- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
ben oyle çok seviyorum sutye siyah ve tantelli olacak
Anammm...kimmiş ki bu ikinci üyelik diyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oyle çok seviyorum sutye siyah ve tantelli olacak
Teveccühünüz efendim:)
Evli mutlu çocuklu olmana rağmen,herşey gayet güzel görünüyo canım
Anammm...kimmiş ki bu ikinci üyelik diyor...
Hayda...Yine mi 2.üyelik vakası!!!
ya bu 2. Uyelik ne demek oluyor?? Hem niye ısrarla siyah dantel diye tutturmuş bu arkadaş??
Dilacımm napiyosun..Ayy bugün 18. günüm ne çabuk geçiyo zaman ya daha dün gibi sana bin tane soru sorduğum günler:) bunlar gün geçtikçe daha mı güzelleşiyorlar sanki ne,Yumuşama durumları da süper ilerliyor..cuk cuk diye ses meste yok ben ilk gün panik yapmıştım 2 gün sonra geçti :)..E böyle harika bi doktorumuz olunca ağrısız sızısız hiç bişi anlamadan atlatmışız her şeyi.Bayramdan sonra 1. ay kotrolüme gidicem bakalım ne dicek Barış bey yeni durumlar hakkında merakla bekliyorum..seni de çok çok öpüyorum şekerimm sen ve oralet çok destek oldunuz ameliyat olmadan önceki süreçte.
Kuzen sayende ben de burdayım Oraletle seni yakın takipteyim artık. Hoşgeldimmm(
Vay kuzin sen nerden çıktın yahu:)Hoşgeldin:)
Emin ol Kadınlar Kulübünde çok hoş zaman geçiriceksinArkadaşlık teklifini seve seve kabul ettim şeker:)Oraletime söyledim o da kabul edicek:)Hatta çok selamı var:)
Sitede çok faydalı bilgiler var,faydalanabilirsinTekrardan hoşgeldin baby:103::103:
Evet sitedeki yazıları incelemeye başladım bile. Öpüyorum seni canımcımm
İyiyim yavrum.Bak ne çabuk geçiyor dimi zaman:)Bebişim doktorumuzun elinde sihirli bir değnek var sanki:)Maşallah diyorum burdan bir daha sevgilerimi yolluyorum doktorumuza:)Senin süreç ek iyi ilerliyor maşşallahhhh sana yavrum:)İsteyen herkeze nasip olsun bu ameliyat,inan ki coşkusu anlatılmaz yaşanır
Albüme yeni fotolar ekledim315 cc kardeşliği yaşasın
Yuhhuuu vuvvv:)
Kızlar benim albüm coştu yahu:)Yepyeni fotolarla Barış Çakır harikaları
Kuzen sayende ben de burdayım Oraletle seni yakın takipteyim artık. Hoşgeldimmm(
Oooo bebeğimm yeni fotolar yakıyor vallahi bayıldım bayıldımm :)
Valla dilacım senin albüm orada coşuyor resimlere bakanlar pc karşısında coşuyor :))
Fashion TV de salınarak yürümelisin arkadaşım :))
Bazı pozlarını da aklıma kazıdım bende deneyeceğim )
Valla dilacım senin albüm orada coşuyor resimlere bakanlar pc karşısında coşuyor :))