Dilarem'in zayıflama günlüğü...

mama ne mamasıki diyet mamasımı ...bilmiyorumkismile
takipindeyim bakalım..
aklinialirimsmile

mama ne mamasıki diyet mamasımı ...bilmiyorumkismile
takipindeyim bakalım..
aklinialirimsmile
İçinde benden başka her şeyin bulunduğu protein ağırlıklı bir toz Zemuscuğum.
Vitaminler,mineraller var.Tok tutup tutmadığını bilemiyorum tam,çünkü bir yandan akupunktur küpesiyle dolaşıyorum ya..
Valla ne yalan söyleyeyim,pek umutlu başlamamıştım bu mamadan ama ölçülerimdeki farkı gördükçe diyorum ki galiba devam edeceğim bir süre daha.
Aslında ara öğüne hiç izin yok ama ben elma armut ara ara tavuk falan yiyorum,çünkü hızlı bir metabolizmam var.Buna rağmen haftada 1.5 kg veriyorum.İlk hafta su atımıyla beraber üç kg verdim.
Bir ayı doldurunca yağ ölçümüm yapılacak,yani önümüzdeki cuma.Sonuçları yazarım buraya ki karar vermekte zorluk çekenler varsa bu tarz diyet yapmakta,yardımcı olabileyim..
:1hug:

Son düzenleme:
Sabah kalktım,şekersiz sütsüz kahvemi içtim
Cebit Fuarını kalayladım,eşim hafta sonu yok ve bu demek oluyor ki bugünkü pilates dersine katılamayacağım.
Normalde haftada üç kez çarşamba cuma cumartesi pilatese gidiyor olacağım..
Dün ilkti ama çok iyi hissettim kendimi.Sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi.Kaç zamandır spora başlayacağım diye kandırırken kendimi,birden içinde bulunca buldumcuk oldum sanırım:roflol:
Pilates arkasından oradaki arkadaşlarla beraber üzerine en az yarım saat yüzme kararı aldık.Kızımı oyun grubundan almama zaman kalacak şekilde ayarlamalar yapacağım veeee yeni yıla 57 58 kiloyla girme hedefimi gerçekleştireceğim umarıım..
Kaldı on kg:dance:

yaa süper kilo vermişsin bende buarealar kilo aldım ama misafirim var diye diyet yapamıyorum odaklanamıyorum yani
bu mamayı sana dr felan mı önerdi
bende böyle bişey istiyorum her ögün ne yiyicem diye düşünmek istemiyorum ya
bende amway de satılan bi mama var onu istiyorum ama çok pahalı geldi 300 lr felan sanırım
ama bende başlşıycam inş.bişekilde

dilarem kutluyorum seni kararından ve azminden dolayı.. 40 ve üzri bedenlerden korkuyyorummm :))))
36 eehh hadi diyelim kalıp dar o zaman 38 :)
izliyorumm
hadi kolay gele

Son düzenleme:
Evet canım.Şu anki akupunktur dr.um önerdi ve öyle pahalı da değil.Kutusu 90 tl ve bir ay gidiyor.Sadece ilk iki gün şok mama diyeti var o da sanırım 60 tl idi.İlk ay 150,sonraki aylar 90 tl.İki öğün başladık,sanırım dört kilo daha verince tek öğün mamaya geçiş yapacağım.Benim için de süper oldu,kızımla ilgilenirken yemek saatini kaçırıyorum ve eni konu oturup masaya yemek yiyemiyorum.Bunu çalkalıyor ve içiyorum.Hatta kızım gördükçe süt bana da diyor,ona da onun sütünü yapıyorum,beraberce içiyoruz
Sana da kolay gelsin ama odaklanmadıysan başlama bozuyorsun çünkü,misafirleri sepetle de öyle başlasempatiksalakcinni

dilarem kutluyorum seni kararından ve azminden dolayı.. 40 ve üzri bedenlerden korkuyyorummm :))))
36 eehh hadi diyelim kalıp dar o zaman 38 :)
izliyorumm
hadi kolay gele
Olum aşağılamayın,vurmayınnn,yaş kaç bilemeyeceğim ama ben 35 yaşında 36 bedendim
Ne oldum demeyin,ne olacağım diyin:roflol:
Şaka bir yana ,desteğin için teşekkürler sıska kılıklı perinin kızılülülülülülü
Şeniz

peki mamanı eczaneden mi alıyosun nerden aldın ben elazıgda oturuyorum burdan bulabilirmiyimki
ya öyle sıkıldım ki bu kilolardan artık başlamak istiyorum misafirler cumaya gidiyo ben bugün b fit diye bi merkez var oraya yazılmayı düşünüyorum evdede yürüyüş bandım var akşamlarıda yürürsem iyi olacagını düşünüyorum
yok yok benim bian evel başlamam lazım

