Dilarem'in zayıflama günlüğü...

Hahayyyt,sen misin tek diyetle doymayan oburlülülülülülü
Bak çenem,nepçen bilin mi,ananın yaptığı o patatisli börekten bi hafta boyunca bi dilim eksik yiyecen,tamam mı kuşumkaydirigubbakcemile5

Bebeğim benim 2 kilo fazlam olsun ama anamın yaptığı börekler midemde olsun
Beğenmeyen de ortanca oğluna almasın :dilcikar:

Sanada kolay gelsin...
Peki sen ne yapıyorsun akşam bu atıştırma işini...
yemiyormusun ne yapıyorsun ??
Canın bişey istediğinde ne yapıyorsun...
Ben yeşil çay içiyorum o bazen bastırıyor... mafoldumben

Ben de bir yeşil elma yiyorum bazen,bazen de iki üç fındık..Ara sıra da şekersiz sütsüz nescafe içiyorum,sonra da uykusuzluktan geberiyorum

ay bittim muhabbetlerinize:) ben 28 yaşındayım, evleneli bir yıl oldu on kilo aldım,evlilik yaradı yani:kedi:
herbel life ı araştırıyrdum ki prenet i duydum, diğerinde bırakınca kilolar iki katı alınıyor yorumları çok fazla, bu preneti ilk defa duyuyorum aynı sorun olur mu? daha önce kullanan tanıdığınız var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim..takipçinizimopuyorumnanaktan

En tehlikeli sene evliliğin ilk senesi gerçekten.Ben de on kg almıştım bir yılda:roflol:
Eşim de defolu çıktın sen demişti de kendi de bir on kg almıştı onun farkına varınca morarmıştı dana
Preneti kimseden duymadım,yani biraz bekleyin isterseniz,kobayım bensempatiksalakcinni
Sonrasında kg alırsam da utana sıkıla yazarım ne yapayım:hulya:
Kolay gelsin,gazan mübarek olakaydirigubbakcemile3

ilk evlendiğimde hamile kalsaydım bu kiloyla doğururdum herhaldeohaoldumsmile sizin sonuçlarınızı beklersem bi on kilo daha alırım diye korkuyorum,başlasam daha iyi.. kilo verdirdirdiği ortada ama diyet bitince de günde 550 kalorilik beslenemeyiz ya:gitme:

bu arada 550 kalorilik menüler istemiştiniz, menü bulamadım ama belki bunlar işinize yarar, canınızın istediği gibi menüler oluşturun:)
1 porsiyon baklava ortalama 420-440 kalori içerir
Barbunya pilaki 1 porsiyon 6-7 çorba kaşığı barbunya pilaki yaklaşık 330-350 kalori içerir
Biftek Yağlı 90 gram yağlı biftek ortalama 250-260 kalori içerir
Börek 1 porsiyon börek ortalama 300-310 kalori içerir
Bulgur pilavı 1 porsiyon bulgur pilavı ortalama 310-320 kalori içerir
Çikolata kaplı kek 1 porsiyon çikolata kaplı kek ortalama 410-430 kalori içerir
Sütlü çikolata 30 gram çikolata sütlü ortalama 160-170 kalori içerir
Dürüm kebap 1 porsiyon kebap dürüm ortalama 500-550 kalori içerir
Ekmek yufka 25 gram yaklaşık 1 dilim yufka ekmek 65-70 kalori içerir
Etli pilav 1 porsiyon etli pilav ortalama 450-460 kalori içerir
Etli yaprak sarma 4 adet etli yaprak sarma ortalama 330-340 kalori içerir
Fındık lahmacun 2 adet küçük fındık lahmacun yaklaşık 90-100 kalori içerir
Humus 4 çorba kaşığı humus yaklaşık 280-300 kalori içerir
İç pilav 1 porsiyon iç pilav yaklaşık 410-420 kalori içerir
İçli köfte 1 adet kızartılmış içli köfte ortalama 180-200 kalori içerir haşlama içli
Köfte yaklaşık 120-150 kalori içerir
İrmik helvası 1 porsiyon irmik helvası ortalama 540-560 kalori içerir
Kabak tatlısı 1 porsiyon kaymaksız kabak tatlısı ortalama 330-340 kalori içerir
Katmer 1 porsiyon katmer yaklaşık 470-480 kalori içerir
Kazandibi 1 porsiyon kazandibi ortalama 270-280 kalori içerir
Kıymalı pide 1 porsiyon kıymalı pide yaklaşık 500-550 kalori içerir
Yağlı koyun eti 90 gram yağlı koyun eti ortalama 280-290 kalori içerir
Muz likörü 40 ml muz likörü yaklaşık 120-130 kalori içerir
Peynirli künefe 1 porsiyon peynirli künefe ortalama 520-540 kalori içerir
Sac kavurması 1 porsiyon sac kavurma ortalama 350-370 kalori içerir
Şekerpare 1 porsiyon şekerpare ortalama 470-480 kalori içerir
Sütlaç 1 kase sütlaç ortalama 270-280 kalori içerir
Tavuk pirzola 1 köfte kadar yaklaşık 30 gram beyaz derisiz tavuk eti 55 kalori, derili tavuk eti ise 75 kaloridir
Tulumba tatlısı 1 porsiyon tulumba tatlısı ortalama 509 kalori içerir

