dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar arkadaşlk isteği göndedim size kabul edermisiniz. bende silikon düşünüyorum ama karar veremedim bi fotoğraflarınıza baksam :KK43:))))

kafama çok takılan bi konu var 4 kilo vermem problem olurmu göğüslerde azalır diye duydumda

canım memıslerın cok guzel olmus fotonu yenı gordum.gule gule kullan:)))) sende zayıf cıtı pıtısın protezın boyutu harıKa olmusssssss...optum canım benım,bende yakında eklerım fotolarımı:KK52:

kafama çok takılan bi konu var 4 kilo vermem problem olurmu göğüslerde azalır diye duydumda

canım merhaba,
4 kıloyu bır anda vermeyıp yavas yavas aylara bolsen belkı daha ıyı olabılır.gogus dokun ve vucud yapına gore tabıkı memıslerden de kılo kaybedebılırsın.

kızlar bana bi akıl verir misiniz. amelıyatım 1 ağustosta. boyum 1.75 kilom 55 göğüs altı 78 göğüs 82 doktorum 300 cc dual plan öneriyor daha fazlasını ne yapacaksın diyor. sizce nasıl durur. ben öyle ödemleri falan inip vucudumda uyum sağladıktan sonraki halinin iri ve dolgun olmalarını istiyorum. sanırım kendi meme dokum 200 cc civarı. sizzce nasıl olur hadi bana bi şeyler önerin lüüüütfen

cnm senınle hemen hemen aynı vücut ölçülerıne sahıbız.4 ay önce ben de meme büyütme operasyonu gecırdım.gögüs altı 78,gögüs 82 idi.300 cc dual plane uygulandı.suan gögüs cevrem 92-93 cm.öncekı gögüsüm 120 cc imis.senınde öyledır büyük ihtimal.suan gayet dolgun ve seksi gögüslere sahibim.kücük bir boyut asla degıl.hatta eşim biraz daha kücük olabilirmis dio,kıskanclıgından tabı:))300 cc vücut ölcülerin icin ideal bence cnm.ama sen yine doktorunla iyice konus karar ver.hersey gönlünce olsun..sevgiler..

Son düzenleme:
Merhaba canım, ben de yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum. Şu anda 78 göğüslerim, en az 85 olmasını, hatta doktorumu ikna edebilirsem senin gibi 90 olmasını istiyorum. Arkadaşlık isteğimi kabul eder misin? İnanılmaz merak ediyorum şu anda göğüslerini. Senin boyutların kaçtı ameliyattan önce? Ben resim ekledim albümlerime, acaba benimkiler gibi miydi?
Merhaba canım.Arkadaşlık isteğini kabul ettim.Albümüme bakabilirsin.Umarım isteğin gerçekleşir.Valla canım ben özel sütyende 90 beden takıyorum fakat bu biraz sırt yapımın da geniş olmasından kaynaklanıyor.Ben senin resmine baktım.Ameliyattan önceki halim senin şuan ki halinden çok az küçüktü.Hiçbir zaman dümdüz bir göğüs yapım yoktu ama yinede ufaktı işte:)

Canım ameliyattan önce ben 2,5 kilo vermiştim.Fakat ameliyattan sonra ödemler ve pampişlerin:)ağırlığıyla 1 kilo almışım:)Zaten düzenli ve sağlıklı beslenen bir insanım fakat 1 ay geçsin 2 kilo daha vermek istiyorum.Çok bi kilo kaybı olmadığı sürece 2-3 kilo vermenin sorun olcağını sanmıyorum.Biarkadaşım 475cc silikon taktırdı.Boyu ile kilosu arasında hiç fark yoktu.170 cm e 70 kg dı.Ameliyattan 3 ay sonra 5 kilo verdi.Günde 1saatte spor yaparak.Hiçbir problemle karşılaşmadı.

canım memıslerın cok guzel olmus fotonu yenı gordum.gule gule kullan:)))) sende zayıf cıtı pıtısın protezın boyutu harıKa olmusssssss...optum canım benım,bende yakında eklerım fotolarımı:KK52:
Teşekkür ederim canım benim.Eminim seninkiler de mükemmel görünüyorlardır:nazar:Kız ne çıtıpıtısı:)180 cm boyum 68 kg da ağırlığım var:)Albümü bekliyorum:KK34:Öptümmm:KK76:

kızlar arkadaşlk isteği göndedim size kabul edermisiniz. bende silikon düşünüyorum ama karar veremedim bi fotoğraflarınıza baksam :KK43:))))
Merhaba.Resmime yorum yapmışsın,ordan yola çıkarak buraya yazıyım dedim.Benim boyum 180cm,kilom 68 kg.Dr.bana da 400 cc ye kadar kaldırır fiziğin dedi.Fakat dr.um her zaman doğallıktan yana olduğu için en fazla 315 cc koyucağını yoksa bana yakışmayıp abartı duracağını ifade edince, hiç itiraz etmedim.İyiki de 315 cc konulmuş.Gayet memnunum çokşükür:)Yapı olarak hep doğal görünümden yana olduğum için,operasyondan sonra göğüslerimle ön plana çıkıcak bişey zaten istemezdim.Şu bi gerçek ki,yurtiçinde yada yurtdışında benim vücut standartlarımda ki bayanlara baktığında hiçbirinde abartı büyüklükte göğüs görüyomusun?Şöyle söyleyim,direnlerim çıktığı gün Barış Bey bana "en güzel ve en seksi göğüs bir eli göğsün üstüne koyduğunda,eli avucu dolduran göğüstür"demişti.Şuan benimki de tabiri caizse aynen öyle:KK1:

