dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm senınle hemen hemen aynı vücut ölçülerıne sahıbız.4 ay önce ben de meme büyütme operasyonu gecırdım.gögüs altı 78,gögüs 82 idi.300 cc dual plane uygulandı.suan gögüs cevrem 92-93 cm.öncekı gögüsüm 120 cc imis.senınde öyledır büyük ihtimal.suan gayet dolgun ve seksi gögüslere sahibim.kücük bir boyut asla degıl.hatta eşim biraz daha kücük olabilirmis dio,kıskanclıgından tabı:))300 cc vücut ölcülerin icin ideal bence cnm.ama sen yine doktorunla iyice konus karar ver.hersey gönlünce olsun..sevgiler..

ayşegül beni çok mutlu ettin. ben bugün doktora gittim. bi göğüse 300 diğerine 330 koyduk 300 cc benim tam normal ölçülerim gibi durdu. 330 onun bir adım ötesi işte. ogöğüs tabanın geniş dedi doktor. ameliyat esnasında deneyelim. eğer çok abartı olmazsa 330 senin istediğin gibi büyük olur dedi. bir de bi şey sormak istiyorum ayşegül; dual plan olan arkadaşlara hep soruyorum ağrınız sancınız ne kadar sürdü diye.sen de beni bu kounda bilgilendirir misin lütfen.

Günaydın:)Arkadaş listemdesin:KK66:Birzamanlar bende senin gibiydim canım,yazılan çizilene iç geçirerek bakıyordum.Hayal üstüne hayal...Bigün geldi baktım ki hayaller şöyle dursun, icraat zamanı gelmiş...geçmeden tutmak lazım:)Barış Bey'i 1 senedir araştırıyordum,mailleştim,telefonla görüştüm,görüşmeler,yazışmalar,randevular...derken baktımki ameliyat günü gelmiş çatmış:)Barış Bey gerçek anlamda işinin ehli bir dr.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Şunu da unutma ki canım Barış Bey gibi nice mükemmel dr.larımız da mevcut.Hangisinde karar kıdıysan,kime inanıyosan,güveniyosan o yolda ilerle derim.Senelik izninde halletmen çok daha mantıklı fakat ağustos ayında Barış Bey Türkiye de olmuycak diye biliyorum,umarım yanlış biliyorumdur:)Google a Barış Çakır yaz iletişim adresi çıkıyor canım.Ordan arayıp asistanı Sevim Hanım'la görüşebilirsin.İşe dönmek için 1 hafta yeter,ben 5.günümde işe başlamıştım.Heycanlanman ve istekli olman ne güzel,benim de içim kıpır kıpır oldu bak şimdi:)Umarım isteğini biran evvel gerçekleştirebilirsin ve bu mutluluğu göğsünü gere gere yaşarsın:)

dila çok teşekkürler ilgine içtenliğine..barış beyi çok istesem de düşündüm ki istanbul benim için gerçekten çok zor olacak..bugün gidip arkadaşımın ameliyat olduğu Özlem karataş silistreli ile görüştüm..arkadaşımın harika olmuştu çok doğal tam istediğim gibi ve çok rahat atlatmış..benimde konuşunca doktorla içime sindi açıkcası..dual plan 260 ya da 300cc meme altı düşündük..haftaya gidip ayrıntılı konuşucaz ve tarih alıcam ağustosa... yaa inanamıyorum resmen süreci başlattım..o ilk adımı attım :) çok heyecanlıyımmm :KK66: ilk adımı atmak bile benim için imkansızdı sizler sayesinde imkanlı oldu :) çok teşekkür ediyorummm :KK71:

dila çok teşekkürler ilgine içtenliğine..barış beyi çok istesem de düşündüm ki istanbul benim için gerçekten çok zor olacak..bugün gidip arkadaşımın ameliyat olduğu Özlem karataş silistreli ile görüştüm..arkadaşımın harika olmuştu çok doğal tam istediğim gibi ve çok rahat atlatmış..benimde konuşunca doktorla içime sindi açıkcası..dual plan 260 ya da 300cc meme altı düşündük..haftaya gidip ayrıntılı konuşucaz ve tarih alıcam ağustosa... yaa inanamıyorum resmen süreci başlattım..o ilk adımı attım :) çok heyecanlıyımmm :KK66: ilk adımı atmak bile benim için imkansızdı sizler sayesinde imkanlı oldu :) çok teşekkür ediyorummm :KK71:
Evet canım ne mutlu sana ki ilk adımı atmışsın:)Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelicek,bak gör.Allah allah...ne hayaller kurucaksın sen şimdi.Zaman geçmek bilmicek.Sabır taşı çat dicek çatlıcak:)Bunlar tatlı heycanlar...ne güzel ya:)Herşey gönlünce olsun,yüzün hep gülsün...Sürecini merakla takip edicem tatlım:)

Ola laa...Bal tadında oraletim cumartesi günü Barış Beyle olan randevumda bana eşlik edicekmiş:)Yuppiii:21::21:

Kızlar...Bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı.Ameliyat sürecinden sonra olması dikkatimi çekmedi değil.Alakası olabilir mi acaba?

