bugün feci bir gündü benim için,eve bile giremedim yoğunluktan.öyle dengesiz beslendim ki,yollarda fındık atıştırdım,evde ayak üstü iki karnabahar tomurcuğu yedim,kızıma makarna yedirirken iki kaşık yoğurtlu makarnasından çaldımtarhana vardı ama içmedim gürbüzleşmeyeyim diye..
Ne düzgün su içtim ne de beşibir yerde içtim.şimdi başlayacağım telafiye
Feci yanlışlarla dolu iki kutu zero ve iki kupa sade kahveyi de es geçmeyelim.
yan bastığımın resmidir:18:
Adet öncesi dönemimdeyim,feci tatlı isteğim var,küpelerimi çıkardım ama akupunktura gidemedim.yarın gidebilirim umarım.
Ama sabah güzel kahvaltı ettiydim yahu,bir dilim ekmek peynir domates salatalık yidiydim.arada da yoğurt yedim ki gebermeyeyim
Hoşşiği duyduydum da hoşur ne ola ki:26:Nerde bizim hoşur
Kız gülme bana
Diloşum geçmiş olsun gülüm ya
Benim Beroşum nazarlara mı geldi, noldu aşkıma, hepinize acil şifalar olsun tatlım
Hoşuru bilmemen daha hayırlı, bilme dögersin yoksa beni :)
selam günlüğünüzün bir kısmını okudum bende bu hafta dr.hülya hanıma akapunktur için gitmeyi düşünüyorum.siz önerirmisiz tüm vücudamı iğneler takıyor.açıkçası ikilemdeyim gitmelimiyim:)Benimki büyük bir başarı değil gülçin aslında,ama ısrarla ve uzun süre devam ettiğim için ben de kendimi kutluyorum:roflol:
Öncelikle o poğaçayı aaaal,eşine yedirsempatiksalakcinni,sonracığıma kilon hiç de çok değil,diyet yapmadan ver.Mamayı istersen ben Dr hülya Pekar'dan aldım.İnternetten aratabilirsin prenet diye.Yalnız bir dr eşliğinde kullanacaksan kullan bu mamayı.Ben akupunktur dr.u ile beraber kullandım.Aslında çok basit bir yöntem olduğu için tercih ettim.Şu an çok sıkıldım kullanmıyorum mamayı ama normal düzende beslenmeyle veriyorum kilo.Yalnız şunu farkettim,bu mama sütle içildiği için sanırım protein kaynaklı beslenmeye yönlendirdiği için daha hızlı kilo veriyordum.Önümüzdeki hafta tekrar mamaya başlayacağım sanırım.
Mamaya start ile başlıyor,ilk iki gün suyla karıştırıp içiyorsun,ödem atıyorsun.Üçüncü gün basic ile devam.O da sütle içiliyor.Günde iki öğün mama,,bir öğün kallavi sofrasempatiksalakcinni
Ben kızım dolayısıyla ve eşimin işi dolayısıyla (şöyle bir dolayı var,eşim çok yoğun çalışan ve eve geldiğinde serilen bir tip) sürekli koşturmaca içindeyim.Evin alışverişi,bilumum tamirat tadilat,toplu alışveriş,yapı marketleri turu:roflol: hepsi benim tombul sırtımda olduğundan kelli,vakit darlığından düzenli beslenemiyorum.Bazen kızımın ısrarlı tavırları dolayısıyla o uyuduğunda ancak dışarı çıkıp koşturuyorum.Bu tempoda öğün atlayıp akşama .ok gibi tıkınıyorumsempatiksalakcinni.Bu mama süper oldu bana,arabada bile çalkalayıp içiyorum,geçenlerde arabanın tavanına fışkırdı kapağı gevşek bırakmışım shake kabının:roflol:
Özetle gülçinciğim,vaktin varsa protein ağırlıklı beslenmek sana yetecektir bence..
Kilonu zamana yayarak verirsen diyetten tiksinmezsinolumunekankayizsmile
Dr.a gidemem dersen bence1000- 1200 kalorilik bir bveslenmeyle ayda 4 kg verebilirsin.
İstersen sana burdan öğünler hazırlarız,istersen zayıflama gruplarına katılırsın buradaki.
İnanıyorum zayıflayacaksın,çünkü zor bir süreç yok önünde.Kilon çok değil.Diyet koçun olmasam da koçum de bana opuyorumnanaktan
Severim koçlarıkaydirigubbakcemile5
bu arada 550 kalorilik menüler istemiştiniz, menü bulamadım ama belki bunlar işinize yarar, canınızın istediği gibi menüler oluşturun:)
1 porsiyon baklava ortalama 420-440 kalori içerir
Barbunya pilaki 1 porsiyon 6-7 çorba kaşığı barbunya pilaki yaklaşık 330-350 kalori içerir
Biftek Yağlı 90 gram yağlı biftek ortalama 250-260 kalori içerir
Börek 1 porsiyon börek ortalama 300-310 kalori içerir
Bulgur pilavı 1 porsiyon bulgur pilavı ortalama 310-320 kalori içerir
Çikolata kaplı kek 1 porsiyon çikolata kaplı kek ortalama 410-430 kalori içerir
Sütlü çikolata 30 gram çikolata sütlü ortalama 160-170 kalori içerir
Dürüm kebap 1 porsiyon kebap dürüm ortalama 500-550 kalori içerir
Ekmek yufka 25 gram yaklaşık 1 dilim yufka ekmek 65-70 kalori içerir
Etli pilav 1 porsiyon etli pilav ortalama 450-460 kalori içerir
Etli yaprak sarma 4 adet etli yaprak sarma ortalama 330-340 kalori içerir
Fındık lahmacun 2 adet küçük fındık lahmacun yaklaşık 90-100 kalori içerir
Humus 4 çorba kaşığı humus yaklaşık 280-300 kalori içerir
İç pilav 1 porsiyon iç pilav yaklaşık 410-420 kalori içerir
İçli köfte 1 adet kızartılmış içli köfte ortalama 180-200 kalori içerir haşlama içli
Köfte yaklaşık 120-150 kalori içerir
İrmik helvası 1 porsiyon irmik helvası ortalama 540-560 kalori içerir
Kabak tatlısı 1 porsiyon kaymaksız kabak tatlısı ortalama 330-340 kalori içerir
Katmer 1 porsiyon katmer yaklaşık 470-480 kalori içerir
Kazandibi 1 porsiyon kazandibi ortalama 270-280 kalori içerir
Kıymalı pide 1 porsiyon kıymalı pide yaklaşık 500-550 kalori içerir
Yağlı koyun eti 90 gram yağlı koyun eti ortalama 280-290 kalori içerir
Muz likörü 40 ml muz likörü yaklaşık 120-130 kalori içerir
Peynirli künefe 1 porsiyon peynirli künefe ortalama 520-540 kalori içerir
Sac kavurması 1 porsiyon sac kavurma ortalama 350-370 kalori içerir
Şekerpare 1 porsiyon şekerpare ortalama 470-480 kalori içerir
Sütlaç 1 kase sütlaç ortalama 270-280 kalori içerir
Tavuk pirzola 1 köfte kadar yaklaşık 30 gram beyaz derisiz tavuk eti 55 kalori, derili tavuk eti ise 75 kaloridir
Tulumba tatlısı 1 porsiyon tulumba tatlısı ortalama 509 kalori içerir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?