oh oh maaşallah, bende yaptırınca burda haykıracam inşallah, geçmiş olsun güle güle kullanın :))

woooow canım albumdekıler cok cıcıler.süper olmuş.canım ya bunların araları böle ayrıkmı durca ki:44:

woooow canım albumdekıler cok cıcıler.süper olmuş.canım ya bunların araları böle ayrıkmı durca ki:44:
Teşekkür ederim canım:)Şimdilik sert ve kıvamsızlar.Zamanla yumuşayıp,şekil alıcaklar.Zaten ben bitişik göğüs istemiyorum.Hafif daha birleşirlerse fena olmaz ki birleşcekler de zaten:)

dila28 çok geçmiş olsun öncelikle..gecenin bu saatinde içimde bu dertle imrenerek msjlarınızı okuyorum, iç geçiriyorumm burdaa aahh ahh ooff off hayaller kuruyorumm :) ama yeter bu kadar ahhlanmak bende karar verdim Barış Çakır'ı düşünüyorum ama İzmir'de yaşıyorum..napcam bilmiyorum..zor olur mu İzmir İstanbul arası acaba yaaa..işim gereği de bütün gün araba kullanıyorum... yılık iznimdeyken ağustosta olup kurtulsam ne güzel olur..işe dönmek için 1 hafta yeter mi sence? nasıl iletişime geçtin barış beyle? yarın aramak istiyorum telefonla yeterli bilgi alabilir miyim? oof ne çok sorular var kafamda :)
bu arada henüz msj sayım yeterli olmadığı için fotolarınızı göremiyorum :KK43: yazdıklarınızı okuyunca meraktan çatlıyorum :) beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim..

dila28 çok geçmiş olsun öncelikle..gecenin bu saatinde içimde bu dertle imrenerek msjlarınızı okuyorum, iç geçiriyorumm burdaa aahh ahh ooff off hayaller kuruyorumm :) ama yeter bu kadar ahhlanmak bende karar verdim Barış Çakır'ı düşünüyorum ama İzmir'de yaşıyorum..napcam bilmiyorum..zor olur mu İzmir İstanbul arası acaba yaaa..işim gereği de bütün gün araba kullanıyorum... yılık iznimdeyken ağustosta olup kurtulsam ne güzel olur..işe dönmek için 1 hafta yeter mi sence? nasıl iletişime geçtin barış beyle? yarın aramak istiyorum telefonla yeterli bilgi alabilir miyim? oof ne çok sorular var kafamda :)
bu arada henüz msj sayım yeterli olmadığı için fotolarınızı göremiyorum :KK43: yazdıklarınızı okuyunca meraktan çatlıyorum :) beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim..
Günaydın:)Arkadaş listemdesin:KK66:Birzamanlar bende senin gibiydim canım,yazılan çizilene iç geçirerek bakıyordum.Hayal üstüne hayal...Bigün geldi baktım ki hayaller şöyle dursun, icraat zamanı gelmiş...geçmeden tutmak lazım:)Barış Bey'i 1 senedir araştırıyordum,mailleştim,telefonla görüştüm,görüşmeler,yazışmalar,randevular...derken baktımki ameliyat günü gelmiş çatmış:)Barış Bey gerçek anlamda işinin ehli bir dr.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Şunu da unutma ki canım Barış Bey gibi nice mükemmel dr.larımız da mevcut.Hangisinde karar kıdıysan,kime inanıyosan,güveniyosan o yolda ilerle derim.Senelik izninde halletmen çok daha mantıklı fakat ağustos ayında Barış Bey Türkiye de olmuycak diye biliyorum,umarım yanlış biliyorumdur:)Google a Barış Çakır yaz iletişim adresi çıkıyor canım.Ordan arayıp asistanı Sevim Hanım'la görüşebilirsin.İşe dönmek için 1 hafta yeter,ben 5.günümde işe başlamıştım.Heycanlanman ve istekli olman ne güzel,benim de içim kıpır kıpır oldu bak şimdi:)Umarım isteğini biran evvel gerçekleştirebilirsin ve bu mutluluğu göğsünü gere gere yaşarsın:)

Leylacım günaydın:)Sen zaten benim arkadaş listemdeydin neden göremedin acaba?Olsun ben tekrar güncelledim listemi.Şimdi görebilirsin tatlım:)

Kızlar 10.günüm:)Ola laa:)Babanne sütyenim olmadan foto çekip koydum:)Ne çabu geçti yahu 10 gün :O

X