- 16 Aralık 2020
- 41
- 20
- 18
- 36
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
-
Arkadaşlar dilatör setinde 4. Aparattayim ama bir türlü olmuyorTam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken tekrardan umudumu yitirdim Artık eşli denemeye geçmek istiyorum ama son aparatida yapmam lazım. Ne yaptiysam olmadı.
Bende de o dilatörler var kuzum bende vajinismus hastasıydım ama 1 ayda yendim 4. Aparatı yarıya kadar alabilmiştim ama sonra eşliye denemeye geçtim olmuştu ara verme sürekli çalış kendini rahatlatacak şeyler yap mesela skor bir müzik yada rahatlatacak bir koku ve yavaş yavaş ilerleİnşallah canım regl im bitmesine 2 gün var sonra hemen başlayacağım
Bir sorum olacak dilatör setini aldım ama kullanmadım daha. Aparat içeri girince kızlık zarına zarar veriyor
Ben demiştim korkulacak bişey yok diyeArkadaşlar set cuma günü elime ulaştı ancak haftasonu misafirim olduğu için kullanamamıştım. Bugün deneme yaptık eşimle birlikte ilk iki aparat çok kolay oldu 3. Aparatta hafif zorlandım ama yaptım çok şükür ilk günde üçünüde başardım. Bir kaç güne sorunumu çözeceğim diye Umut ediyorum. Asla yapamam demiştim ama çok şükür kolay oldu. Denemek isteyenler hiç korkmayın ☺☺
Bende az bişey yaptım 4. Aparati ama zorladı çok ara vererek yapiyorum daha tamamen esliye geçemedimBende de o dilatörler var kuzum bende vajinismus hastasıydım ama 1 ayda yendim 4. Aparatı yarıya kadar alabilmiştim ama sonra eşliye denemeye geçtim olmuştu ara verme sürekli çalış kendini rahatlatacak şeyler yap mesela skor bir müzik yada rahatlatacak bir koku ve yavaş yavaş ilerleŞuan ilk girişte elbette zorlanıyorum ama sonrası hiçbirşey
Çok şükür ya valla size ve burdan yazan bana gaz veren herkese teşekkür ederim.Ben demiştim korkulacak bişey yok diye
Kuzu 4. Aparatı yarıya kadar yapsan bile kafiiiiiBende az bişey yaptım 4. Aparati ama zorladı çok ara vererek yapiyorum daha tamamen esliye geçemedim
Çocuk uyusunda yine denemeye başlıcam ondan fırsatım olmuyoKuzu 4. Aparatı yarıya kadar yapsan bile kafiiiii
sonrasında hemen eşliye geç 3 ü yapabildiysem harika
Çocuğunuz mu varÇocuk uyusunda yine denemeye başlıcam ondan fırsatım olmuyo
Evet tam yenemeden şans eseri oldu uzun hikayeÇocuğunuz mu var
Sizi dinlediğim için çok rahatım iyi ki almış ve başlamisim hemen. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Ben en küçüğünü bile yapamayacak kadar korkuyordum simdi 4. En son aparattayim yaptıkça aslında korkulacak birşeyin olmadığını anliyorsun başardikca da mutlu oluyorsun. Sende cesaretini topla hemen al ve dene canım.
Çok sevindim senin adına canımSizi dinlediğim için çok rahatım iyi ki almış ve başlamisim hemen. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Çok sevindim senin adına canım
bende yendim çok şükür.
Darisi diğer kızların başına inşallah herkes kurtulur
Amin ınsallhÇok sevindim senin adına canım
bende yendim çok şükür.
Darisi diğer kızların başına inşallah herkes kurtulur..
4. Aparatta bende zorlaniyorum o kasa gelince ye kadar yapabiliyorum sadece oneriniz var miKızlar yendim çok şükür
Merhaba cnm ben 6 aylık evliyim bir hafta önce yendim bu saçma hastalığı. İnan o kadar kolay oldu ki anlatamam. 4. Aparata 2 gün çalıştım sonra eşli denemeye geçtim. Bol zeytinyağı sürdüm hem kendime hem Aparata daha sonra karnımdan derin nefes aldım nefesimi verirken yine derin verdim. Ikinarak yani bide aparatın yönü dimdik değil biraz aşağıya doğru eğimli yapacaksın. Kendine inan ve sürekli tekrarla yapabileceğini düşün. Ben çok konuştum kendimle bide hedef koydum bu hafta halledecegim dedim.senin de başaracagına eminim.4. Aparatta bende zorlaniyorum o kasa gelince ye kadar yapabiliyorum sadece oneriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?