dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

ayyy cok heycanlandım yeni fotoların için =)) görmek için sabırsızlanıyorummmm Dilacımm,ekle bian öncee =)) daha nicee nicee 3 aylara cicişlerimiz içinnn huu huuuu

ayyy cok heycanlandım kuzumm yeni fotolarını görmek için, kesin koy bi an önce Dilacımmmm =))) Cicişlerimizn daha nicee nicee 3 aylarınaaa fıstığım huhuuuuuuuuuu

dila28 çok teşekkür ederim eklemişsin ama görebilmem için biraz daha yotum yazmam lazımmış bir de Barış Bey' in eriyen dikiş kullanmasına çok sevindim ben de yaptırırsam ya Barış beye ya da Naci beye yaptırmayı düşünüyorum Naci beyin yaptırmadan önce üç boyutlu olarak hangi silikonun daha iyi olacağına bilgisayar ortamında bakıyormuş o hoşuma gitti

bir de dila senin silikonların nereye kondu ben kas zarı altına koydurmak istiyorum Barış beyde çoğu zaman öyle koyuyormuş silikon olarak ne seçtiniz

Canım benim kesinlikle Barış bey i öneririm sana..ben de 10 gün önce ameliyat oldum ve şuan her şey çok iyi..meme altı kesisi ile yapıyor barış bey eriyen dikiş kullanıyor ve protezin büyüklüğünü de vücudunun genel hatlarına göre senin doğal ya da büyük isteyip istememene göre de boyutu değişiyor ama genelde kendisi doğal olmaktan yana çünkü düşünsene vücudunla orantısız kocaman memeler ne kadar çirkin durur :)
bir de dila senin silikonların nereye kondu ben kas zarı altına koydurmak istiyorum Barış beyde çoğu zaman öyle koyuyormuş silikon olarak ne seçtiniz

Ayrıca silikon olarak damla silikon ve kas zarı altı tekniği ile yapıyor ameliyatlarını..ben ikinci günden itibaren kollarımın üst kısmını bile hareket ettiriyordum biraz ağrı oluyordu ama başka tekniklerde bir hafta on gün kollarda aşırı bir ağrı oluyor..

ben de doğal dursun istiyorum karşıdakinin gözüne sokar gibi olsun istemiyorum barış beyle mailleştim de ona yasptırmaya daha yakınım ne kadara yaptırdın sen barış bey pazarlık yapmıyor mu?

ayyy cok heycanlandım yeni fotoların için =)) görmek için sabırsızlanıyorummmm Dilacımm,ekle bian öncee =)) daha nicee nicee 3 aylara cicişlerimiz içinnn huu huuuu

Tarafıma ulaşsınlar kırpıp krıpıp koyucam şekerim:)Amin kardeşim amin:)

Rica ederim canım benim.Naci Bey'de çok iyi bir doktor,kendisini hiç tanımasamda burdan sevgiler,saygılar:)
Barış Bey'in 3 boyutlu çalışma yapmasına gerek kalmıyor ki,adamın koyduğu her silikon insana cukk diye oturuyor zaten:)

Canım benim ameliyatım kas zarı altı tekniğinle,315 cc natrella marka silikon takılarak oldu

ben de doğal dursun istiyorum karşıdakinin gözüne sokar gibi olsun istemiyorum barış beyle mailleştim de ona yasptırmaya daha yakınım ne kadara yaptırdın sen barış bey pazarlık yapmıyor mu?

Canım önemli olan Ahmet Bey'e ya da Mehmet Bey'e yaptırmak değil.Asıl önem arzeden,içine sinen,aklının yattığı,güven duyduğun ona keza başarılı bir doktora ameliyatını olabilmenAmeliyat ücretinde pazarlık payı olmuyor malesef tatlım.

kesinlikle doğru söylüyorsun barış beyle bir kere mailleştim ama burdan okuduğum kadarıyla bayağı aklıma yattı %90 ona yaptırıcam gibi

Dogal durmasını istiyorsan zaten doktorun protezin boyunu ona göre ayarlayacaktır,endişen olmasın.Karşındaki insanın gözüne sokacak bir gögüsü yapmaz tabi.Zevkler ve renkler tartışılmazmış,herkesin zevkine istegine saygı duymak lazım...

canım ya peki senin göğüslerin birleşik miydi böyle yaptırmadan önce ayrıkmıydı? benim göğüslerim bitişik değil silikon acaba bitiştiriyor mu?

Haklısın canım.Hiçbir doktor hastasına yakışmayan protez takma taraftarı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…