Yanlış anlaşılmış ya da ben anlatamamışım,benim öğle yemeğim sadece 550 kalori.
Mamayla beraber 1000 kalori oluyor toplanınca günde,yani gayet sağlıklı bir diyet..
Mamamyı tercih etmesem,protein ağırlıklı beslensem de olur aslında ama ben mamayı koşturmaca içinde pratiklik arayışımdan dolayı tercih ettim,bir nevi astronot besini gibi :))

Teşekkür ederim hayatımŞeniz
Bu arada diyetisyenim 550 kalori saltanatıma son verdi,450 kalori artık hakkım:gitme:
Kilo vermem yavaşladı,ama işin komiği yağdan veriyorum sürekli,bu da protein ağırlıklı beslenmenin getirisi sanırım.
Artık mamayı sabah akşam içip gece yatarken de bir bardak light süt alıyorum,sanırım 900 kalori civarı oluyor..
Bu arada kilomu oynatabilmek için iki günlük şok diyete başladım bugün,sadece protein,karbonhidrat sıfır..
Sabah yumurta peynir yedim,öğlen ve akşam yoğurt ve tavuklu salata yiyeceğim iki gün..
Bu arada yine fena sayılmaz,bir ayda 6.5 kg vermiş bulunuyorum dün itibariyle:lepi:
Sana da kolay gelsin,yemekyen kısmasan bile hareketi artırmak dahi işe yarıyor,umarım innncecik günlerine geri dönersin çabucakolumunekankayizsmile

6,5 kilo hem de yağdan, çok güzel ya maşallah size:lepi: ben de bu ay maaş alınca bakıcam sizin ürüne..ekstra bi de diyetisyene mi gidiyorsunuz, ürünün artısı mı diyetisyen? ne çok soru sordum

6,5 kilo hem de yağdan, çok güzel ya maşallah size:lepi: ben de bu ay maaş alınca bakıcam sizin ürüne..ekstra bi de diyetisyene mi gidiyorsunuz, ürünün artısı mı diyetisyen? ne çok soru sordum
Yok hepsi yağdan değil,bu zaten mümkün de değil.Liposuctionda bile o kadar yağ alınmıyor maalesef :)
Canım ben akupunktur dr.una gidiyorum,aynı zamanda medikal estetik dr.u ve hekim.Dr.um ürünü verdi ve küpeleri taktı,ayrıca da belli noktaları uyararak endorfin salgısını artıtrarak diyeti katlanabilir kılıyor.

