Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

Anlamını çıkartamadım o yüzden soruyorum, mazur görün:KK43: sizi uğraştırdım.

The boat was sunk quickly but fortunately everybody was rescued, desem oğru olur mu?

I was born in London, but I was grown up in the north of England.
desem doğru mu? Anlam olarak passive mi yani?

I was born in London, but I was grown up in the north of England.
desem doğru mu? Anlam olarak passive mi yani?

ok anladım geçmiş zamana iyice çalışmam lazımmm
The letter ......was posted(post) a week ago
burdaki cümleden yola çıkarak sormuştum hani hem was hem posted vardı ya ama az önce açıklamışsın nedenini anladım tşklerr

fiumecim
çok çok özür dilerim canım kusura bakma ben birden konuya masaja göre girdiğimden herkes birbirine yardımcı oluyor sanarak girdim kusura bakma konu başına şimdi baktım.

çok mutlu oldum böyle bi konu açıldığı için ben de pratik yapmak istiyorum ingilizcem var kelime eksiğim ve biraz pratiğe ihtiyacım var.

ben de çalışmalarına katılacağım. şimdiden çok teşekür ederim kendi adıma yardımların için canım.

Bizlere KK nın en büyük iyiliğini yapıyorsun sağolasın canım.

rica ederim.hiç problem değil ayrıca.her zaman bekleriz seni de.

There is no need to leave a tip. Service ....includes.(include) in the bil

örneğin bu cümlinin anlamı nedir, passive nasıl yapılacak

service was included şeklinde passive olacak..

anlamı: bahşiş bırakmaya gerek yok.servis faturaya dahil.

Anlamını çıkartamadım o yüzden soruyorum, mazur görün:KK43: sizi uğraştırdım.

cnm hiç problem değil ama keske konu baslıgını verseydın. ben fazla içerik kontrolu yapmadan doldurdum boslukları. burda bız su an zamanları işlediğimz için zamanlarla ilgili bir alıstırma sandım.bende de hata var bastan sormalıydım.

ok anladım geçmiş zamana iyice çalışmam lazımmm
The letter ......was posted(post) a week ago
burdaki cümleden yola çıkarak sormuştum hani hem was hem posted vardı ya ama az önce açıklamışsın nedenini anladım tşklerr

canım bu konu PASSİVE VOİCE konusu zamanlarla ilgisi yok.bu konuyu gördünüz mü kusrta bılmıyorum ama görmediysenız evde calıs ıstersen. bir ara burda tekrar eder,takıldıgın yerlere bakarız..

kızlar 2 saat önce elektirik kesıntısı sebebıyle forumdan düstüm kusura bakmayın.

elimde bu hikaye var ve buna göre sorular var cvplarını biz vericez hikaye geniş zamanda verilmişti öncelikle yanlışlarım var mı bilemiyorum
bob was a young sailor.he lived in england but he was often away with his ship. one summer he came back form a long voyage and found new neighbors near his mother's house.they had a pretty doughter and bob soon loved her and he wanted to marry her when he came back bob promised the girl to sent a present form every port bob's first port was capetown in africa and he sent the girl a parrot from there.the parrot spoke three langues.when bob's ship reached austiralia a letter came from the girl.the letter said thank you for the parrot bob.ıt tasted much better than a chicken
şimdi buna göre sorular var mesela yapamadıklarımı yazıyım
how was their daughter? buna she was a pretty girl yazdım doğrumu
how did bob feel about the girl var bunu anlamadım ama parçanın içinde kıza aşık olduğu bölüm var orayı yazdım
what did bob tell the girl diye bi soru var bide burayada he promised the girl to sent a present from every port var bunu yazdım ama anlamını bilmiyorum
biraz uzun oldu ama kusura bakma:)))

elimde bu hikaye var ve buna göre sorular var cvplarını biz vericez hikaye geniş zamanda verilmişti öncelikle yanlışlarım var mı bilemiyorum
bob was a young sailor.he lived in england but he was often away with his ship. one summer he came back form a long voyage and found new neighbors near his mother's house.they had a pretty doughter and bob soon loved her and he wanted to marry her when he came back bob promised the girl to sent a present form every port bob's first port was capetown in africa and he sent the girl a parrot from there.the parrot spoke three langues.when bob's ship reached austiralia a letter came from the girl.the letter said thank you for the parrot bob.ıt tasted much better than a chicken
şimdi buna göre sorular var mesela yapamadıklarımı yazıyım
how was their daughter? buna she was a pretty girl yazdım doğrumu
how did bob feel about the girl var bunu anlamadım ama parçanın içinde kıza aşık olduğu bölüm var orayı yazdım
what did bob tell the girl diye bi soru var bide burayada he promised the girl to sent a present from every port var bunu yazdım ama anlamını bilmiyorum
biraz uzun oldu ama kusura bakma:)))

ezgi,

bu parca geniş zamanda değil.geçmiş zamanda yazılmıs.
how was their daughter? buna she was a pretty girl yazdım doğrumu? dogru
how did bob feel about the girl ? bop loved her.

what did bob tell the girl diye bi soru var bide burayada he promised the girl to sent a present from every port var bunu yazdım ama anlamını bilmiyorum. dogru bu da. anlamı;bob kıza ,ona her limandan bir hediye göndereceğini vaadediyor,da anlamı.

çok tsk ederim yardımın için hikaye geniş zamandaydı ama önce geçmişe çevirip sonra soruları cvplandırdık geçmiş zamana doğru çevirdiğime sevindimhihoyyyt

şimdi o verdiğin linkten present perfect contionuons tense bakıyorum geçmişte başlayıp hala devam eden durumlarda kullanılıyomuş:))

fiume cnm burdayım fazla vaktım kalmadı esım yoldaymıs gelıyomus da :KK43: karsılasamadık bı turlu ıkı gundur sen nasılsın?

ben yokken yolladıgın lınklerı sık kullanılanlarıma aldım gecmıs zaman kaldı ıslenıcek onu da ısleyıp yolladıgın lınklerdekı alıstırmaları yapıcam cnm

ben yokken yolladıgın lınklerı sık kullanılanlarıma aldım gecmıs zaman kaldı ıslenıcek onu da ısleyıp yolladıgın lınklerdekı alıstırmaları yapıcam cnm

iyiyim canım..sevindim calısmalarını yapıyorsun.tesekkur ederım..
su an ben musaitim ama sen deilsin anladıgım kadarıyla... eksıklerını not et buraya yaz canım bos vaktınde.. ben acıklayayım.. bır de bu aksam yenı ödevler verebılırım.. bir sey daha yarın ögleden sonra ve pazar ögleden sonra arası baglantım olmayacak.. kuzenlerle kısa bır seyehatımız olacak tatıl maksatlı.. bilgin olsun..

öpüyorum hepinizi..

slm fiume bugün kursta genel bi tekrar yaptık pazartesi günü son kez sınav olucaz ve kursum biticekk..

selam kızlar... ben istanbula döndum...cok hareketlı gunler gecırdım.foruma ugrayamadım .kusura bakmayın... neler yaptınız bakiim? nelere ihtiyacınız var? eee anlatın biraz...

X