Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

fiume çok güzel bir topic olmuş bende teşekkür ederim ,

benim sormak istediğim şey,ingilizce textleri yazıları okuduğumda anlayabiliyorum (çok ileri seviyede ve teknik sözcükler olmadıkca) fakat cümle kuramıyorum.yani çok az kurabiliyorum genelde grammar hataları oluyor.bu sorunu nasıl çözeilirim.genel olarak da insanların şikayetci olduğu noktada bu sanırım ?

selam kızlar... ben istanbula döndum...cok hareketlı gunler gecırdım.foruma ugrayamadım .kusura bakmayın... neler yaptınız bakiim? nelere ihtiyacınız var? eee anlatın biraz...
canım inş güzel bı tatıl gecırmıssındırrr bu arada ben pufiyim nick değişikliği yaptım Şeniz
bu arada konuları tamamlamak ıcın vakıt yaratamadım kendıme bu aralar çok işlerim vardı... en kısa zamanda yazıcam vereliniortak öptüm hepiniziii:1hug:

fiume çok güzel bir topic olmuş bende teşekkür ederim ,

benim sormak istediğim şey,ingilizce textleri yazıları okuduğumda anlayabiliyorum (çok ileri seviyede ve teknik sözcükler olmadıkca) fakat cümle kuramıyorum.yani çok az kurabiliyorum genelde grammar hataları oluyor.bu sorunu nasıl çözeilirim.genel olarak da insanların şikayetci olduğu noktada bu sanırım ?
grammar hataları oluyor demıssın.. demekki canımk öncelikle nitelikli ve detaylı bır grammar calısması yapacaksın..ben baslangıc sevıyesı ıcın konu baslıklarını vermıstım.oradan takıp ederek eksıklerını giderebilirsin.. bana dilediğin konuda soru sorabılırsın..
grammar sorununu gıderdıkten sonra kelıme bılgısı ve akıcılıkla ilgli sorunlara yönelicez...
canım inş güzel bı tatıl gecırmıssındırrr bu arada ben pufiyim nick değişikliği yaptım Şeniz
bu arada konuları tamamlamak ıcın vakıt yaratamadım kendıme bu aralar çok işlerim vardı... en kısa zamanda yazıcam vereliniortak öptüm hepiniziii:1hug:

tamam canım beklıyorum..

slm fiume hoşgeldinnn

sen neler yapıyorsun ezgicim? nasıl gidiyor calısmalar?

bu arada annem benleydı ..ordan kuzenlerde kaldık bıraz falan derken... aksattım sizleri.. kusura bakmayın.artık burdayım.gündüz saatlerı hemen hergun kontrol edebilirim artık..

herkse iyi çalışmalar...

sizden şöyle bir yardım istesem olurmu acaba ? ben kursa gitmek istiyorm inglizce ama angi kursa gitse karar veremiyrm eger bilginiz varsa yardım edermisiniz?

ben kursta falan pek ingilizce öğrenileceğine inanmıyorum..şunu yapanlar var..öss ye giriyor adam..hazırlık sınıfı okuyacağı bir bölümü yazıyor ve 1 yıl hazırlık okuyor.mesela istanbul üniv bazı bölümlerde hazırlık sınıfı var ve girmesi çok kolay.yani puan düşük..benimkisi sadece bir öneri

tşk canım iyiyim benimde kuzenim gelmişti onlarla ilgilendik o yüzden pek vaktim olmadı gelemedim
şimdi hangi konuya geçiyoruz

tşk canım iyiyim benimde kuzenim gelmişti onlarla ilgilendik o yüzden pek vaktim olmadı gelemedim
şimdi hangi konuya geçiyoruz

eksiklerini kendin tespit cnm..ben konuları vermıstım zaten ilk sayfalarda.. takıldıgın yerde danışırsın..

