dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

:)) cnm ben de ameliyat sonrası 2 hafta annemlerde kalmıştım.babamda yazık ,göğüsümde kist varda onu aldırdım sanıp üzülmüştü.odandan çıkmazsın gribim falan dersin artık sen de,bişey uyduracaksınız ana kız:)az kalmış gerçekten.allah gönlüne göre versin cnm..çok güzel bi tarihte oluyorsun ameliyatını,doğum günüm de 1 i:))bak senin için avatarıma resim koydum,300 cc dual plane:))fikir olur..

aaah gerçekten mi 1 ağustos doğum gününse ben de açacağım başlıkta seni kutlayacağım. ama bak unutursam narkozdan olabilir şimdiden uyarayım. nice mutlu yıllar ayşegüüüül. resimlerine gerçekten bakabilir miyim. teşekkür ederim. high profil falan değil dimi, normal yuvarlak protezlerden.

aaah gerçekten mi 1 ağustos doğum gününse ben de açacağım başlıkta seni kutlayacağım. ama bak unutursam narkozdan olabilir şimdiden uyarayım. nice mutlu yıllar ayşegüüüül. resimlerine gerçekten bakabilir miyim. teşekkür ederim. high profil falan değil dimi, normal yuvarlak protezlerden.

cnm ,benim konuma gelsene.ordan yazışalım.dilanın konusunu işgal etmeyelim..

bu yazışmada gördüğüm resimden başka bir resim göremedim. arkadaş olarak ekledim seni. bu arada meslektaş olduğumuzu gördüm. çoook sevindim hocam.

dolgun göğüslü deneyimli arkadaşlarıma bir şey sorabilir miyim..
bu operasyon sonrasında 2-3 gün yani sürekli yatılıyor mu yani hiç mi kol oynatılmamalı, yürünmemeli. hareket olayını merak ediyorum. aaaaaayyyy bu arada az kaldı kızlaaar çook heyecanlıyım be yaaa.
Merhaba.Ameliyat sonrası 3 gün ben kendi başıma pek bişey yapamadım doğrusu.Hem kendimi yormak istemedim hem de biraz çekindim.4.gün ve sonrası gayet kolaydı zaten.Önemli olan ilk 3 ü atlatabilmek canım:)Heycanını anlayabiliyorum.Bende benzer duygular yaşadım.Heycan bu sürecin en güzel yanı:)

cnm ,benim konuma gelsene.ordan yazışalım.dilanın konusunu işgal etmeyelim..
Ayşegülcüm meşgul etmek ne demek aşk olsun:)Avatar resmine baktım da gayet hoş görünüyorlar canım.Güle güle kullan:)Çok özel ve güzel bir duygu dimi?Rabbim isteyen herkese nasip etsin:):nazar:

teşekkür ederim hayatım.eminim seninkilerde bir okadar güzeldir.gerçekten harika bir duygu.allah isteyen herkese nasip etsin cnm..

Moreesacım ben babama direk söylemiştim:)Utana sıkıla:)Saolsun hiç itiraz etmedi,"sen bilirsin kızım eksikliğini hissediyorsan tabiki yaptır" dedi.Hatta inanamamıştım bunu söylediğine.Fakat ailem ve samimi arkadaşlarım hariç herkes göğsümden kist aldırdım diye biliyor:)

Kızlar bir güzel haber daha:)Artık kimsenin yardımı olmadan yatıp kalkabiliyorum,tıpkı 2 hafta öncesindeki gibi:)

Kızlar bir güzel haber daha:)Artık kimsenin yardımı olmadan yatıp kalkabiliyorum,tıpkı 2 hafta öncesindeki gibi:)

Buna sevindim Dilacıım:KK66: Eklediğin resimlerine baktım, çok güzel olmuşlar, güle güle kullan cnm. Bende yakında bir albüm yapacağım:)

Buna sevindim Dilacıım:KK66: Eklediğin resimlerine baktım, çok güzel olmuşlar, güle güle kullan cnm. Bende yakında bir albüm yapacağım:)

İyi dilekler hepimiz için tatlım.Albüm yolda diyorsun ha,harika:)Senin kaçıncı günün ve durum nasıl?

Dilacıım ben ameliaytımın yedinci haftasındayım, arada biraz sızlamam oluyor ama normalmış. Görüntülerinden çook memnunum:)) A Cup kullanıyordum şimdi ise C bazı markalarda D Cup:KK1: İlk fırsatta resimlerrimi ekleyeceğim cnm.

Dilacıım ben ameliaytımın yedinci haftasındayım, arada biraz sızlamam oluyor ama normalmış. Görüntülerinden çook memnunum:)) A Cup kullanıyordum şimdi ise C bazı markalarda D Cup:KK1: İlk fırsatta resimlerrimi ekleyeceğim cnm.
Senin adına sevindim canım.Daha ben babanne sütyeninden kurtulamadığım için kaç cup giydiğimi kestiremedim ama bende görüntü ve büyüklüğünden çok memnunum:)Senelerdir hayalini kurduğun şeyin gerçek olması öyle güzel bir duygu ki,bunu sende iyi bilirsin:)Evet canım yap bir albümde görelim bakalım cücüklüler kervanında yer alan bir meleğin cicillerini:)

Laylaylom...C.tesi 15.gün randevusuna çok az kaldı:)Kontrolden sonra direk alışveriş:)

Ola laa...Bal tadında oraletim cumartesi günü Barış Beyle olan randevumda bana eşlik edicekmiş:)Yuppiii:21::21:

Ben bu yorumu nasıl kaçırmışım :)) Memnuniyetle geleceğim zira dilacım seni çok merak etmekteyim. :)) Bende mutlu ve keyifliyim :92::92::92::92::92:

yolda emin adımlarla göğsünü gere gere yürüyen iki hatun görürseniz anlayın ki onlar biziz kızlar :92::92: :KK66::KK66:

dolgun göğüslü deneyimli arkadaşlarıma bir şey sorabilir miyim..
bu operasyon sonrasında 2-3 gün yani sürekli yatılıyor mu yani hiç mi kol oynatılmamalı, yürünmemeli. hareket olayını merak ediyorum. aaaaaayyyy bu arada az kaldı kızlaaar çook heyecanlıyım be yaaa.

