• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar kaç gündür meme estetiği konularınızı okuyorum :emir_bebek:ve netten dr barış çakırı araştırdım.aklıma yatmadı değil.ama yinede korkularım var.bende eylül gibi barış çakırdan randevü alıcağım.belki korkularımı yenebilirim.silikonların acaba patlama olasılığı olabilir mi?dila 28 benide arkadaş olarak eklermisin resimlerine bende bakmak istiyorumda.şimdiden teşekkürler...

kızlar kaç gündür meme estetiği konularınızı okuyorum :emir_bebek:ve netten dr barış çakırı araştırdım.aklıma yatmadı değil.ama yinede korkularım var.bende eylül gibi barış çakırdan randevü alıcağım.belki korkularımı yenebilirim.silikonların acaba patlama olasılığı olabilir mi?dila 28 benide arkadaş olarak eklermisin resimlerine bende bakmak istiyorumda.şimdiden teşekkürler...
Canım ekledim seni.Ben dr.um diye söylemiyorum ama Barış Bey gerçekten çok iyi bir doktor.Fakat herzaman söylediğim gibi Barış Bey gibi daha nice iyi dr.larımızda var.Önemli olan güven duyabileceğin,aklına yatan dr.olması.Korkucak hiçbirşey yok inan buna.Hatta korku değil heycan duyuyorsun.Zaten işin en güzel kısmı da bu:)Silikonun patlaması diye birşey yok.Gönlün rahat olsun.Bıçak yada kesici birşey göğsüne batmadığı sürece:))İnşallah sende en yakın zamanda ağzın kulaklarında gezer,bu mutluluğu bizimle paylaşırsın:)

Ameliyat olduktan sonra ilk 2 gün parmaklarıma kadar ödemim vardı canım.Sonrasında göğüslerimdeki ödem karnıma akmış ki karnım 3 aylık gibi şişti:)Barış Bey "kilo almadın korkma,göğüsteki ödem göbeğine indi.Vücut ödemi 1 ayda anca atar" demişti.

kilo almışsın gibi mi duruyor yani? mesela ameliyatından haberi olmayanlar kilo almışssın falan dediler mi? ya sormamın nedeni 29 ağustosta ameliyat olursam 5 eylül gibi toplantımız var da zorlanır mıyım şiş görünür müyüm ondan korkuyorum :18:

kilo almışsın gibi mi duruyor yani? mesela ameliyatından haberi olmayanlar kilo almışssın falan dediler mi? ya sormamın nedeni 29 ağustosta ameliyat olursam 5 eylül gibi toplantımız var da zorlanır mıyım şiş görünür müyüm ondan korkuyorum :18:

Süper ya ameliyat günün belli:)Yok yok korkma en yoğun ödem dönemi ilk 2 gün.5 eylüle kadar baya toparlanırsın canım.Rahat ol:)Hangi dr?Kaç cc,ne marka takılıcak?

Süper ya ameliyat günün belli:)Yok yok korkma en yoğun ödem dönemi ilk 2 gün.5 eylüle kadar baya toparlanırsın canım.Rahat ol:)Hangi dr?Kaç cc,ne marka takılıcak?

buna çok sevindim işte şimdi içim rahatladı..yarın tekrar doktora gidicem cc'ye karar vericez desteksiz sütyenle bakıp..ya 260 ya da 300 cc olucak bakalım dual plan tekniğiyle..marka allergan..doktorumda özlem karataş silistreli..bi terslik olmazsa da ayın 29unda ameliyat olucam..çok heyecanlıyım şimdidennnn :18:

buna çok sevindim işte şimdi içim rahatladı..yarın tekrar doktora gidicem cc'ye karar vericez desteksiz sütyenle bakıp..ya 260 ya da 300 cc olucak bakalım dual plan tekniğiyle..marka allergan..doktorumda özlem karataş silistreli..bi terslik olmazsa da ayın 29unda ameliyat olucam..çok heyecanlıyım şimdidennnn :18:

bayram degılmı ogun ya.benmı yanlıs bılıyorum:44::44:

Tabiri caizse "fıstık lokumu"...Benim enerjim senle görüştüm diye full dü tatlım benim:)Sohbetin,güler yüzün,hoşgörün...Seni nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor:):)Bu arada,oraletim aklım mağzadaki straplez,dantelli,beyaz sütyende kaldı.6 ayım dolsun onu almaya yine beraber gidek olurmu gııı:66:Dostlar alışverişte derler bacım:)Öyle muntazam öyle içten ilgilendin ki benle,kuzen bile hayran kalmış...benim zaten ağzım kulaklarımda:)
Az önce bitirdim masajımı.Ardından kremimi,yedire yedire,hafif hafif sürdüm.Ohh be bomba gibiyim:)Benim kadar masaja meraklı kaç hatun var acep:1:

:)) o senin kendi lokumluğun kendi fıstıklığın canım benim :))

Ben çok keyif aldım a-z'ye :)) Bahsettiğin çamaşırıda sen aylarını geçir alırız. İşte işin güzel tarafı aklında fikrinde bir şeylerin kalması :))

Hakkatten dostlar alışverişte gördü satıcı bayanlar bile çok keyif aldı böyle bir üçlüyü bir daha zor bulurlar :)) Altı ay sonra gidelimde çok beklemesinler :9:

Hakkaten gözümle gördüm bombaaa gibisin ve senin kadar mesaja meraklı kimseyi görmedim ben :))) Sen yine söylenilen dakikada yap fazlasını yapma :D

:)) o senin kendi lokumluğun kendi fıstıklığın canım benim :))

Ben çok keyif aldım a-z'ye :)) Bahsettiğin çamaşırıda sen aylarını geçir alırız. İşte işin güzel tarafı aklında fikrinde bir şeylerin kalması :))

Hakkatten dostlar alışverişte gördü satıcı bayanlar bile çok keyif aldı böyle bir üçlüyü bir daha zor bulurlar :)) Altı ay sonra gidelimde çok beklemesinler :9:

Hakkaten gözümle gördüm bombaaa gibisin ve senin kadar mesaja meraklı kimseyi görmedim ben :))) Sen yine söylenilen dakikada yap fazlasını yapma :D

Oraletim artık masajlara kronometre tutuyorum:)O denli itina içersindeyim:)
Valla ösledim seni...3lü en yakın zamanda görüşelim yine:)Bak kuzen çok çoookk slm söylüyo:)

Resimlerin çok güzel, harika, bomba gibi, karşımda tam dişi bir hatun var :)) Eski halini bilmesemde :)))

15.günü böyle ohhoo artık oturduğunda nasıl olur bilmem :)) Çok çekici. Gözümlede gördüm harika bir işçilik özellikle dikiş izlerin şimdiden yok desem yeridir. Maşallah maşallah arkadaşıma :nazar::nazar:

canım cok gecmiş olsun seninde zor dönemlerin bitmiş artık bende haziranın 14 oldum yani 2 aya az kaldı mutlu olmak ne güzel vede artık o dolgulu sütyenlerden kurtulduk en güzeli o bence kendine iyi bak tatlım:79::79:

Back
X