Kızlar...Bu aralar saçlarım çok dökülmeye başladı.Ameliyat sürecinden sonra olması dikkatimi çekmedi değil.Alakası olabilir mi acaba?

Canım ben iki ameliyat geçirdim ama öyle bariz bir saç dökülmem olmamıştı. Belki sıcaklardan belki beslenmenden belki de şampuanından bile olabilir. Sen stresli bir süreç geçirmiş olsan strese bağlayacağım o da yok :KK70:

Saç kremi kullanırken diplerine kullanma :)

Ne 10.günmüş bee:)Habire fotoğraf çekilip ekliyesim var yahu:)

Valla ben 15-17.günlerimde resim çekilmeye başlamıştım o zamanlar resim furyası yoktu MUMU02'den sonra başladı yanlış hatırlamıyorsam :))))

Ben değişimi hemen göreceğimi bilsem öncesinde de resim çekmeye başlardım :))

Bu arada abcj ile konuştum hafta sonu tatil hazırlırlarına başladığını çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Sitedeki herkese selamı var. İnternet sorunu olduğu için bağlanamadığını söyledi. Bende boşver keyfine bak dedim :)) Şu an keyfine bakmakta.

Geçmiş olsun dileklerini iletiyor ayrıca :KK71:

Valla ben 15-17.günlerimde resim çekilmeye başlamıştım o zamanlar resim furyası yoktu MUMU02'den sonra başladı yanlış hatırlamıyorsam :))))

Bu arada abcj ile konuştum hafta sonu tatil hazırlırlarına başladığını çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Sitedeki herkese selamı var. İnternet sorunu olduğu için bağlanamadığını söyledi. Bende boşver keyfine bak dedim :)) Şu an keyfine bakmakta.

Geçmiş olsun dileklerini iletiyor ayrıca :KK71:
Saolsun canım benim:)Oh oh benim yerimede gezsin,tadını çıkarsın 3 günlük dünyanın:)Oraletim saç diplerime krem kullanmam ama nedendir bilinmez dökülmelerim bu aralar epey fazla.Neyse biraz bekleyelim bakalım,belki düzelir...

Geçmiş olsun dileklerini iletiyor ayrıca :KK71:[/QUOTE
Oraletim 10 günde bile değiştiler.Gözlemlemek çok zevkli ya:)İlkokuldayken pamuğa fasulye eker,sular,karanlığa koyardık da gelişimini saat saat izlerdik ya aynen öyle:)))

dolgun göğüslü deneyimli arkadaşlarıma bir şey sorabilir miyim..
bu operasyon sonrasında 2-3 gün yani sürekli yatılıyor mu yani hiç mi kol oynatılmamalı, yürünmemeli. hareket olayını merak ediyorum. aaaaaayyyy bu arada az kaldı kızlaaar çook heyecanlıyım be yaaa.

bu operasyon sonrasında 2-3 gün yani sürekli yatılıyor mu yani hiç mi kol oynatılmamalı, yürünmemeli. hareket olayını merak ediyorum. aaaaaayyyy bu arada az kaldı kızlaaar çook heyecanlıyım be yaaa.

yok canım ne yatması :) korkma ben sabah ameliyat oldum akşam hastaneden çıktım,kendim arabayı kullandım.sadece yatıp kalkarken 2-3 gün azıcık zorlanıyorsun sonrada o da geçiyor.tabi ben meme altı kesisiyle oldum koltuk altı bu kadar rahat olmaz herhalde.5 gün işe başladım bugün 12.gün sertlik ve solda hafif ağırlık hissi dışında bişey yok.öyle ameliyat öncesi paniklere hiç deyecek bir zorluk yok meraklanma,keyfini çıkart,gerşey kolaycacık olur biter inşallah :KK9:

ayyyy jenny teşekkür ederim. senin kasaltı mı dual plan mıydı. bir de ben internette bu ameliyatların videosunu izledim aman aman diyeyim. içim kalktı ya. senin direnlerini hemen mi çıkardılar.

