dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba ozdidi.Forma,aramıza hoşgeldin.Antalya'da tanıdığım yada sana tavsiye edebileceğim bir doktor yok malesef,fakat sana güzel bir dilekte bulunabilirim:)İstediğin,dilediğin herşey gönlünce olsun,mutluluğun pekişsin ve hep daim olsun inşallah:)

slm hosgeldin ve tam da yerine yazmissin:) sana bu psikolojik olarak yardim edecek 2 kisiden biri dila digeride arzum77 ikiside psikolojik doktor ve danisman gibi
Umarim hersey diediginiz gibi olur.simdiden gecmis olsun

Fıstık nbr?Görüşemiyoruz epeydir.Nasılsın bakalım,keyifler ne alemde?

Aynen canım.Oraletimin de dediği gibi "mutluyum,mutlusun,mutlu":)))

Canım merhaba.Ameliyatını oldun,haberlerini oraletimden tek tek aldım emin ol:)Tatildeydim canım,anca döndüm.
Yavrum çok çok geçmiş olsun.Bugün biraz zor geçer,ama emin ol yarından sonra ayaklanırsın.Sevin de erdi ha muradına,oraletim söyleyince hiç şaşırmadım,bizle sırrını çoktan paylaşmıştı bile:)Nasıl oldun durumlar ne alemde?Forma girince mutlaka haberdar et beni.Tekrardan geçmiş olsun bebek,aramıza hoşgeldin

hoşgeldin tatlım:)ohh yarasın tatılde iyi gemiş:)inşallah seneye bende yeni ve şahane cicişlerimle zevkle tatil yapacağim:)öptüm canım:)

hoşgeldin tatlım:)ohh yarasın tatılde iyi gemiş:)inşallah seneye bende yeni ve şahane cicişlerimle zevkle tatil yapacağim:)öptüm canım:)

Sıra sizde valla şeker,biz tozunu attırdık bu yaz sahillerin
Tatil süperdi,çok şükür.Artık yoğun tempoyla çalışma zamanı

bizlerde bekliyoruz zaten resimler olmasa kimsecesaretedip yaptıramıyacak :)

Valla fafurum doğruyu söylemek gerekirse albümüme bakıp cesaretlenen arkadaş çok oldu KK.da yada çevremde.Bu beni mutlu ediyor,çünkü ameliyat olmadan önceki mutsuzluğumu yaşayan birinin,heveslenip "bende mi yaptırsam" deyipte mutluluğa bir adım atmasını görmek eşsiz bir duygu.O sebeple fotoların etkisinin büyük olduğuna inananlardanım,senin dediğin gibi

ben geldimm :) bugün 6. günüm ve her şey yolunda..sadece kendim kalkamıyorum destek gerekiyor..320 cc koydu barış bey..öyle işte mutluyum dila bişi sorcam canım ne zaman yan yatmaya başladın sen bi de seninkiler de ayrık duruyorlardı ya birleştiler mi biraz ve şuan yumuşama durumları nasıl falan filan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…