dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

canım ya peki senin göğüslerin birleşik miydi böyle yaptırmadan önce ayrıkmıydı? benim göğüslerim bitişik değil silikon acaba bitiştiriyor mu?

Gögüslerim küçükken birleşik degildi tabi ama emzirme dönemlerinde inanılmaz büyümüştü o zamanda sütyensiz birleşiyordu,şimdide birleşiyor ama sütyensiz yapışık ikizler gibide degiller tabi.Kıyafetlerimin üst tarafı sıkıysa yanlardan içe dogru baskı veriyorsa birleşik duruyorlar sütyen takmış gibi yani.. Mesaj sayını doldurunca fotolarıma bakınca anlarsın zaten ne demek istedigimi canım.Bikiniyle farkı duruyor,askılı bady lerle farklı duruyor,sütyenlede farklı duruyor tabi.. Senin gögüslerini bilmedigim için yorum yapamayacagım ama gögüs kafesinin arasındaki kemigin kalınlıgına göre degişiyormuş meme arası ayrıklıgı.Doktorun ölçüm yapınca detaylı bilgiyi verir zaten

Wuww.. iç giyim firması çekimi hee.. desene müthiş bir albüm bizi bekliyor,belki güzel sütyenler çamaşırlarıda sayende buradan görürüz ve alişveriş yaparız,sabırsızlıkla bekliyorum fotoları..

Stüdyo çekimindn koyamıcam yine malesef.Fakat pravoda çekilmiş fotolar var,buraya özel:)

Hatta hatta en kapalılarından koyayımda,sitede olay olmasın:)

canımm napiyosun dün barış bey in yanıdaydım normal sütyene geçtik artık, masajıma da dün itibari ile başladım..dün barış bey ilk masajı kendi yapıp gösterirken sol göğsümde arada bir hafif bir ses ile bir 'cuk' lama oldu meme de barış bey de ameliyatta hava girebiliyor göğüslerin içine geçicek bu cuklama dedi ama ben yine de sana da bi sorim dedim sende de böyle bişi olmuş muydu?

Oluyor,oluyor endişelenme tatlım,bendede olmuştu bu durum.Hatta lıkır lıkır sesler geliyordu kolumu hareket ettirince,garip ve komik bir durumdu.Ama hemencik geçiyor...

ooo iyiymiş o zaman bende panik yaptım bi an barış bey ben endişelenmim diye mi geçecek dedi diye düşünüp duruyodum :))) bu arada ekledim 3 tanecik fotoğraf yorumlarınızı bekliyoruuum :)
Oluyor,oluyor endişelenme tatlım,bendede olmuştu bu durum.Hatta lıkır lıkır sesler geliyordu kolumu hareket ettirince,garip ve komik bir durumdu.Ama hemencik geçiyor...

Yok bebeğim ben de öyle birşey olmadı fakat olan arkadaşım oldu.Ödemler inince geçmişti o curk curk sesi:)Seninki de geçer hiç şüphen olmasın
Masajlarını ihmal etme,nedediyse Barış Bey aynen yap tatlım

Dilacıgım senden esinlenerek bende dogumgünümden ve tatilden birkaç tane foto yükledim ve sizlerin begenisine sundum.Umarım begenirsiniz sizde..Ay çok iyiymiş bu yahu,hep meme fotosu hep sütyen gördük yeter yahu

Dilacıgım senden esinlenerek bende dogumgünümden ve tatilden birkaç tane foto yükledim ve sizlerin begenisine sundum.Umarım begenirsiniz sizde..Ay çok iyiymiş bu yahu,hep meme fotosu hep sütyen gördük yeter yahu

Benden esinlenmen çok hoş:)İdol dila:)
Çok hoş çıkmış canım fotoların:)
Ben koymaya kalksam ne fotolar varda,abartmak istemiyorum:)
Maşallah maşallah,nazar değmesin hiçbirimize inşallah

Benden esinlenmen çok hoş:)İdol dila:)
Çok hoş çıkmış canım fotoların:)
Ben koymaya kalksam ne fotolar varda,abartmak istemiyorum:)
Maşallah maşallah,nazar değmesin hiçbirimize inşallah

:)) Eminim zaten sendeki fotoların bizim fotoları alt üst edeceginide..Ne yapalım biz amatör takılıyoruz..Evli ve çocuklu olunca ancak..bu kadar yani

:)) Eminim zaten sendeki fotoların bizim fotoları alt üst edeceginide..Ne yapalım biz amatör takılıyoruz..Evli ve çocuklu olunca ancak..bu kadar yani

Teveccühünüz efendim:)
Evli mutlu çocuklu olmana rağmen,herşey gayet güzel görünüyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…