Akşam yürüyüşümü yaptım,yeşil çayımı içtim,içine nane çayı ekledim ki içilebilir olsun:sinifsinif:
Yeşil çayı demleme tercih ediyorum..Az önce de mamamı içtimguclubacismile
Bu akşam meyve neyim yemezsem,gırtlağım da delinmezse çook iyi olacak,hareketli ve bereketli bir gün geçirmiş olacağım.Sanırım bu azim ve istikrarla ben bu hafta sonuna 67'li rakamları görürümsositososito
Gel vatandaş geeel,diloşun topiğinde zayıflanır,gelmeyenler de hayıf hayıf hayıflanır:roflol:
O pastalı diyetten ben de istiyorumsempatiksalakcinnibende bugün spora gittim sporumu yaptım sabah k-flex ögle 1kase patates salatası ve 1dilim pasta:))) akşam haşlanmış bi parça tavuk ve salata yedim ögle çok yedim ama yemek zorunda kaldım misafirler gidince daha rahat diyet yapıcam umuyorum
Yok esmer karu,sen mamayı kuru kuru ye sona üstüne süt içip çalkala tıçını başınısositosositoBu kadın benim diri ve seksi ficudumu kıskanıp diyete girmediyse bende Çenebaz gibi olayım
Uğraşma dilarem karısı benim gibi olabilmen için 40 fırın ekmek yemen gerekir :roflol:
Bu mama dediğine para vermesem de evde Milupa portakallı mısırlı kahvaltı maması karışımı var. Onu süte çalkalasam olar mı ki acaba :uhm:
Sakaleynciğim,iki kilo benden sana hediye,yanlış yazmışım buraya,kiloyu ben veriyorum gelen de yüklenip gidiyor:roflol:kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:
Uy benim su gibi akışlı,yavru ceylan kokuşlu,fındık totuşlu güzelim.Hanimiş benim bomba bomba nokta komum sempatiksalakcinni
Filinta gibi, dipçik gibi olmuş mu sempatiksalakcinni
Ay beni de kıskananlar çatlasın, hani kabusuymuşum ya, mazallah benim gibi olurmuş zemuszemus
Ben de diyet yapıyorum bikere, hem de iki tane diyet yapıyorum, zira tekiyle yeterince doyamıyorum :roflol:
Sakaleynciğim,iki kilo benden sana hediye,yanlış yazmışım buraya,kiloyu ben veriyorum gelen de yüklenip gidiyor:roflol:
Ama sana bir torpil,iki kg verdim beş kilo aldım,aldığım kiloların heppisini de nalansu,womanizer,essmeralda,çenebaz arkadaşlara eşit olarak dağıttım.Ama vücutlarında eşitlik gözetmeden tüm kiloları totlarına yapıştırdım ki benim totom en küçük görünsün-tatlicadiarzu-
Var mısım pikisempatiksalakcinniya bende diyorumki benim totoma ne oldu böyleee...akannehirakannehir
demek sendin o..kaydirigubbakcemile
vay hain vay ...alsanaalsanasmile
ama ne olursa olsun benim öyle bi fit füçutum varki plates topunu üstünde varmıyım yokmuyum belli degil lülülülülülülülülülülülü
nasıl yuvarlanıyom böyle bi o yana bi bu yana buna totomu dayanır erir gider valla:)))):teytey::teytey::teytey:
hahahahaha bu başlık çok eğlenceliymiş yahepsini okumadan bi heyecanla atlamıştım
Hahayyyt,sen misin tek diyetle doymayan oburlülülülülülüAmanııııın delikafadulden
Rivayet doğruymuş ohaoldumsmile
2 kilo almışım ben kızlar :gitme:
Ay nınım,kelin ilacı olsa:sinifsinif:Herşeyi iyi güzel yapıyomda
şu akşam ıvır-zıvır ları bıraksam süper olacak...
çok fazla yemiyorum ama...
Ne yapmam lazım Dilarem bırakmak için aburcuburları ????????????*
ip ucu versen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?