Selam canım.Arkadaşlık talebinde bulundum:)Teşekkür ederim,daha güzeli seninle olsun
Sorularına tek tek cevap veriyorum:)6500 tl harici hastaneye yada dr.uma herhangi bir ödeme yapmadım.Sadece dr.umun verdiği özel sütyene 120 tl verdim o kadar:)Barış Bey'in asistanı taksit yapmadıklarını,ücreti ameliyat öncesi peşin aldıklarını söylemişti.Hastane konusuna gelirsek önceden Memorial da yapıyordu ameliyatlarını,artık Acıbadem de.Acaba Fulya Terrace'ylemi karıştırdın?Fulya Terrace, Barış Bey'in muaynanesinin olduğu yer.Varsa ameliyat yaptığı başka biryer ki sanmıyorum,o konuda bilgim yok tatlım.Dr.um muayne ücreti almıyor ve bir o kadar da özel ilgileniyor hastasıyla:)Ben ameliyattan önce, 7 ay roaccuttane kullandım sivilce probleminden dolayı.Ameliyattan sonra da yoğun bir şekilde yağlanma yaşadım fakat 10 gün sürdü.Bitti gitti:)Hatta çok korktum sivilce yine tekerrür ederse diye,çok şükür bir problem yaşamadım.Endişe edicek hiçbirşey yok inan,sonunda öyle bir mutluluk yaşıyorsun ki herşeye değer.Maddi açıdan ilk kredi çekmeyi düşünmüştüm.Geri ödemesi uygun olan banka ve seçenekleri var.Bir düşün istersen
Herşeyin gönlünce olması dileğiyle.Kocaman öpüyorum:)Tekrar görüşmek dileğiyle...