette zorlanmanız çok normal kendinizi kasmayın moral bozmak işinizi daha da zorlaştırırİlk 3 ünü 5 gün arayla yaptim. Ama bu zor. Neyse acele etmemek en iyisidir evet teşekkür ederim.
Ben bazen ara veriyorum ozaman daraliyor olabilir mi? Hep alıştırma yapıp orayı genişletmek gerektiğini soylemişlerdi.benimde öyle olmuştu 3-4 gün uğraştığımı biliyorum, 4.boyu yapmadan eşli denedim olmadı
pes etme
bunun ben püf noktası varsa da bilmiyorum
benim 3-4 gün uğraştıktan sonra birden kayıp gitmişti, şok olmuştum
yok yok hiç öyle bi şey değilBen bazen ara veriyorum ozaman daraliyor olabilir mi? Hep alıştırma yapıp orayı genişletmek gerektiğini soylemişlerdi.
Merhaba bende 5 aylık evliyim malesef vajinimus illeti ile uğraşıyorum psikologdan terapi aldım sonuç sıfır. Dilatör setini internette öğrendim nerden aldınız bir markası falan var mıArkadaşlar dilatör setinde 4. Aparattayim ama bir türlü olmuyorTam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken tekrardan umudumu yitirdim Artık eşli denemeye geçmek istiyorum ama son aparatida yapmam lazım. Ne yaptiysam olmadı.
Zeytinyağı ile yapıyorum benyok yok hiç öyle bi şey değil
zaten bu egzersizleri vajina genişletmek için yapmıyorsun.
ara verdiğim oldu benimde ama kaldığım yerden devam etmiştim
pes etme 4 olmuyor ya çok büyük diyor insan ama devam et , olacak ,
kayganlaştırıcı kullanıyorsun zaten dimi ?
Canım bunu al trendyol dan aldım bende.Merhaba bende 5 aylık evliyim malesef vajinimus illeti ile uğraşıyorum psikologdan terapi aldım sonuç sıfır. Dilatör setini internette öğrendim nerden aldınız bir markası falan var mı
ben bebe yağını kullanmıştımZeytinyağı ile yapıyorum ben
Bunu gördüm yorumlarında plastiği çok sert kalitesiz falan yazıyordu siz memnun musunuz?Canım bunu al trendyol dan aldım bende.
İnşallah canım iyi motive ettin beni bu gazla yaparım herhaldeben bebe yağını kullanmıştım
viaxi kayganlaştırıcıyı da doktor vermişti
bence devam edin olacak
Bende ilk gördüğümde hayatta yapamam dedim ama çok kolay oldu memnun kaldim almani tavsiye ederim.Bunu gördüm yorumlarında plastiği çok sert kalitesiz falan yazıyordu siz memnun musunuz?
Teşekkür ederim. İnş en kisa sürede alıp deneyeceğim.umarım başarılı olurumBende ilk gördüğümde hayatta yapamam dedim ama çok kolay oldu memnun kaldim almani tavsiye ederim.
Birde sormak istediğim bjsey var şimdi nu dilatör le çalışırken kanama yada kızlık zarına bişey olur mu? Eşim işte iken deneme falan Yapınca skıntı olmasın diye soruyorumTeşekkür ederim. İnş en kisa sürede alıp deneyeceğim.umarım başarılı olurum
Ben en küçüğünü bile yapamayacak kadar korkuyordum simdi 4. En son aparattayim yaptıkça aslında korkulacak birşeyin olmadığını anliyorsun başardikca da mutlu oluyorsun. Sende cesaretini topla hemen al ve dene canım.Teşekkür ederim. İnş en kisa sürede alıp deneyeceğim.umarım başarılı olurum
Valla bende hiç kanama falan olmadı bende bunu düşünüyordum ama sonradan ne olursa olsun yeterki şundan kurtulayım dedim.Birde sormak istediğim bjsey var şimdi nu dilatör le çalışırken kanama yada kızlık zarına bişey olur mu? Eşim işte iken deneme falan Yapınca skıntı olmasın diye soruyorum
Insallh yarın siparis vereceğim. Sana da geçmiş olsun sonuçtan bizi haberdar et cesaret gelir belkiBen en küçüğünü bile yapamayacak kadar korkuyordum simdi 4. En son aparattayim yaptıkça aslında korkulacak birşeyin olmadığını anliyorsun başardikca da mutlu oluyorsun. Sende cesaretini topla hemen al ve dene canım.
İnşallah canım regl im bitmesine 2 gün var sonra hemen başlayacağımInsallh yarın siparis vereceğim. Sana da geçmiş olsun sonuçtan bizi haberdar et cesaret gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?