Mamayı akupunktur drumdan alıyorum ama sanırım sitesinden satış yapılıyordur.Reklama girer mi bilmiyorum ama en başında prenet diye adını yazmıştım.Problem olursa silinir sanırım,arat sen bir nette..Aslında bir çok ürünün böyle mamaları var,bence hepsi olabilir..
Kolay gelsin,başlarsan heberim olsun,destek olalım buradan birbirimizeolumunekankayizsmile

ne oldum demeyin ne olacağım deyinn... çok doğru laff buna sözüm yok .. ama ben 40 yaşın üzernde ne harika vücutlar gördüm
senin onlardan neyn eksik dilaramopuyorumnanaktan

ne oldum demeyin ne olacağım deyinn... çok doğru laff buna sözüm yok .. ama ben 40 yaşın üzernde ne harika vücutlar gördüm
senin onlardan neyn eksik dilaramopuyorumnanaktan
İişte o 40 yaş üstü harika vicutlardan biri de ben olayım diyorum ya-tatlicadiarzu-
Onlardan eksiğim yok,fazlam varsempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim şimdi bakıcam netten sabah senle burdan yazıştıktan hemen sonra b-fite kayıt oldum ilk sporumu bugün yaptım pazartesi devam edicem

sana başarılar dilerim dilarem bende kilo veriyorum yılbaşına kaddar en azından bi 13 kilo atim diyorum inşallah baklaım..
seninde takipinde olup destek vermek için uğrucam canım...aklinialirimsmile

sana başarılar dilerim dilarem bende kilo veriyorum yılbaşına kaddar en azından bi 13 kilo atim diyorum inşallah baklaım..
seninde takipinde olup destek vermek için uğrucam canım...aklinialirimsmile
Hadi bakalım zemuşum,hep destek tam destek..
Ben de yılbaşında 57 58 kg olmak istiyorum bakalım bakalımkaydirigubbakcemile5
Sen de habersiz bırakma bizi,beraber zayıflayalım hadiolumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim şimdi bakıcam netten sabah senle burdan yazıştıktan hemen sonra b-fite kayıt oldum ilk sporumu bugün yaptım pazartesi devam edicem
Hadi kolay gelsin hayatım,emeksiz yemek olmaz değil mi?opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Başarılar diliyorum bende...
Benimde vermem gereken 4-5 kilom var...
doğum sonrası kaldı.. 55 olsam yeter...

Benim kafam şu mama olayına takıldı..
ilk kaç öğünle başladın???
daha detaylı yazarmısın mama olayın ...

Bu mama toz bir karışım,yarım yağlı süte iki ölçü konuyor,süt 300 cc olacak.Günde iki öğün mama,bir öğün 550 kalorilik beslenme.Mamayı istediğin öğünlerde yiyebiliyorsun,ben öğlen tercih ediyorum ki en azından akşam yemeden yatmış olayım diye..
Bu arada ilk iki gün üçer saatlik arayla ve suyla karıştırılan bir tozla başladım diyete,o da ödemlerin atılması için.Başlangıç olarak kullanılan start,şimdi kullandığım basic..
Kolay gelsin sana da ..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Akşam yürüyüşümü yaptım,yeşil çayımı içtim,içine nane çayı ekledim ki içilebilir olsun:sinifsinif:
Yeşil çayı demleme tercih ediyorum..Az önce de mamamı içtimguclubacismile
Bu akşam meyve neyim yemezsem,gırtlağım da delinmezse çook iyi olacak,hareketli ve bereketli bir gün geçirmiş olacağım.Sanırım bu azim ve istikrarla ben bu hafta sonuna 67'li rakamları görürümsositososito
Gel vatandaş geeel,diloşun topiğinde zayıflanır,gelmeyenler de hayıf hayıf hayıflanır:roflol:

bende bugün spora gittim sporumu yaptım sabah k-flex ögle 1kase patates salatası ve 1dilim pasta:))) akşam haşlanmış bi parça tavuk ve salata yedim ögle çok yedim ama yemek zorunda kaldım misafirler gidince daha rahat diyet yapıcam umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…