Merhaba cnm, ben ameliyat olduğumun ertesi sabahı hastaneden çıktım ve hiç sorun yaşamadım, çok rahat kollarımı oynattım ve yürüdüm:KK66: Jennye katılıyorum 2-3 gün yatarken biraz zorluk çekiyorsun- ama inan bana zaman geçince herşeye değer diyorsun. benim göğüs ucu kesisi oldu, direnlerde ameliyatımın ertesi günü çıkartıldı. Hiç heyecan yapma cnm:))

ayyyy jenny teşekkür ederim. senin kasaltı mı dual plan mıydı. bir de ben internette bu ameliyatların videosunu izledim aman aman diyeyim. içim kalktı ya. senin direnlerini hemen mi çıkardılar.

dual plan canım,bilmem mi ben ameliyattan önce yok videolar yok yabancı siteler forumlar,kaç CC filan derken çıldırıyordum :KK53:hiç kafana takma,doktoruna güvendiysen için rahat git ol çık :KK52: bana diren takılmadı canım,doktorum direni ancak ciddi kanaması olan hastalarda kullandığını söylemişti amelyat öncesi,bende de gerek kalmadı allahtan.

ayşegül beni çok mutlu ettin. ben bugün doktora gittim. bi göğüse 300 diğerine 330 koyduk 300 cc benim tam normal ölçülerim gibi durdu. 330 onun bir adım ötesi işte. ogöğüs tabanın geniş dedi doktor. ameliyat esnasında deneyelim. eğer çok abartı olmazsa 330 senin istediğin gibi büyük olur dedi. bir de bi şey sormak istiyorum ayşegül; dual plan olan arkadaşlara hep soruyorum ağrınız sancınız ne kadar sürdü diye.sen de beni bu kounda bilgilendirir misin lütfen.

cnm,ameliyat sonrası güçlü ağrı kesiciler veriliyor.o yüzden hiç korkma derim.benim açıkçası öle ağrm sızım olmadı.tek sıkıntım sırtım tutulmış şekilde uyanıyordum sabahları aynı pozisyonda yatmaktan..1 agustosta oluyorsun sanırım değil mi?

evet AYLİNS gerçekten çok sıkıntılı. bi de ben annemi zar zor ikna ettim. ben burda devlet hastanesinde olacağım kısmetse. özlem hanım var. yakın bir aile dostumuz cerrahtır. onun yıllardır çalıştığı ve güvendiği bir hekim kendisi. yoksa bu kadar hızlı olmazdı sanırım. e malum özellerde ücret çok fazla. burda yarı yarıya düşüyor tabi.işte ben de okullar açılana kadar bu işi halledeyim dedim. hastaneden çıkıp burda bir başlık açacağım günü iple çekiyorum aslında.

izmirde hangi devlet hastanesi ve doktorunuzun ismini tam olarak yazar mısınız? son olarak ücret ne kadar devlet hastanesinde ? şimdiden hayırlı olsun. başlığınızı dört gözle bekliyorum inş. herşey istediğiniz gibi olur.

cnm,ameliyat sonrası güçlü ağrı kesiciler veriliyor.o yüzden hiç korkma derim.benim açıkçası öle ağrm sızım olmadı.tek sıkıntım sırtım tutulmış şekilde uyanıyordum sabahları aynı pozisyonda yatmaktan..1 agustosta oluyorsun sanırım değil mi?

evet ayşegül 1 ağustos ay bi de benim diğer derdim babam anlamasın. şimdiden annemin xxxl geceliklerini ayırdım. aaaah ya bir an önce bir yolunu bulup bu tatili erken bitirip evime dönmeliyim. böyle babaevinde zor oluyo.allahtan annemin haberi var.hep gözümün önüne "yabancı damat" dizisindeki Nazire geiyo. hani yanlışlıkla büyütülmüş, sabah sofraya oturuyor füze gibi sargılarla... umarım babam çakmaz.işte bu yüzden hareketsiz kalmamalıyım kızlar.

vaaauv AYŞEGÜL o kişi kartındaki resim senin mi?

evet ayşegül 1 ağustos ay bi de benim diğer derdim babam anlamasın. şimdiden annemin xxxl geceliklerini ayırdım. aaaah ya bir an önce bir yolunu bulup bu tatili erken bitirip evime dönmeliyim. böyle babaevinde zor oluyo.allahtan annemin haberi var.hep gözümün önüne "yabancı damat" dizisindeki Nazire geiyo. hani yanlışlıkla büyütülmüş, sabah sofraya oturuyor füze gibi sargılarla... umarım babam çakmaz.işte bu yüzden hareketsiz kalmamalıyım kızlar.

:)) cnm ben de ameliyat sonrası 2 hafta annemlerde kalmıştım.babamda yazık ,göğüsümde kist varda onu aldırdım sanıp üzülmüştü.odandan çıkmazsın gribim falan dersin artık sen de,bişey uyduracaksınız ana kız:)az kalmış gerçekten.allah gönlüne göre versin cnm..çok güzel bi tarihte oluyorsun ameliyatını,doğum günüm de 1 i:))bak senin için avatarıma resim koydum,300 cc dual plane:))fikir olur..

X