• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Dün,bugün ve yarın...Tüm ŞEHİT KARDEŞLERİM için ALLAH'tan rahmet diliyorum...Aslan kardeşlerim nur içinde yatın...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

Dilacımm napiyosun..Ayy bugün 18. günüm ne çabuk geçiyo zaman ya daha dün gibi sana bin tane soru sorduğum günler:) bunlar gün geçtikçe daha mı güzelleşiyorlar sanki ne,Yumuşama durumları da süper ilerliyor..cuk cuk diye ses meste yok ben ilk gün panik yapmıştım 2 gün sonra geçti :)..E böyle harika bi doktorumuz olunca ağrısız sızısız hiç bişi anlamadan atlatmışız her şeyi.Bayramdan sonra 1. ay kotrolüme gidicem bakalım ne dicek Barış bey yeni durumlar hakkında merakla bekliyorum..seni de çok çok öpüyorum şekerimm sen ve oralet çok destek oldunuz ameliyat olmadan önceki süreçte.

:nazar:Yuhhuuu vuvvv:)
Kızlar benim albüm coştu yahu:)Yepyeni fotolarla Barış Çakır harikaları:34:

Dilacımm napiyosun..Ayy bugün 18. günüm ne çabuk geçiyo zaman ya daha dün gibi sana bin tane soru sorduğum günler:) bunlar gün geçtikçe daha mı güzelleşiyorlar sanki ne,Yumuşama durumları da süper ilerliyor..cuk cuk diye ses meste yok ben ilk gün panik yapmıştım 2 gün sonra geçti :)..E böyle harika bi doktorumuz olunca ağrısız sızısız hiç bişi anlamadan atlatmışız her şeyi.Bayramdan sonra 1. ay kotrolüme gidicem bakalım ne dicek Barış bey yeni durumlar hakkında merakla bekliyorum..seni de çok çok öpüyorum şekerimm sen ve oralet çok destek oldunuz ameliyat olmadan önceki süreçte.

İyiyim yavrum.Bak ne çabuk geçiyor dimi zaman:)Bebişim doktorumuzun elinde sihirli bir değnek var sanki:)Maşallah diyorum burdan bir daha sevgilerimi yolluyorum doktorumuza:)Senin süreç ek iyi ilerliyor maşşallahhhh sana yavrum:)İsteyen herkeze nasip olsun bu ameliyat,inan ki coşkusu anlatılmaz yaşanır;)
Albüme yeni fotolar ekledim;)315 cc kardeşliği yaşasın;)

Kuzen sayende ben de burdayım(: Oraletle seni yakın takipteyim artık. Hoşgeldimmm((:

Vay kuzin sen nerden çıktın yahu:)Hoşgeldin:)
Emin ol Kadınlar Kulübünde çok hoş zaman geçiriceksin:34:Arkadaşlık teklifini seve seve kabul ettim şeker:)Oraletime söyledim o da kabul edicek:)Hatta çok selamı var:)
Sitede çok faydalı bilgiler var,faydalanabilirsin:34:Tekrardan hoşgeldin baby:34::103::103:

Vay kuzin sen nerden çıktın yahu:)Hoşgeldin:)
Emin ol Kadınlar Kulübünde çok hoş zaman geçiriceksin:34:Arkadaşlık teklifini seve seve kabul ettim şeker:)Oraletime söyledim o da kabul edicek:)Hatta çok selamı var:)
Sitede çok faydalı bilgiler var,faydalanabilirsin:34:Tekrardan hoşgeldin baby:34::103::103:

Evet sitedeki yazıları incelemeye başladım bile. Öpüyorum seni canımcımm (:

Evet sitedeki yazıları incelemeye başladım bile. Öpüyorum seni canımcımm (:

Süper öyleyse.Eminim okuduklarının sana ilerki dönemde faydası olacaktır,fikir açısından:34:
Bu arada KK.daki arkadaşlarım fotolara çok hoş yorumlar yapıyorlar:)Sen göremiyorsun şuanlık biliyorum,sadece bilmeni istedim:)
Kocaman öpüldün canım benim:119:

Oooo bebeğimm yeni fotolar yakıyor vallahi bayıldım bayıldımm :)
İyiyim yavrum.Bak ne çabuk geçiyor dimi zaman:)Bebişim doktorumuzun elinde sihirli bir değnek var sanki:)Maşallah diyorum burdan bir daha sevgilerimi yolluyorum doktorumuza:)Senin süreç ek iyi ilerliyor maşşallahhhh sana yavrum:)İsteyen herkeze nasip olsun bu ameliyat,inan ki coşkusu anlatılmaz yaşanır;)
Albüme yeni fotolar ekledim;)315 cc kardeşliği yaşasın;)

:nazar:Yuhhuuu vuvvv:)
Kızlar benim albüm coştu yahu:)Yepyeni fotolarla Barış Çakır harikaları:34:

Valla dilacım senin albüm orada coşuyor resimlere bakanlar pc karşısında coşuyor :))

Fashion TV de salınarak yürümelisin arkadaşım :))

Bazı pozlarını da aklıma kazıdım bende deneyeceğim ;)) :54:

Valla dilacım senin albüm orada coşuyor resimlere bakanlar pc karşısında coşuyor :))

Coşturabildiysem sahne performansım yüksek demektir:P
Aklına yatan pozlar varsa ekip hazır.tamam demen yeterli:)

Coşturabildiysem sahne performansım yüksek demektir:P
Aklına yatan pozlar varsa ekip hazır.tamam demen yeterli:)

resimleri buradan göremesem de özel olarak gördüm bence de harikalar hatta göremediğiniz daha ne harika çekimler var keşke yasak olmasa da koyabilse, asıl coşma o zaman olur(: Oraletcim bence sende böyle çalışmalarda bulunup paylaşmalısın(((:

Back