offf okurken yoruldum ya ... bu ne kuşum ay bu ne tempo ..senin diyt yapmana gerek yok aşkum böylede zayıflarsın zati:)))
Olmuyor kız,deveyle eşdeğer yiyebileteye sahip bir mideye sahipken kolay değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf okurken yoruldum ya ... bu ne kuşum ay bu ne tempo ..senin diyt yapmana gerek yok aşkum böylede zayıflarsın zati:)))
Kız bu harekete dağlar dayanmaz erirsempatiksalakcinnievet günlük ödevimimde vereyim ben bari dilarem kızar valla atar topikten neyim:)))
sabah:
domates salatalık bir bardak çay
ara:elma
öglen :
unuttum ya ne yedimi öglen:))))))))))
ara :iki bardak meyve suyu bikaç fındık ceviz attım ağzıma
akşam :haşlanmış karnıbahar ve yogurt
spor:
1 saat plates
yarım ssat ay yürüyüşü aletine bindim
200 tanede twis yaptım
sıvı: totalde 2.5 lt su içtim 2 bardak meyve suyu içtim
:hooray:alkisalkisalkishihoyyytay ben pek bi iyi gidiyom anacım kıskananlar çatlasın nazar neyimde degmesin
Oy kar kardeşsempatiksalakcinnimerhaba dılarem topıgını gorunce pat daldım okuması bıle zevklı tebrık edem oncelıkle ama tek bı sayfa okıdım o ayrı mevzu bu mama ne maması spor salonundakı senelıgım bıtınce gıtmedım üşengeclık bastı ve bıraz aldım kılo bebe yapmaya karar verdım de once az verem kılo kımı gorsem 20 kılo alıyo yarım dunya olmım bende ..
Çökme kız,çökertsempatiksalakcinniazmine hayran kaldım ben okurken şiştim
bu diyet falan psikolecik olarak çökertiyo beni
senin maşallahın var
Çökme kız,çökertsempatiksalakcinni
Yahu süper hissediyorum kendimi inceldikçe.
Sanki sırtımda taşıdığım kamburum gitgide küçülüyor hatta terk-i diyar eylemek üzeresempatiksalakcinni
Kaç kilosun amonum,de baken bana,hadi sana da çözüm bulalım,hoy hoy da hoy hoy,gülelim eğlenelim,incelip iğne deliğinden geçelimolumunekankayizsmile
Ayna ayna söyle bana der nalansu aynaya..
Ayna ayna de baken bana,var mı benden incesi?
Ayna şöyle der:
Var tabiisi,Dilarem senden önce başladıydı diyete,o artık sıfır bedensempatiksalakcinni
Ve nalansu Dilaremi ortadan kaldırmadıkça en zayıf kadın olamayacağını fark ettiği an,ruhunu şeytana kiraya vermiştir çoktan
Önce bir deveyi çevirip yer,topladığı enerciyle de dilareme bi totoş atar,dilarem o kadar hafiftir kii,uzayın derinliklerine giderken şöyle bağırırı bir yandan,dönüşüm muhteşem olacak cak cakkk...nalan lan lan lan...
Neyse ben gideyim de yağsız sütümü içip yatayım artıkmirmirmirmir
Bak şimdi amonum,iki sene önce 86 idim.
anacım bana tıp bile çara bulamaz
84 kilo rejime başlayıp bu sabah itibariyle
87 kiloyu da gördüm ya yuh diyorum kendime
o kadar aç zebil ziyan kal
bi de üstüne kilo alsempatiksalakcinni
hmm adını ozelden ıstesem mamanın cok zahmet verdım amma ne edem :kedi:..Oy kar kardeşsempatiksalakcinni
Evlendin mi kız sen,yoksa evli miydin,yoksa kendi başına mı bebe yapacanaklinialirimsmile
Bu mama bir çok markada olan ürün ama ben dr tavsiyesiyle prenet isimli bir mamaya başladım..
Yarım yağlı sütle içiliyor,bir öğün yemek iki öğün bu karışımdan.
Şu an itibariyle 32 günde 7 kg vermiş bulunuyorum..
Ama hareket de ediyorum fırsat yakalayınca,pilates ve kardiyo,bazen de hatta her fırsat bulduğumda yürüyüş yapıyorum.Artık arabayı markete veya alışveriş merkezlerine gittiğimde kapıya en yakın değil de en uzak yere park ediyorum,yürüyüüş bitince eve asansörle çıkmak yerine en az dört kat merdivenlerden çıkıtyorum,kesilince asansöre biniyorum
Ev sekizinci katta
Bu arada ben hamilelikte Ebru şallıya rakip olarak 7.5 kg almıştım,ama sonrasını sorma:çok üzgünüm:
Şaka bir yana cidden bebek mi yapacaksın yahu,bi cevap ver çatlatma tamam mı yavyukuşŞeniz
Bak şimdi amonum,iki sene önce 86 idim.
Şimdi 66 :)
Bu demek oluyor kiii,bu kilodan düşülüyor..
Yaptığın yanlışlar ne belirlemek gerek diyetinde.Mesela hareketsiz misin,yoksa kalorili mi besleniyorsun?
Yoksa akşama kaa bir şey yemeyip akşam mı yükleniyorsun?
Su mu içmiyorsun,meyve suyu tarzı şeyleri ya da asitli içecekleri bol mu tüketiyorsun?
Sana tavsiyem,git bir diyetisyene,kas yağ su kemik ölçümü yaptır,metabolizma hızın hesaplansın ve kaç kalorilik beslenmen gerek öğren.Sonra gitmesen bile ne kaa kalori alacağını hesaplayıp örnek menüler oluştururuz.
Hedefin kaç kg onu da de bana ki makul bir de zamana yayalım bu zayıflama süreciniaklinialirimsmile
temem canım cok teşekkur ederım..bı arastırım bakem ..yanı bu yasdan sonra mama yemek bıraz zor gelırde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bir sakıncası yok sanırım,buradan yazdım,prenet adı mamanın :)
Ben seni bekar biliyordum,yeni evlendiysen de hayırlı olsun..
Doğur tabi,annelik ayrı bir şey:1hug:
oy yırım senı taslı eldıvenlerle dogurt annem kaydirigubbakcemile3aa karcım da burdaymış kar canım evlendinmi ya hayırlı ugurlu olsun canım benimmmm mutlulklr diliyorum sana..kaç zamandır görünmüyodun belliydi bi işler çevirdigin zatii:))))))))))))))
tekraradan çok öpüyorum canım unutma hani konuşmştuk bebişinin ebesi ben olacammmmm