merhaba bende topiği yeni gördmm ingilizce öğrenmeyi okadar çok istiyormki çalşıamıyorm aslında elmde imkanlarım var ama olmuyorr 4 senden beri istiyorm fırsatım olmadı nasipse bu sene dershaneye gitmek istiyorm çok iyi bir şekilde öğrenicem inş sizinde burda paylaşımlarınızı görünce çok sevindim paylaşaımlarınızı bekliyorm bende bildiklerimi duyduklarımı yazarım..lütfen topiği kapatmayn...sizin gibi paylaşımı seven insanlar çok az teşekkürler.

merhaba bende topiği yeni gördmm ingilizce öğrenmeyi okadar çok istiyormki çalşıamıyorm aslında elmde imkanlarım var ama olmuyorr 4 senden beri istiyorm fırsatım olmadı nasipse bu sene dershaneye gitmek istiyorm çok iyi bir şekilde öğrenicem inş sizinde burda paylaşımlarınızı görünce çok sevindim paylaşaımlarınızı bekliyorm bende bildiklerimi duyduklarımı yazarım..lütfen topiği kapatmayn...sizin gibi paylaşımı seven insanlar çok az teşekkürler.

katılım olduğu müddetçe ben burdayım maviokyanus.. sen de dersanede edindiğin tecrübeleri burda paylaşır,takıldığın konularda yardım talep edersin..

başarılar...

kızlar ben ıse basladımm derslerı bu aralara sıkıstırmaya calısıcam ama inşallah başarabılırımmmmm hepınızı kocaman optummmmmopuyorumnanaktan

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , yalnız hiç kaynağım yokşimdilik , bu konuda da bir öneride bulunabilirmisiniz?

bu arada özel mesaj göndermeme ricanızı yanlışlıkla gönderiniz şeklinde okumuşum ) o yüzden özellikle tercih ettim .Kusura bakmayın..

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , yalnız hiç kaynağım yokşimdilik , bu konuda da bir öneride bulunabilirmisiniz?

ben para harcatıp da kaynak aldırma taraftarı değilim kimseye ..eger elınızde bır kaynak yoksa internetten konu anlatımı çalısabılırsınız..kaynak bulma sorununuz olmaz..basic level bıtınce de sızınle üdsye yönelik sorular çözeriz..site yardımı ıcın(reklam yapmak ıstemesem de) benım ilk sayflarda attığım linklerdeki sitelerden yardım alabılırsınız..

merhaba
kısmetse 2 ay sonra yurtdışına çıkacağım
ingilizce seviyem orta
okuduğumu anlama konuşmaa kelime bilgisi
nasıl geliştirebilirim şu iki ay içinde
kelimemi ezberleyeyim,kitapmı tercüme edeyim yoksa kitaplardan mı
ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba
kısmetse 2 ay sonra yurtdışına çıkacağım
ingilizce seviyem orta
okuduğumu anlama konuşmaa kelime bilgisi
nasıl geliştirebilirim şu iki ay içinde
kelimemi ezberleyeyim,kitapmı tercüme edeyim yoksa kitaplardan mı
ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim

orta seviye ingilizce ile kitap tercüme edemezsiniz..

papağan gibi kelime ezberlemenın de yardımcı olacagını sanmam..

bence sevıyenıze uygun kıtaplar okuyun..kıtapların aktüel olmasına dikkat edın ve kitaplardakı bılmedıgınız kelımelerı ögrenmeye gayret edin..

takıldıgınız dilbilgisi konuları var mı bunları tespit edin ve bana bıldırın..yardımcı olabılırım..

el kitapları vardır..hem de kültürel içeriklidir..gideceğiniz ülke ilgili bir tane edınebılrsınız..

bunlardan da daha önemli mademki sadece konusma ingilizcesıne ihtiyacınız(akedemik anlamda ingilizceye ihtiyacınız yoksa..) uluslararası sitelerde chat yapabılrsınız.. çok işe yarayacaktır.

iyi yolculuklar şimdiden..

orta seviye ingilizce ile kitap tercüme edemezsiniz..

papağan gibi kelime ezberlemenın de yardımcı olacagını sanmam..

bence sevıyenıze uygun kıtaplar okuyun..kıtapların aktüel olmasına dikkat edın ve kitaplardakı bılmedıgınız kelımelerı ögrenmeye gayret edin..

takıldıgınız dilbilgisi konuları var mı bunları tespit edin ve bana bıldırın..yardımcı olabılırım..

el kitapları vardır..hem de kültürel içeriklidir..gideceğiniz ülke ilgili bir tane edınebılrsınız..

bunlardan da daha önemli mademki sadece konusma ingilizcesıne ihtiyacınız(akedemik anlamda ingilizceye ihtiyacınız yoksa..) uluslararası sitelerde chat yapabılrsınız.. çok işe yarayacaktır.

iyi yolculuklar şimdiden..

