İçinde benden başka her şeyin bulunduğu protein ağırlıklı bir toz Zemuscuğum.mama ne mamasıki diyet mamasımı ...bilmiyorumkismile
takipindeyim bakalım..aklinialirimsmile
Evet canım.Şu anki akupunktur dr.um önerdi ve öyle pahalı da değil.Kutusu 90 tl ve bir ay gidiyor.Sadece ilk iki gün şok mama diyeti var o da sanırım 60 tl idi.İlk ay 150,sonraki aylar 90 tl.İki öğün başladık,sanırım dört kilo daha verince tek öğün mamaya geçiş yapacağım.Benim için de süper oldu,kızımla ilgilenirken yemek saatini kaçırıyorum ve eni konu oturup masaya yemek yiyemiyorum.Bunu çalkalıyor ve içiyorum.Hatta kızım gördükçe süt bana da diyor,ona da onun sütünü yapıyorum,beraberce içiyoruzyaa süper kilo vermişsin bende buarealar kilo aldım ama misafirim var diye diyet yapamıyorum odaklanamıyorum yani
bu mamayı sana dr felan mı önerdi
bende böyle bişey istiyorum her ögün ne yiyicem diye düşünmek istemiyorum ya
bende amway de satılan bi mama var onu istiyorum ama çok pahalı geldi 300 lr felan sanırım
ama bende başlşıycam inş.bişekilde
Olum aşağılamayın,vurmayınnn,yaş kaç bilemeyeceğim ama ben 35 yaşında 36 bedendimdilarem kutluyorum seni kararından ve azminden dolayı.. 40 ve üzri bedenlerden korkuyyorummm :))))
36 eehh hadi diyelim kalıp dar o zaman 38 :)
izliyorumm
hadi kolay gele
peki mamanı eczaneden mi alıyosun nerden aldın ben elazıgda oturuyorum burdan bulabilirmiyimki
ya öyle sıkıldım ki bu kilolardan artık başlamak istiyorum misafirler cumaya gidiyo ben bugün b fit diye bi merkez var oraya yazılmayı düşünüyorum evdede yürüyüş bandım var akşamlarıda yürürsem iyi olacagını düşünüyorum
yok yok benim bian evel başlamam lazım
İişte o 40 yaş üstü harika vicutlardan biri de ben olayım diyorum ya-tatlicadiarzu-ne oldum demeyin ne olacağım deyinn... çok doğru laff buna sözüm yok .. ama ben 40 yaşın üzernde ne harika vücutlar gördüm
senin onlardan neyn eksik dilaramopuyorumnanaktan
İişte o 40 yaş üstü harika vicutlardan biri de ben olayım diyorum ya-tatlicadiarzu-
Onlardan eksiğim yok,fazlam varsempatiksalakcinni
aslında benim de var bikaç kilo fazlammm.
ne eksiğim olacak fazlam bile var demek içinn :))
Mamayı akupunktur drumdan alıyorum ama sanırım sitesinden satış yapılıyordur.Reklama girer mi bilmiyorum ama en başında prenet diye adını yazmıştım.Problem olursa silinir sanırım,arat sen bir nette..Aslında bir çok ürünün böyle mamaları var,bence hepsi olabilir..
Kolay gelsin,başlarsan heberim olsun,destek olalım buradan birbirimizeolumunekankayizsmile
İçinde benden başka her şeyin bulunduğu protein ağırlıklı bir toz Zemuscuğum.
Vitaminler,mineraller var.Tok tutup tutmadığını bilemiyorum tam,çünkü bir yandan akupunktur küpesiyle dolaşıyorum ya..
Valla ne yalan söyleyeyim,pek umutlu başlamamıştım bu mamadan ama ölçülerimdeki farkı gördükçe diyorum ki galiba devam edeceğim bir süre daha.
Aslında ara öğüne hiç izin yok ama ben elma armut ara ara tavuk falan yiyorum,çünkü hızlı bir metabolizmam var.Buna rağmen haftada 1.5 kg veriyorum.İlk hafta su atımıyla beraber üç kg verdim.
Bir ayı doldurunca yağ ölçümüm yapılacak,yani önümüzdeki cuma.Sonuçları yazarım buraya ki karar vermekte zorluk çekenler varsa bu tarz diyet yapmakta,yardımcı olabileyim..
:1hug:
Hadi bakalım zemuşum,hep destek tam destek..sana başarılar dilerim dilarem bende kilo veriyorum yılbaşına kaddar en azından bi 13 kilo atim diyorum inşallah baklaım..
seninde takipinde olup destek vermek için uğrucam canım...aklinialirimsmile
Hadi kolay gelsin hayatım,emeksiz yemek olmaz değil mi?opuyorumnanaktançok teşekkür ederim şimdi bakıcam netten sabah senle burdan yazıştıktan hemen sonra b-fite kayıt oldum ilk sporumu bugün yaptım pazartesi devam edicem
Bu mama toz bir karışım,yarım yağlı süte iki ölçü konuyor,süt 300 cc olacak.Günde iki öğün mama,bir öğün 550 kalorilik beslenme.Mamayı istediğin öğünlerde yiyebiliyorsun,ben öğlen tercih ediyorum ki en azından akşam yemeden yatmış olayım diye..Başarılar diliyorum bende...
Benimde vermem gereken 4-5 kilom var...
doğum sonrası kaldı.. 55 olsam yeter...
Benim kafam şu mama olayına takıldı..
ilk kaç öğünle başladın???
daha detaylı yazarmısın mama olayın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?