Canım sürekli yatılmıyor zaten doktor yasaklıyor sürekli yatmayı. Yürümen gerekiyor :) Kollar oynatılabilir ama dirsekten yukarı çok kaldırılmasa daha çabuk iyileşilir bu da iki üç gün kadar dikkat edilerek tabi. Ben yemeğimi yiyip, üst baş, lavabo vs. ihtiyaclarımı kendim karşılıyordum. bir tek yatıp kalkarken birinin desteğine ihtiyacım oluyordu. Bir müddet dik durma sorunu yaşamıştım sanki göğüslerim aşağı çekiyormuş gibi bir hissiyat vardı :) hatta ellerimle düşmesinler diye tutuyordum :KK70:

4.gün işe gitmiştim ben. sırtım tutuldu demiştim kimse de başka bir şey düşünmemişti mevsimlerden kıştı :KK70:

8 - 10-15 aralığını hatırlamıyorum ama yan yatmaya da başlamıştım bu günlerden biride. zaten yan yatabilidikten sonra dünyalar benim olmuştu. :)

sende heyecan yapmaya devam et heyecan güzeldir hayatta zaten heyecanlar değil midir bizi ayakta tutan? :))

hayırlı uğurlu olsun şahane bir ameliyat şahane bir süreç şahane bir mutluluk en güzelini diliyorum :) :92:

Oohh ne güzel ne büyük keyif :)) Bu ameliyatın en güzel tarafı her geçen gün daha hızlı iyileşmen :)

Laylaylom...C.tesi 15.gün randevusuna çok az kaldı:)Kontrolden sonra direk alışveriş:)

İki çılgın bir araya gelince alışveriş çılgınlığı yaşanır :KK70:

İşin en keyifli yönlerinden biri alışveriş ve aldıklarını giyinmek hatta çoğu zaman giyinmemek :))) :KK66::KK66::KK66:

Selam kızlar.Dün 15.günümdü ve kontrolüm vardı.Çok şükür ki herşey yolunda:)Masajlarıma başladım,kesi izim için de kreme.Vee..babanne sütyenimden kurtuldum:)3 adet,desteksiz,85 c beden sütyen aldım:)Herşeyden öte asıl güzel haber Dünya Tatlısı Canım Arkadaşım Oraletimle biraraya geldim:)Ooo bir güzellik abidesi,oo bir ahu dilli,oo bir yardımsever melek...Kocagün oraletim,ben ve kuzenim Beşiktaşın altını üstüne getirdik.Öyle keyifli bir buluşmaydı ki...Oraletim;sohbetin,yardımın ve arkadaşlığın için sana birkez daha teşekkür ederim:)Sen cansın...:nazar:

Selam kızlar.Dün 15.günümdü ve kontrolüm vardı.Çok şükür ki herşey yolunda:)Masajlarıma başladım,kesi izim için de kreme.Vee..babanne sütyenimden kurtuldum:)3 adet,desteksiz,85 c beden sütyen aldım:)Herşeyden öte asıl güzel haber Dünya Tatlısı Canım Arkadaşım Oraletimle biraraya geldim:)Ooo bir güzellik abidesi,oo bir ahu dilli,oo bir yardımsever melek...Kocagün oraletim,ben ve kuzenim Beşiktaşın altını üstüne getirdik.Öyle keyifli bir buluşmaydı ki...Oraletim;sohbetin,yardımın ve arkadaşlığın için sana birkez daha teşekkür ederim:)Sen cansın...:nazar:

Çok güzel ve özel günlerden biriydi benim için :)

Bana keyifli, neşeli, pozitif + derler hep ama bence seni tanımadıkları için bu cümle. İnsanın bütün gün ağzı kulaklarında olur mu ? İkimizin de öyleydi hatta üçümüzün bir de dünya tatlısı kuzenini saymazsam olmaz. :)

Sütyen alırken kendime bu kadar titizlenmemiştim Barış Bey babaanne sütyenin çıkarabileceğini fakat;: iki tarafı birleştirmeyen, haliyle desteksiz dolgusuz rahat bir çamaşır almasını önerdi. Bu tarife uyup bir taneyle yetinmeyip ilk alışverişte üç taneyi attık çantamıza :))

Daha bunun renklileri var, dantellisi, şekillisi var ama tabi 6.ayda :))

Çok keiyf aldım çok eğlendim karşımda ameliyat olup süreçle ilgili sürekli soru soran bir kız yoktu. Keyfine bakan yüzü hep gülen maşallah boylu poslu kıppır kıppır göğüslerle birlikte endamlı kıvrak bir hatun vardı :)) Özlemişim böyle enerjide biriyle konuşmayı iyi geldin canım bana :) Eee bir de Barış Çakır yanından çıkmışız o kadar enerji patlaması da normaldi. Her şey için ben teşekkür ederim iki güzel insanla karşılaştım şöyle birbirimizin memişlerine baktık güzel oldu yani sanaldan gerçek hayata taşmalı bazen doktluklar. Yazılan çizilenle gerçekte var olan buluşunca ne soru işareti kalır ne de başka bir şey :))) :92: Güzel günlerde kullan cicilerinii :))

X