Dilarem'in zayıflama günlüğü...

Teşekkür ederim.........
Walla süpersin............
Bu kadar zorluktan sonra istedğin kiloya geldiğinde yemeklere
saldıracağını tahmin etmiyorum canım....

Teşekkür ederim.........
Walla süpersin............
Bu kadar zorluktan sonra istedğin kiloya geldiğinde yemeklere
saldıracağını tahmin etmiyorum canım....
Teşekkür ederim hayatım.
Süper olmak değil ama istediğim kiloda olmak bile yeter bana :)
Cidden moral oluyorsun:1hug::asigim:

hahaha çok tatlısın yaa dilarem sempatiksalakcinni
valla göbeğim gidenen kadar devam eksi göbeksiz hallerimi görünce
derin bi off çekiyorum:gitme:selülit kremiyle gidiyomu o ilk defa duyuyorum kızz ayy bi çözümü varsa öle yaparım valla şekerim sositososito valla öyle kilolu kalıcam eski kiloma dönemem diyordum ama oldu valla eski 2 tane kotuma giriyorumki hamile kalmadan öncekilerdi insan bi mutlu oluyo kalçalarıma bakıyorum gülüyorum göbeğime bakıp ağlıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende olursun cnm istediğin kiloya sende çok vermişsin dahda verirsin bu azimle çıtır olursun kaydirigubbakcemile5

dilarem ben bugüne kadrrr hiçç diyet yapmadım. :mymeka: daha doğrusu hiç başlayamadım.şu an 65 :çok üzgünüm: kiloyum ve boyum 1-60.bende bu mamayı düşündüm.bana ayrıntısyla yazabilirmisin.nerden temin edebilirim.CADIARZU nasıl kullanacağpım.gün içinde ne yiyip ne içcem yazabilirmisin.sabah yediğim o 2 tane sıcacık peynirli pohaçaları yiğemiyecekmiyim? :):roflol::roflol::roflol:
kilo verme koçum gibi gördüm bir an seni kusura bakma :roflol: senden tez vakitte cvp bekliyorum diyet dr benim Şeniz hiç kimsenin diyet hikayesinden böyle etkilenmemiştim.opuyorumnanaktan

Benimki büyük bir başarı değil gülçin aslında,ama ısrarla ve uzun süre devam ettiğim için ben de kendimi kutluyorum:roflol:
Öncelikle o poğaçayı aaaal,eşine yedirsempatiksalakcinni,sonracığıma kilon hiç de çok değil,diyet yapmadan ver.Mamayı istersen ben Dr hülya Pekar'dan aldım.İnternetten aratabilirsin prenet diye.Yalnız bir dr eşliğinde kullanacaksan kullan bu mamayı.Ben akupunktur dr.u ile beraber kullandım.Aslında çok basit bir yöntem olduğu için tercih ettim.Şu an çok sıkıldım kullanmıyorum mamayı ama normal düzende beslenmeyle veriyorum kilo.Yalnız şunu farkettim,bu mama sütle içildiği için sanırım protein kaynaklı beslenmeye yönlendirdiği için daha hızlı kilo veriyordum.Önümüzdeki hafta tekrar mamaya başlayacağım sanırım.
Mamaya start ile başlıyor,ilk iki gün suyla karıştırıp içiyorsun,ödem atıyorsun.Üçüncü gün basic ile devam.O da sütle içiliyor.Günde iki öğün mama,,bir öğün kallavi sofrasempatiksalakcinni
Ben kızım dolayısıyla ve eşimin işi dolayısıyla (şöyle bir dolayı var,eşim çok yoğun çalışan ve eve geldiğinde serilen bir tip) sürekli koşturmaca içindeyim.Evin alışverişi,bilumum tamirat tadilat,toplu alışveriş,yapı marketleri turu:roflol: hepsi benim tombul sırtımda olduğundan kelli,vakit darlığından düzenli beslenemiyorum.Bazen kızımın ısrarlı tavırları dolayısıyla o uyuduğunda ancak dışarı çıkıp koşturuyorum.Bu tempoda öğün atlayıp akşama .ok gibi tıkınıyorumsempatiksalakcinni.Bu mama süper oldu bana,arabada bile çalkalayıp içiyorum,geçenlerde arabanın tavanına fışkırdı kapağı gevşek bırakmışım shake kabının:roflol:
Özetle gülçinciğim,vaktin varsa protein ağırlıklı beslenmek sana yetecektir bence..
Kilonu zamana yayarak verirsen diyetten tiksinmezsinolumunekankayizsmile
Dr.a gidemem dersen bence1000- 1200 kalorilik bir bveslenmeyle ayda 4 kg verebilirsin.
İstersen sana burdan öğünler hazırlarız,istersen zayıflama gruplarına katılırsın buradaki.
İnanıyorum zayıflayacaksın,çünkü zor bir süreç yok önünde.Kilon çok değil.Diyet koçun olmasam da koçum de bana opuyorumnanaktan
Severim koçlarıkaydirigubbakcemile5