çok teşekkürler a.s.
kitaplardan tercüme ediyorum ama sözlükle tabii :)
chat yapabileceğim bi yer bulamadım
ıcq dan denedim ama sanırım yabancılar bizim kadar pek
sıcak kanlı değil :)
çat pat cümle kurabiliyorum ama tabi ne kadar doğru benneyaptımki
konuşma pratiğim hiç yok
bikaç site önerebilir misiniz bana?
özelden yazabilirsiniz,çünkü burda yasak galiba,banlanmayın yani

çok teşekkürler a.s.
kitaplardan tercüme ediyorum ama sözlükle tabii :)
chat yapabileceğim bi yer bulamadım
ıcq dan denedim ama sanırım yabancılar bizim kadar pek
sıcak kanlı değil :)
çat pat cümle kurabiliyorum ama tabi ne kadar doğru benneyaptımki
konuşma pratiğim hiç yok
bikaç site önerebilir misiniz bana?
özelden yazabilirsiniz,çünkü burda yasak galiba,banlanmayın yani

gercekten orta seviyede iseniz kitap tercüme edemezsiniz,ettiğinizi sanırsınız.. bosuna emek harcarsınız..hatta yanlış ögrenmenızı de istemem..

bu arada özelinize de göz atın..

merhaa çok güzel bir topik olmuş
ben bugün fonoylü görüştüm 400 lira diyo ilk seviyeye
kitap falan eğitim seti yollıcaklarmış 300 saatylık meb sertifikası var ama
ben öğrenmek istiyorum
kursa gitme ihtimalim yok gibi köyde otoruyorum
ilçede kurs var mı eğitimi nasıl bilmiyorum
kendim çalışarak ne kadar başarılı olabilirm bundan emin değili evet hırslıyım çalışırım ama sizce öğrenebilir miyim
bir de başka eğitim setleri bulabilirmiyim nhem daha ucuz hem daha ii öeğretn

merhaa çok güzel bir topik olmuş
ben bugün fonoylü görüştüm 400 lira diyo ilk seviyeye
kitap falan eğitim seti yollıcaklarmış 300 saatylık meb sertifikası var ama
ben öğrenmek istiyorum
kursa gitme ihtimalim yok gibi köyde otoruyorum
ilçede kurs var mı eğitimi nasıl bilmiyorum
kendim çalışarak ne kadar başarılı olabilirm bundan emin değili evet hırslıyım çalışırım ama sizce öğrenebilir miyim
bir de başka eğitim setleri bulabilirmiyim nhem daha ucuz hem daha ii öeğretn

istedikten sonra niçin başaramayasınız ki..

azminizi devam ettirin ve çaba harcayın..bu kadar..

imkanlarınızı bılmıyorum ama daha önce de söyledım burda konusup kımseye para harcatmak istemem..o kitabı bu kıtabı alın dıye..

yanlız öncelikle,sevıyenızı bılmemız lazım..sanırım temel sevıyedesiniz henüz.. temel sevıye konularını ilk sayfada belırttım.. o konuları google'a yazıp aratarak cıkan kaynaklardan bıle cok sey ögreneceksınız..bense size burdan rehberlık edıcem.. takıldıgınız noktalarda belırtın..

ÖNEMLı!

Arkadaslar,

foruma yeni katılanlara sesleniyorum. baştan sona tüm foruma göz atar ve sorularını daha sonra sorarlarsa memnun olurum. zira aynı seylerı yazmak zorunda kaldıgımda daha kişiye hitap etmek durumunda kalıyorum.

ilginize tesekkür ederim..

X