• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilatör seti 4. aparat

Bir sorum olacak dilatör setini aldım ama kullanmadım daha. Aparat içeri girince kızlık zarına zarar veriyor mu
Arkadaşlar dilatör setinde 4. Aparattayim ama bir türlü olmuyor😢 Tam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken tekrardan umudumu yitirdim😒 Artık eşli denemeye geçmek istiyorum ama son aparatida yapmam lazım. Ne yaptiysam olmadı.

Arkadaşlar set cuma günü elime ulaştı ancak haftasonu misafirim olduğu için kullanamamıştım. Bugün deneme yaptık eşimle birlikte ilk iki aparat çok kolay oldu 3. Aparatta hafif zorlandım ama yaptım çok şükür ilk günde üçünüde başardım. Bir kaç güne sorunumu çözeceğim diye Umut ediyorum. Asla yapamam demiştim ama çok şükür kolay oldu. Denemek isteyenler hiç korkmayın ☺☺

İnşallah canım regl im bitmesine 2 gün var sonra hemen başlayacağım 🤭
Bende de o dilatörler var kuzum bende vajinismus hastasıydım ama 1 ayda yendim 4. Aparatı yarıya kadar alabilmiştim ama sonra eşliye denemeye geçtim olmuştu ara verme sürekli çalış kendini rahatlatacak şeyler yap mesela skor bir müzik yada rahatlatacak bir koku ve yavaş yavaş ilerle ❤️ Şuan ilk girişte elbette zorlanıyorum ama sonrası hiçbirşey ❤️

Bir sorum olacak dilatör setini aldım ama kullanmadım daha. Aparat içeri girince kızlık zarına zarar veriyor

Arkadaşlar set cuma günü elime ulaştı ancak haftasonu misafirim olduğu için kullanamamıştım. Bugün deneme yaptık eşimle birlikte ilk iki aparat çok kolay oldu 3. Aparatta hafif zorlandım ama yaptım çok şükür ilk günde üçünüde başardım. Bir kaç güne sorunumu çözeceğim diye Umut ediyorum. Asla yapamam demiştim ama çok şükür kolay oldu. Denemek isteyenler hiç korkmayın ☺☺
Ben demiştim korkulacak bişey yok diye

Bende de o dilatörler var kuzum bende vajinismus hastasıydım ama 1 ayda yendim 4. Aparatı yarıya kadar alabilmiştim ama sonra eşliye denemeye geçtim olmuştu ara verme sürekli çalış kendini rahatlatacak şeyler yap mesela skor bir müzik yada rahatlatacak bir koku ve yavaş yavaş ilerle ❤️ Şuan ilk girişte elbette zorlanıyorum ama sonrası hiçbirşey ❤️
Bende az bişey yaptım 4. Aparati ama zorladı çok ara vererek yapiyorum daha tamamen esliye geçemedim

Bende vajınusmustum şükür atlattım burda hep tecrübelerini bilgisini paylaşan arkdaşlarınkini okurdum inşallah en kısa sürede yenersiniz dünyalar sizin olur🙏🏻🥰

Ben en küçüğünü bile yapamayacak kadar korkuyordum simdi 4. En son aparattayim yaptıkça aslında korkulacak birşeyin olmadığını anliyorsun başardikca da mutlu oluyorsun. Sende cesaretini topla hemen al ve dene canım.
Sizi dinlediğim için çok rahatım iyi ki almış ve başlamisim hemen. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

4. Aparatta bende zorlaniyorum o kasa gelince ye kadar yapabiliyorum sadece oneriniz var mi :KK43:
Merhaba cnm ben 6 aylık evliyim bir hafta önce yendim bu saçma hastalığı. İnan o kadar kolay oldu ki anlatamam. 4. Aparata 2 gün çalıştım sonra eşli denemeye geçtim. Bol zeytinyağı sürdüm hem kendime hem Aparata daha sonra karnımdan derin nefes aldım nefesimi verirken yine derin verdim. Ikinarak yani bide aparatın yönü dimdik değil biraz aşağıya doğru eğimli yapacaksın. Kendine inan ve sürekli tekrarla yapabileceğini düşün. Ben çok konuştum kendimle bide hedef koydum bu hafta halledecegim dedim.senin de başaracagına eminim.

Back
X