dilarem bana tek tek açıklama yazdığın için tşk ederim cnm. aslında sabahları 2 pohaça yiyorum 2 kupa çayla. öğlen eve gidiyorum kahvaltı tarzı,menemen 2-3 dlm ekmekle 3 kupa çay.akşam 7 de sebze yemeği salata felan yiyiorum.zaten şekerim var benim 160 civarında hamur işi,hamurlu tatlılardan hiç hazetmem.neden kilom var bilmiyorum ama sadece göbeğin var diyorlar bana işin özüü koçum ol benimm benim neler yiğeceğimi bana burda örnek verin bende evde uygulamaya çalışıyım.plates topu aldım.1 kere bile yapmadım.eşim vücud çalışıyor mekik aleti dambıl felan mevcut evde ama ben tembelimm
inşallah veririm yaa 10 kilo vermek istiyorum.mama bana uyar.bana özelden sipariş edeceğim sitenin adını veririsen çok memnun olurum. koçum benimm

Allah seni netmeyeee
Zaten poğaçanın bir tanesi sana gereken yağları ekledikten sonra ikinciyi yeme gafletinde bulundun diyelim..E peki öğlen iki üç dilim ekmek neyine
Bak şimdi,sen sabah iki dilim ekmek ye,yanına az peynir domates üç beş zeytin;öğlen menemen ye yine ama yağını bir tatlı kaşığı koy,yumurtası bir tane olsun,yanına da salata yap yağsız,bir dilim de ekmek;akşam da ızgara et ya da sebze yemeği,küçük bir kase çorba ye ekmek yeme,göbek neyim kalmaz valla

Son düzenleme:
selam dilarem ben de zayıflama takımına katıldım
zayıflıyorum artık geçen hafta etap 1. oldum ben yaaa
aferim de kardeşe

Aferin kısss
Etaplara gelesice
Kıs bence de zayıflarsın,nolcek,etin ne budun ne

etim budum mu onlardan istemediğin kadar var anacım
ama 5 kilo verdim ya kendime gittim yeni cici aldım ödüllendirmek için
hem de artık 1 beden küçüklere giriyorum
ben naptım 1 beden daha küçüğünü aldım

Ehehehee,ben de öyle yapıyorum,şu an 36 beden bir elbise dolabımda asılı bekliyor
Sen beş kg verince mi cici alıyorsun,Nalansu arkadaşımıza duyurulur
Hatun bir kg verdi,gitti ekonomiyi canlandırdı
Süpersin Amonra kardeş,başarılarının devamını bekliyorum şahsen:numarasınabakmayaüşendimamasenbaktımsaycuğarasimilisindenkoydumahaburaya:

Son düzenleme:

smileyine bayıldım bizim 40 yıllık rofrol da olmuş 60
insan 1 kilo da verse kendini acayip güzel ve iyi hissediyo ha 5 kilo ha 1
kilo kadınların kaybetmeyi sevdikleri tek şey olunca sonuç değişmiyo

amonracım tebrik ederim hayatım insan nasıl rahatlıyor degilmi kilo verince hemen üst baş alışverişine başlıyoruz ... alacaz tabi azmı ayol boğazdan kesiyoruz bu ne kadannnnn zor bişey bana göre bi bilsen(((

dilarem aşkum baya bi ihmal ettim topigimizi canım ama muhtşem döndüm ....
kıs tabi canlandırcaz ekonomiyi sen seninkileri heçç saymıyon dimi
bugün kıslar sabah kekikli yogurt yedim bi güzel oluyo kızlar sormayın limonlu felan..
az öncede bi kase müsli hüplettim ..
akşamada müsli yemeyi düşnüyorum.
bayrama kadar kızlar 5 kilo vermem lazım verrim dimi ya veririm canımmm nolcakkk elimin kiri...hıh..
şöyle akşam çocuklar yattıktan sonrada pltesle göbek çalışırım bi bir saat kadar oldu bitti gün işte daha ne lsun canımmmmm

evet kızlar bunların hepsi bize gelsin

Anam Nalansu gelmiş,buraları sel götürüyiii....
Ay iğrenç bi espriydi sanırsam
Kızım ekonomiyi canlandıralım da bir kg vermiş halinin ne farkı var önceki halinden
Aldıkların çok kısa bir süre kalcak totonda,ben onu diyorum yani:cuğaranın similisi:

Son düzenleme:

smileyine bayıldım bizim 40 yıllık rofrol da olmuş 60
insan 1 kilo da verse kendini acayip güzel ve iyi hissediyo ha 5 kilo ha 1
kilo kadınların kaybetmeyi sevdikleri tek şey olunca sonuç değişmiyo

Bu numaraları ezberlemeyi red ediyorum,hatta uzun bir süre rakamları bile yazıyla yazacağım,bööö geldi kalori saymaktan:eliağzındakikirdeyensarıkeltoşsimilisi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…