Ayna ayna söyle bana der nalansu aynaya..
Ayna ayna de baken bana,var mı benden incesi?
Ayna şöyle der:
Var tabiisi,Dilarem senden önce başladıydı diyete,o artık sıfır bedensempatiksalakcinni
Ve nalansu Dilaremi ortadan kaldırmadıkça en zayıf kadın olamayacağını fark ettiği an,ruhunu şeytana kiraya vermiştir çoktan
Önce bir deveyi çevirip yer,topladığı enerciyle de dilareme bi totoş atar,dilarem o kadar hafiftir kii,uzayın derinliklerine giderken şöyle bağırırı bir yandan,dönüşüm muhteşem olacak cak cakkk...nalan lan lan lan...
Neyse ben gideyim de yağsız sütümü içip yatayım artıkmirmirmirmir
Heheheheeee,kıs benim de kilo oynak şaziye resmensempatiksalakcinni:roflol::roflol:sırnaşık şey
dilarem tebrikler 7.buççuk kilo gitmiş..alkisalkisalkis:lepi:
mende 2.buççuk kilo geri aldım..:çok üzgünüm::gitme:
yanlış anlama ama çok zevkli bir topik moralim bozuk olsa buraya gelince yüzmde gülücük oluşuyor..
a.skaydirigubbakcemile3
Şimdilik ölmedim şükür ama uzun vadede ne yapar bilemem kiArkadaşlar daha önce herbalife vardı onla ilgili nette çok olumsuz şeyler var ölümle sonuçlanan.Bu nasıl bişey iyi araştırdınız mı hadi güzel şeyler diyinde bende kullanıyım şu mamayı kilo vermem lazım 70 kg 162 boy şart yani...............
O zaman tabağına koyduğun yemeğinden ikişer kaşık azalt,uzun sürede ver kilonu :)
ya dilarem çok titiz davranmaya çalışıyorum zaten diyet yapmazken de ben sağlıklı
beslenen bi insanım sebze ağırlıklı beyaz et ve balık ağırlıklı besleniyorum
diyabetik olduğum için şeker zaten hayatımda yok
tatlılar çok nadir ucundan falan o da bi yerim şişmesin diyekaydirigubbakcemile3
ama haraketsiz masa başı bi işim var
ayrıca şeker ve troit rahatsızlığım kilo vermeme çok büyük engel
aslında kilo verebiliyorum ama çok zor vermesi hele de koruması daha zor
diyetisyene de gittim ben zamanında kemik yoğunluğum çok yüksek çıkmıştı
yağ oranım da normalin biraz üzerinde kas da normal düzeylerdeydi
zaten beni görsen 85 kilo aralığında olduğuma inanmazsın
kimse inanmıyo yuh daha neler diyolar 85 değilde 75 kilo bi insanla aynı
görünüyorum diyebilirim. 85 kilo bi insan nerden baksan 50 beden giyinirken ben
42 nadiren 44 belki giyiyorum ama kalın bi belim var malesef ve vucudumun üst kısmı iri
sırtım ve omuzlarım yüzücü tipi tabir edilebilcek cinsten.
benim bilinçli şekilde vucudumdaki sorunlu bölgelere sporla çalışmam gerek ama
buna vaktim yok malesef
Uyyy,hamsi düşti oltayahepp destek tam destek senin çıtırlık tecrüben varmış kızz, benim o da yok sempatiksalakcinni hepp balık yaniii eyvahedigeldismile
Akupunktur dr.u,aynı zamanda medikal estetikçi,aynı zamanda da aile hekimi :)Dilarem hangi doktora gidiyorsun ??
Akupunktur dr.u,aynı zamanda medikal estetikçi,aynı zamanda da aile hekimi :)
Çekmeköy'de,Hülya Pekar canım..
Ol kız,hatta 49 ol :)ne demişler azimle .... duvarı delermiş yani azim eden her insan başarıya ulaşır
maşallah sana valla akupunturla benim eltimde 15 kilo verdi bıraktı devam etseydi bi 5 10 kilo daha verirdi halada vermesi gerekn kiloları var tabi sporda çok önemli hele plates hem vucudu sıkılaştırıyo hemde verdiğin kilo belli oluyo sarkmıyosn sende çıtıır olucan yani insan ne kadar mutlu oluyo verdiği kiloları görünce dahda bi azimli oluyosun bende geçende tartıldım doğumda 27 kilocuk almıştım eski kiloma dönmüşüm ama göbüş hala varr deli ediyo beni yaa heryerden veriyorum göbek gitmiyo anacım 55 olmuşum ama 51 52 olsam göbeğim gidermi acep yada 50 olayım en iyisi kafayı bozdum çünkükaydirigubbakcemile3
Nınımcığım,sabah mutlaka iki dilim kepekli ekmek,lıght peynir ama bir kibritten fazla kaçıyor:kedi:.Mutlaka domates salatalık marul ve de açık şekersiz çay..Bazen de 3 4 yeşil zeytin ekliyorum.Gün aşırı yumurta yiyorum,yumurta yediğimde peyniri azaltıyorum:gitme:Dilarem kocaman bir maşallah sana canım...........
Senin doktorun sitesine baktım ama kendisiyle ilgili bir bilgi bulamadaım..
Nyse ... Eşim :))) akupunktur dr değil canım.. Kalp-Damar Cerrahı...
Bu arada azmine hayranım...
İnşallah istediğin kiloya kavuşursun...
Şu 1000 kalorilik listenden bir örenk yazarmısın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?