Tatlım protez büyüklüğü,kişinin fiziki yapısıyla,ölçüleriyle ve isteğinle birebir bağlantılı bir konu
canım ya peki senin göğüslerin birleşik miydi böyle yaptırmadan önce ayrıkmıydı? benim göğüslerim bitişik değil silikon acaba bitiştiriyor mu?
Valla sizlerde benim için iyiki varsınız.Çoğu zaman boş vakitlerimde KK.ne girip iki lafın belini kırmak bana da çok iyi geliyor
Teşekkür ederim efendim,teveccühünüz.Bugün şahane fotolar çekildim bir içgiyim firması içinŞöle siteye koymaya uygun olan birkaç fotoğraftan ekliycem yakın zamanda.Sanki 3 aylık halleri daha güzel ablası:)))
Tatlım protez büyüklüğü,kişinin fiziki yapısıyla,ölçüleriyle ve isteğinle birebir bağlantılı bir konu
Begendim..:13: ya yorumarın altında BEGEN yazısına ne oldu yahu,tarafımızca begendigimiz yorumları güzelce belirtiyorduk ne güzell..:126:
Wuww.. iç giyim firması çekimi hee..desene müthiş bir albüm bizi bekliyor,belki güzel sütyenler çamaşırlarıda sayende buradan görürüz ve alişveriş yaparız,sabırsızlıkla bekliyorum fotoları..
Wuww.. iç giyim firması çekimi hee..desene müthiş bir albüm bizi bekliyor,belki güzel sütyenler çamaşırlarıda sayende buradan görürüz ve alişveriş yaparız,sabırsızlıkla bekliyorum fotoları..
Hatta hatta en kapalılarından koyayımda,sitede olay olmasın:)
Niye sordun??????
canımm napiyosun dün barış bey in yanıdaydım normal sütyene geçtik artık, masajıma da dün itibari ile başladım..dün barış bey ilk masajı kendi yapıp gösterirken sol göğsümde arada bir hafif bir ses ile bir 'cuk' lama oldu meme de barış bey de ameliyatta hava girebiliyor göğüslerin içine geçicek bu cuklama dedi ama ben yine de sana da bi sorim dedim sende de böyle bişi olmuş muydu?
Oluyor,oluyor endişelenme tatlım,bendede olmuştu bu durum.Hatta lıkır lıkır sesler geliyordu kolumu hareket ettirince,garip ve komik bir durumdu.Ama hemencik geçiyor...
canımm napiyosun dün barış bey in yanıdaydım normal sütyene geçtik artık, masajıma da dün itibari ile başladım..dün barış bey ilk masajı kendi yapıp gösterirken sol göğsümde arada bir hafif bir ses ile bir 'cuk' lama oldu meme de barış bey de ameliyatta hava girebiliyor göğüslerin içine geçicek bu cuklama dedi ama ben yine de sana da bi sorim dedim sende de böyle bişi olmuş muydu?
Dilacıgım senden esinlenerek bende dogumgünümden ve tatilden birkaç tane foto yükledim ve sizlerin begenisine sundum.Umarım begenirsiniz sizde..Ay çok iyiymiş bu yahu,hep meme fotosu hep sütyen gördük yeter yahu
Benden esinlenmen çok hoş:)İdol dila:)
Çok hoş çıkmış canım fotoların:)
Ben koymaya kalksam ne fotolar varda,abartmak istemiyorum:)
Maşallah maşallah,nazar değmesin hiçbirimize inşallah
:)) Eminim zaten sendeki fotoların bizim fotoları alt üst edeceginide..Ne yapalım biz amatör takılıyoruz..Evli ve çocuklu olunca ancak..bu kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?