evet kızlar koptum geldim başladım diyete çok şükür allahıma.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şöyle bi düşündümde dilarem zayıflıyorsa eğer ben daha çok zayıflamalıyım..aklinialirimsmileaklinialirimsmile
eee o çıtır olcakta biz böylemi kalcaz ..:umursamaz::umursamaz:.
hıh hiç niyetim yok...zemuszemus

evetttt dilaremcim kendi topiginde rakibin var artıkın
gelelim bugün ne yedigimecokacimcoook
öncelikle diyete başlamadan önce vücuda bi detoks yapmanın gerekliligine inandığım için 5 günlük bi detoks programı hazırladım kendime:sm_cool:

sabah: bir domates 2 salatalık

ara:2 elma

öglen :kendi hazırladığım tropikal meyve suyu 2 bardak

ara:iki domates bir dilim kepek ekmegi

akşamada haşlanmış lahana veyogurt karışımı yicem bol limonlu ve kırmızı pul biberli ..
ve yine iki elmayla günü kapatmayı düşünüyorum ..

hadi bakalım dilaremcim kim daha çok zayıflayıp eriyip bitecek ...

Yok anam ben öle diyet yapamam,havamı bozarzemuszemus
Sen benim kiloya gelene kadar ben armut toplamayacağım herhalde:hulya:
Ama şu da bir gerçek,,kaplumbağa tavşanı geçmişti
Kolay gelsin canıma,ohh süper,var mısın ince orkid yaprak gibi olup da kanatlanıp uçmayasempatiksalakcinni

Dün itibariyle iki günlük şok diyetteyim..
Sadece protein alıyorum,mesela şimdi bir yumurta ve büyük bir parça diyet beyaz peynir yedim.Arada fırsat bulursam bir elma yiyeceğim.Fırsat bulursam diyorum,çünkü:
Az sonra kızım kalkar,ona kahvaltı yedireceğim.Sonra kıyafetlerini giydirip,oyun grubuna götüreceğim,bu aralar geçen hafta verdiğimiz ara dolayısıyla ayrılmakta güçlük çekiyoruz,orada bir süre asker vaziyetinde bekleyeceğim,sonra koş koş pilatese gideceğim,sonra koş koş eve,ustalar var evde evin her yeri kırık,banyo yapılıyor..Saat 11 de seramikler gelecek,sonra antivirüs programı satın almış eşim,kargo beş kere gelmiş,bir türlü karşılaşamadık,gidip programı alacağım,bu arada klimacıyı arayacağım,banyodaki boruyu duvara gömmmeye gelsin diye..Koş koş okula gideceğim,sümükleri akmış kızım ağlamaklı bir suratla geldinnn diyecek,onu alacağım,eve getireceğim,o gürültü ve patırtıda uyutmaya çalışacağım,ama uyumayacak..Bugün okulda turşu kuracaklar,büyük ihtimalle ben yaptım diye olmamış turşuyu açtırıp bana yedirmeye kalkacak
Bu arada sanırım pilates sonrası duş almayı unutmuşum:roflol:Eh artık becerebilirsek araya o da sıkışacak
Sonra akşam altıya kadar ustalarla uğraş.
Yoruldum şimdiden:gitme:

offf okurken yoruldum ya ... bu ne kuşum ay bu ne tempo ..senin diyt yapmana gerek yok aşkum böylede zayıflarsın zati:)))

evet günlük ödevimimde vereyim ben bari dilarem kızar valla atar topikten neyim:)))

sabah:
domates salatalık bir bardak çay

ara:elma

öglen :
unuttum ya ne yedimi öglen:))))))))))

ara :iki bardak meyve suyu bikaç fındık ceviz attım ağzıma
akşam :haşlanmış karnıbahar ve yogurt

spor:
1 saat plates
yarım ssat ay yürüyüşü aletine bindim

200 tanede twis yaptım
sıvı: totalde 2.5 lt su içtim 2 bardak meyve suyu içtim

ay ben pek bi iyi gidiyom anacım kıskananlar çatlasın nazar neyimde degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…