dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Söylemeden geçemeyeceğim gezerken dila sürekli şu moddaydı " bir an önce eve gidip Barış Bey'in verdiği masajı yapmak için sabırsızlanıyorum 10 dk dedi ama ben fala fazla yaparım" :))

Doğrusu doktor sözü dinlemek tabi ben kenddimi düşünüyorum sabah uyanıyordum masajı unutmuşum tam kapıdan çıkarken hatırlıyordum asansörde 30 sn kadar yapıp çıkıyordum.

Bir de madem değindim tam olsun : kızlar masaja 2 yıl boyunca devam ediyoruz. Hani ameliyat bitti artık masajda bitti diye düşünmeyin.
Bende en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum ama geceleri üzerine yatıyorum masaj yerine geçsin diye yapmadığınız vakit üstüne uzanın. Bilakis iyi gelecektir. :)

oh ne guzel o sutyenden kurtulmussun canım.ben senden 1 gun önce amelıyat olmustum ama dr bana 1 ay kullancaksın dedı.nıye kı.neyse en azından bayrama coktan kurtulmus olacagım.bıde ben daha kontrele gıdemedım.dr un bos anı yok maalesef.yarına alabılım randevuyu ama oruc oldugumuzu unutmusum.gıtmeyı dusunmuyorum yanı.halıyle oruclu sekılde hoş olmaz galıba demiiii:26:

ooo kızlar maşallah yaa süpersiniz walla :KK9: ameliyatlar olundu, süreçler atlatıldı ,şimdi alışverişlere başlanıldıı ne kadar güzel yaa biraraya da gelmişsiniz cicişş kardeşliği büyüsüüünnnn :KK62: :nazar:

Çok güzel ve özel günlerden biriydi benim için :)

Bana keyifli, neşeli, pozitif + derler hep ama bence seni tanımadıkları için bu cümle. İnsanın bütün gün ağzı kulaklarında olur mu ? İkimizin de öyleydi hatta üçümüzün bir de dünya tatlısı kuzenini saymazsam olmaz. :)

Sütyen alırken kendime bu kadar titizlenmemiştim Barış Bey babaanne sütyenin çıkarabileceğini fakat;: iki tarafı birleştirmeyen, haliyle desteksiz dolgusuz rahat bir çamaşır almasını önerdi. Bu tarife uyup bir taneyle yetinmeyip ilk alışverişte üç taneyi attık çantamıza :))

Daha bunun renklileri var, dantellisi, şekillisi var ama tabi 6.ayda :))

Çok keiyf aldım çok eğlendim karşımda ameliyat olup süreçle ilgili sürekli soru soran bir kız yoktu. Keyfine bakan yüzü hep gülen maşallah boylu poslu kıppır kıppır göğüslerle birlikte endamlı kıvrak bir hatun vardı :)) Özlemişim böyle enerjide biriyle konuşmayı iyi geldin canım bana :) Eee bir de Barış Çakır yanından çıkmışız o kadar enerji patlaması da normaldi. Her şey için ben teşekkür ederim iki güzel insanla karşılaştım şöyle birbirimizin memişlerine baktık güzel oldu yani sanaldan gerçek hayata taşmalı bazen doktluklar. Yazılan çizilenle gerçekte var olan buluşunca ne soru işareti kalır ne de başka bir şey :))) :92: Güzel günlerde kullan cicilerinii :))

Tabiri caizse "fıstık lokumu"...Benim enerjim senle görüştüm diye full dü tatlım benim:)Sohbetin,güler yüzün,hoşgörün...Seni nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor:):)Bu arada,oraletim aklım mağzadaki straplez,dantelli,beyaz sütyende kaldı.6 ayım dolsun onu almaya yine beraber gidek olurmu gııı:KK66:Dostlar alışverişte derler bacım:)Öyle muntazam öyle içten ilgilendin ki benle,kuzen bile hayran kalmış...benim zaten ağzım kulaklarımda:)
Az önce bitirdim masajımı.Ardından kremimi,yedire yedire,hafif hafif sürdüm.Ohh be bomba gibiyim:)Benim kadar masaja meraklı kaç hatun var acep:KK1:

oh ne guzel o sutyenden kurtulmussun canım.ben senden 1 gun önce amelıyat olmustum ama dr bana 1 ay kullancaksın dedı.nıye kı.neyse en azından bayrama coktan kurtulmus olacagım.bıde ben daha kontrele gıdemedım.dr un bos anı yok maalesef.yarına alabılım randevuyu ama oruc oldugumuzu unutmusum.gıtmeyı dusunmuyorum yanı.halıyle oruclu sekılde hoş olmaz galıba demiiii:26:

Çok şükür tatlım ya,darısı başına inşallah.Alışveriş kısmının bu denli zevk ve heycan verici olucağını düşünmemiştim doğrusu:)Öyle güzel bir duygu ki,ayna karşısında gördüklerine inanamıyorsun:)Herbirini giymemek için insan kendini zor tutuyor:)Ben daha sporcu sütyeni kullanıcam sanırken,birde baktım desteksiz,balenli,göğsü birleştirmeyen sütyenlerin içinde buldum kendimi:)Canım benim dr.unun tavsiyesine harfi harfine uy.Öyle dediyse elbet vardır bir bildiği.Sende bayrama giyersin cicilerini:)

ooo kızlar maşallah yaa süpersiniz walla :KK9: ameliyatlar olundu, süreçler atlatıldı ,şimdi alışverişlere başlanıldıı ne kadar güzel yaa biraraya da gelmişsiniz cicişş kardeşliği büyüsüüünnnn :KK62: :nazar:

Valla şekerim bizi durdurabilene aşkolsun:)Alışverişler yapıldı,gezildi,eğlenildi:)Yaşasın cücük kardeşliği:)

Söylemeden geçemeyeceğim gezerken dila sürekli şu moddaydı " bir an önce eve gidip Barış Bey'in verdiği masajı yapmak için sabırsızlanıyorum 10 dk dedi ama ben fala fazla yaparım" :))

Doğrusu doktor sözü dinlemek tabi ben kenddimi düşünüyorum sabah uyanıyordum masajı unutmuşum tam kapıdan çıkarken hatırlıyordum asansörde 30 sn kadar yapıp çıkıyordum.

Bir de madem değindim tam olsun : kızlar masaja 2 yıl boyunca devam ediyoruz. Hani ameliyat bitti artık masajda bitti diye düşünmeyin.
Bende en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum ama geceleri üzerine yatıyorum masaj yerine geçsin diye yapmadığınız vakit üstüne uzanın. Bilakis iyi gelecektir. :)
Kızlar oraletim son derece haklı.Dünden bugüne dr.umun her dediğini harfiyen uyguluyorum.Hatta hatta masajımı 10 dakka değil 20 dkka yaptım:)İlk heycan işte,hoşgörmek lazım:)

canım bende topik actım orada bahsettım ama yıne bahsedıyım sana.ben ılk gunden ayaktaydım.tabı destekle.3. Gunden sonra kendım harek etmeye basladım.nasıl etmıycem kı 2 tene cocugum var ve bırı daha 1 yasında.kollarımı 3. Gunden sonra gayet rahat kullanmaya basladım.hatta bugun gıtınddım gezdım.slıkonlar bıraz agır gelıyor.öne dusecekmısım hıssı verıyor.zaman zaman batma bende oluyor.oda kolumu geregınden fazla zorladıgımdan olsa gerek.bede hala ödem var galıba ust kısımlara basınca cur curk bıseyler oluyor.ama ne gıysem vucuma yapısıyor ya.su yapıskan kalıntılarından nasıl kurtulcaz.kolonyagıda fayda etmedı:KK43:(

sir ağdalarıon yağı dem.şti burdan bir arkadas bilgin olsun geçimş olsun

ay hadi bekliyoruz o beyaz danteli ile olabilir iyi alışverişler sizeeeeee, darısı başıma inşallah

sizlerin yazılarını okudukça kesin diyorm yaptırıcam şu anda kesin gözü ile bakıyorum ve heyecanlanıyorum tek korkum portakal gibi durursa diye ekim gibi yaptırıcam tayfun abiye 250 cc damla demişti bakalım bende inş. Yazarım sizlere burdan

sizlerin yazılarını okudukça kesin diyorm yaptırıcam şu anda kesin gözü ile bakıyorum ve heyecanlanıyorum tek korkum portakal gibi durursa diye ekim gibi yaptırıcam tayfun abiye 250 cc damla demişti bakalım bende inş. Yazarım sizlere burdan
İnş fafur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:)

15.günümdeee...Yeni iç çamaşırlarım ve yeni bikinimleee...Yepyeni bir güne Sevgilerle:KK1::nazar:Albümde:KK66:

15.günümdeee...Yeni iç çamaşırlarım ve yeni bikinimleee...Yepyeni bir güne Sevgilerle:KK1:Albümde:KK66:

peki ödem sadece göğüste mi toplanıyor yoksa tüm vücutta mı? yani kilo almışsın gibi mi duruyor?

peki ödem sadece göğüste mi toplanıyor yoksa tüm vücutta mı? yani kilo almışsın gibi mi duruyor?

Ameliyat olduktan sonra ilk 2 gün parmaklarıma kadar ödemim vardı canım.Sonrasında göğüslerimdeki ödem karnıma akmış ki karnım 3 aylık gibi şişti:)Barış Bey "kilo almadın korkma,göğüsteki ödem göbeğine indi.Vücut ödemi 1 ayda anca atar" demişti.

X