Dilarem'in zayıflama günlüğü...

Kız bu harekete dağlar dayanmaz erirsempatiksalakcinni
haşlanmış karnabaharı nasıl yiyorsun yaaaakannehir
şöyle kızarmış olsa bol yumurtalı,üstüne de sarımsaklı yoğurt anlarım da:sinifsinif:
Ama cidden süper gidiyorsun,lütfen bırakmaaaaolumunekankayizsmile

Ayna ayna söyle bana der nalansu aynaya..
Ayna ayna de baken bana,var mı benden incesi?
Ayna şöyle der:
Var tabiisi,Dilarem senden önce başladıydı diyete,o artık sıfır bedensempatiksalakcinni
Ve nalansu Dilaremi ortadan kaldırmadıkça en zayıf kadın olamayacağını fark ettiği an,ruhunu şeytana kiraya vermiştir çoktan
Önce bir deveyi çevirip yer,topladığı enerciyle de dilareme bi totoş atar,dilarem o kadar hafiftir kii,uzayın derinliklerine giderken şöyle bağırırı bir yandan,dönüşüm muhteşem olacak cak cakkk...nalan lan lan lan...
Neyse ben gideyim de yağsız sütümü içip yatayım artıkmirmirmirmir

merhaba dılarem topıgını gorunce pat daldım okuması bıle zevklı tebrık edem oncelıkle ama tek bı sayfa okıdım o ayrı mevzu bu mama ne maması spor salonundakı senelıgım bıtınce gıtmedım üşengeclık bastı ve bıraz aldım kılo bebe yapmaya karar verdım de once az verem kılo kımı gorsem 20 kılo alıyo yarım dunya olmım bende ..

Oy kar kardeşsempatiksalakcinni
Evlendin mi kız sen,yoksa evli miydin,yoksa kendi başına mı bebe yapacanaklinialirimsmile
Bu mama bir çok markada olan ürün ama ben dr tavsiyesiyle prenet isimli bir mamaya başladım..
Yarım yağlı sütle içiliyor,bir öğün yemek iki öğün bu karışımdan.
Şu an itibariyle 32 günde 7 kg vermiş bulunuyorum..
Ama hareket de ediyorum fırsat yakalayınca,pilates ve kardiyo,bazen de hatta her fırsat bulduğumda yürüyüş yapıyorum.Artık arabayı markete veya alışveriş merkezlerine gittiğimde kapıya en yakın değil de en uzak yere park ediyorum,yürüyüüş bitince eve asansörle çıkmak yerine en az dört kat merdivenlerden çıkıtyorum,kesilince asansöre biniyorum
Ev sekizinci katta
Bu arada ben hamilelikte Ebru şallıya rakip olarak 7.5 kg almıştım,ama sonrasını sorma:çok üzgünüm:
Şaka bir yana cidden bebek mi yapacaksın yahu,bi cevap ver çatlatma tamam mı yavyukuşŞeniz

azmine hayran kaldım ben okurken şiştim
bu diyet falan psikolecik olarak çökertiyo beni
senin maşallahın var

Son düzenleme:
azmine hayran kaldım ben okurken şiştim
bu diyet falan psikolecik olarak çökertiyo beni
senin maşallahın var
Çökme kız,çökertsempatiksalakcinni
Yahu süper hissediyorum kendimi inceldikçe.
Sanki sırtımda taşıdığım kamburum gitgide küçülüyor hatta terk-i diyar eylemek üzeresempatiksalakcinni
Kaç kilosun amonum,de baken bana,hadi sana da çözüm bulalım,hoy hoy da hoy hoy,gülelim eğlenelim,incelip iğne deliğinden geçelimolumunekankayizsmile

anacım bana tıp bile çara bulamaz
84 kilo rejime başlayıp bu sabah itibariyle
87 kiloyu da gördüm ya yuh diyorum kendime
o kadar aç zebil ziyan kal
bi de üstüne kilo alsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

ruhunu şeytana kiraya vermiştir çoktan:roflol::roflol::roflol:

dilarem o kadar hafiftir kii,uzayın derinliklerine giderken şöyle bağırırı bir yandan,dönüşüm muhteşem olacak cak cakkk...nalan lan lan lan...:roflol::roflol:

ayyy allah belanı diloş nan yarıldım gülmekten ....

