Dilarem'in zayıflama günlüğü...

Bu kadın benim diri ve seksi ficudumu kıskanıp diyete girmediyse bende Çenebaz gibi olayım
Uğraşma dilarem karısı benim gibi olabilmen için 40 fırın ekmek yemen gerekir :roflol:

Bu mama dediğine para vermesem de evde Milupa portakallı mısırlı kahvaltı maması karışımı var. Onu süte çalkalasam olar mı ki acaba :uhm:

kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:

O pastalı diyetten ben de istiyorumsempatiksalakcinni

Yok esmer karu,sen mamayı kuru kuru ye sona üstüne süt içip çalkala tıçını başınısositososito
Seni kıskanmaktan başka derdim de yok ki napam kızım yaş kemale erince genç ve diri ficutlar her zaman beni haset bir ruh haline sokmuştur:gitme:
Öle ya da böle destek destektir hafif kösteğe kaysa dasempatiksalakcinni
Sağolasın güzel vicutlum,seksü gacum,esmerlerin en totuşlusuolumunekankayizsmile

Hanimiş benim bomba bomba nokta komum sempatiksalakcinni
Filinta gibi, dipçik gibi olmuş mu sempatiksalakcinni
Ay beni de kıskananlar çatlasın, hani kabusuymuşum ya, mazallah benim gibi olurmuş zemuszemus
Ben de diyet yapıyorum bikere, hem de iki tane diyet yapıyorum, zira tekiyle yeterince doyamıyorum :roflol:

kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:
Sakaleynciğim,iki kilo benden sana hediye,yanlış yazmışım buraya,kiloyu ben veriyorum gelen de yüklenip gidiyor:roflol:
Ama sana bir torpil,iki kg verdim beş kilo aldım,aldığım kiloların heppisini de nalansu,womanizer,essmeralda,çenebaz arkadaşlara eşit olarak dağıttım.Ama vücutlarında eşitlik gözetmeden tüm kiloları totlarına yapıştırdım ki benim totom en küçük görünsün-tatlicadiarzu-

Uy benim su gibi akışlı,yavru ceylan kokuşlu,fındık totuşlu güzelim.
Aynen devam çenemmm,gayet de rahatım,bir sıkıntım yok.
Acı yok acısositososito
Yarın da pilatesim varzemuszemus
Öperim ne renk olduğunu kestiremediğim ceylan gözlerinden yavrimmmmopuyorumnanaktan

Bugün yürüyüşümü yapamadım,evde kimse yoktu,ama annemle pazara gittim sonrasında,bir sürü torba taşıdım,öğle yemeği olarak da yarım kepekli simit bir kutu zero,iki küçük dilim palamut ve salata yedim..Eve geldim demleme yeşil çayımı yeşil bir elma eşliğinde içtim..
Akşama mamamı içersem bugün de hasarsız atlatacağım diyet maceramı

Son düzenleme:

ya bende diyorumki benim totoma ne oldu böyleee...akannehirakannehir
demek sendin o..kaydirigubbakcemile
vay hain vay ...alsanaalsanasmile
ama ne olursa olsun benim öyle bi fit füçutum varki plates topunu üstünde varmıyım yokmuyum belli degil lülülülülülülülülülülülü
nasıl yuvarlanıyom böyle bi o yana bi bu yana buna totomu dayanır erir gider valla:)))):teytey::teytey::teytey:

Var mısım pikisempatiksalakcinni
Hadi alıcam anahtarınııı:lepi:
Nalansuyum,can suyum,sana benzesin huyum,olsun kupkuru bi totuşum:roflol:

Yalnız şu 550 kalorilik beslenme beni yoruyor,bir iki arkadaş iyiliğine bana 550 kalorilik menüler yazsa ya buraya,çok şey mi istemiş olurum:roflol:
Topiğe gelen borçlu çıkıyor eyi mi

Bu hafta yarın tamamlanıyor,en çok dikkat ettiğim hafta olmasına rağmen 400 g gitti bugün itibariyle,belki ani bir atakla yarın artar verdiğim kilomafoldumben
Yoksa vücut kendini korumaya mı alıyor?
Neyse yarın akupunktur günüm,olmadı şok diet yaparım iki gün

ya kızlar ben de bir diyet başlığına giriş yapayım dedim sizinki kısmetmiş.ben de 45-46 kilo bir çıtırdım sonra 49 50 oldum iyi hadi neyse hala süperim:) diyordum ki.............. 57-58 oldum.çok üzülüyorum bu duruma ama diyet spor için de motive olamıyorum.geçen yaz bi 7 kilo verdim ama sonra yine aldım.benim en büyük sıkıntım evde ders çalışıyor olmam.dışarıda yoğun bir çalışma hayatım olsa bu kadar kilo almazdım diye düşünüyorum çünkü çıtı pıtı bir yapım var.noolur beni de alın aranıza motive edin :) eski incecik günlerime dönmek istiyorum..

hahahahaha bu başlık çok eğlenceliymiş ya hepsini okumadan bi heyecanla atlamıştım

hahahahaha bu başlık çok eğlenceliymiş ya hepsini okumadan bi heyecanla atlamıştım

Yavrummsempatiksalakcinni
Eğlenceye gel:lepi:
Bu arada burada kilo aralığına göre diyet grupları var,motivasyon eksikliğin varsa onlara katılyerimseniben
Ara ara da buraya uğra,özel olarak motive edeyim seniaklinialirimsmile
Gerçekten zayıflamaya karar vermek önemli,gerisi gel,iyor,ben bugün tartılmayacağım diyordum ama akşam akşam şeytan dürttü,gittim tartıldım,sanırım sabah bomba gibi bir haftada bir buçuk civarı daha vermiş göreceğim kendimisositososito
Sana da kolay gelsin,fazla kilon yok,işin kolay olur bence..

Amanııııın delikafadulden
Rivayet doğruymuş ohaoldumsmile
2 kilo almışım ben kızlar :gitme:
Hahayyyt,sen misin tek diyetle doymayan oburlülülülülülü
Bak çenem,nepçen bilin mi,ananın yaptığı o patatisli börekten bi hafta boyunca bi dilim eksik yiyecen,tamam mı kuşumkaydirigubbakcemile5

Herşeyi iyi güzel yapıyomda
şu akşam ıvır-zıvır ları bıraksam süper olacak...
çok fazla yemiyorum ama...
Ne yapmam lazım Dilarem bırakmak için aburcuburları ????????????*
ip ucu versen :))

Herşeyi iyi güzel yapıyomda
şu akşam ıvır-zıvır ları bıraksam süper olacak...
çok fazla yemiyorum ama...
Ne yapmam lazım Dilarem bırakmak için aburcuburları ????????????*
ip ucu versen :))
Ay nınım,kelin ilacı olsa:sinifsinif:
Ama şunu biliyorum kiii,hava karardıktan sonra vücut kendini korumaya alıyor ve artık yenilenler bir sonraki günün deposu oluyor,yağ yakma sindirim artık nanay oluyor
Özetle az da olsa atıştırmalarını akşam öncesine kaydır yavaş yavaş.İnan eğer geç vakit meyve yersem bile fark ediyor kilo vermem.
Kolay gelsin sana dayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…