anacım bana tıp bile çara bulamaz
84 kilo rejime başlayıp bu sabah itibariyle
87 kiloyu da gördüm ya yuh diyorum kendime
o kadar aç zebil ziyan kal
bi de üstüne kilo alsempatiksalakcinni
Bak şimdi amonum,iki sene önce 86 idim.
Şimdi 66 :)
Bu demek oluyor kiii,bu kilodan düşülüyor..
Yaptığın yanlışlar ne belirlemek gerek diyetinde.Mesela hareketsiz misin,yoksa kalorili mi besleniyorsun?
Yoksa akşama kaa bir şey yemeyip akşam mı yükleniyorsun?
Su mu içmiyorsun,meyve suyu tarzı şeyleri ya da asitli içecekleri bol mu tüketiyorsun?
Sana tavsiyem,git bir diyetisyene,kas yağ su kemik ölçümü yaptır,metabolizma hızın hesaplansın ve kaç kalorilik beslenmen gerek öğren.Sonra gitmesen bile ne kaa kalori alacağını hesaplayıp örnek menüler oluştururuz.
Hedefin kaç kg onu da de bana ki makul bir de zamana yayalım bu zayıflama süreciniaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bu arada hedef kiloma sporla beraber gelmeye çalışıyorum ki,yaşım itibariyle sarkma yaşamayayaım diye
Ayrıca hedef kiloma inince,mesela 57 bununla kalmayacağım,spora devam artı olarak da yöntem beğenerek,mls kavitasyon tarzı işlemlere de başlayacağım.Aslında bu yaz aldığım paket karboksiterapi hakkım duruyor,sanırım kasım gibi ona da başlarım evdeki işler bitince.
Daha önceden mezoterapi,karboksi,lpg,g5 masajı,lenf drenaj,selülolipoliz denemiş birisi olarak:roflol: bu türlü yöntemlerin inanılmaz beden küçülttüğüne ama ara ara korunmak için tekrar seansları yaptırmayınca da aynı hızla büyüttüğüne yakinen şahidim
Hep basen problemim oldu,zayıfken bile,ama artık onu da çökerteceğim,sanırım mls buna dur diyecek
Varsa başka çözüm bulanlar deyiversin bağa :hulya:

hmm adını ozelden ıstesem mamanın cok zahmet verdım amma ne edem :kedi:..
arabasız evden cıkamam pek :gitme:helekı alısverısde kım tasıycak oesyaları bıde evde yogun donemdeyım gelen gıden spora duzenlı gıdemem dıye gıtmıyom..
ebru şallı gıbım plates yapsam bebe gıder ya
kendı basıma nasıl yapam kı bebe
gercekdende 1011 de allah nasıp ederse artık kendı cocuguma zaman ayıracam..zaten anneydım ama tek fark dogurmamamdı dogurmayada nıyetım yokdu aslında ama eşımı bu duygudan mahrum etmeye hakkım yok ...
du arada yapamda anamla kaynanam baksın heveslerını alsınlar ..:hulya::hulya:

Bir sakıncası yok sanırım,buradan yazdım,prenet adı mamanın :)
Ben seni bekar biliyordum,yeni evlendiysen de hayırlı olsun..
Doğur tabi,annelik ayrı bir şey:1hug:

aa karcım da burdaymış kar canım evlendinmi ya hayırlı ugurlu olsun canım benimmmm mutlulklr diliyorum sana..kaç zamandır görünmüyodun belliydi bi işler çevirdigin zatii:))))))))))))))
tekraradan çok öpüyorum canım unutma hani konuşmştuk bebişinin ebesi ben olacammmmm

Arkadaşlar daha önce herbalife vardı onla ilgili nette çok olumsuz şeyler var ölümle sonuçlanan.Bu nasıl bişey iyi araştırdınız mı hadi güzel şeyler diyinde bende kullanıyım şu mamayı kilo vermem lazım 70 kg 162 boy şart yani...............

ya dilarem çok titiz davranmaya çalışıyorum zaten diyet yapmazken de ben sağlıklı
beslenen bi insanım sebze ağırlıklı beyaz et ve balık ağırlıklı besleniyorum
diyabetik olduğum için şeker zaten hayatımda yok
tatlılar çok nadir ucundan falan o da bi yerim şişmesin diyekaydirigubbakcemile3
ama haraketsiz masa başı bi işim var
ayrıca şeker ve troit rahatsızlığım kilo vermeme çok büyük engel
aslında kilo verebiliyorum ama çok zor vermesi hele de koruması daha zor
diyetisyene de gittim ben zamanında kemik yoğunluğum çok yüksek çıkmıştı
yağ oranım da normalin biraz üzerinde kas da normal düzeylerdeydi
zaten beni görsen 85 kilo aralığında olduğuma inanmazsın
kimse inanmıyo yuh daha neler diyolar 85 değilde 75 kilo bi insanla aynı
görünüyorum diyebilirim. 85 kilo bi insan nerden baksan 50 beden giyinirken ben
42 nadiren 44 belki giyiyorum ama kalın bi belim var malesef ve vucudumun üst kısmı iri
sırtım ve omuzlarım yüzücü tipi tabir edilebilcek cinsten.
benim bilinçli şekilde vucudumdaki sorunlu bölgelere sporla çalışmam gerek ama
buna vaktim yok malesef

Bir sakıncası yok sanırım,buradan yazdım,prenet adı mamanın :)
Ben seni bekar biliyordum,yeni evlendiysen de hayırlı olsun..
Doğur tabi,annelik ayrı bir şey:1hug:
temem canım cok teşekkur ederım..bı arastırım bakem ..yanı bu yasdan sonra mama yemek bıraz zor gelırde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy yırım senı taslı eldıvenlerle dogurt annem kaydirigubbakcemile3
du kzıma apla şu sıra bı fazla iş karıstırdım cevırdım eyvahedigeldismile
bıdahakı yaz o tarafa gezmeye gelcem hamıle gelem de dogurt vallah hec yokdan masrafı aza cıkartam kaydirigubbakcemile3

hepp destek tam destek senin çıtırlık tecrüben varmış kızz, benim o da yok sempatiksalakcinni hepp balık yaniii eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…