Dil renmek isteyenlere cretsiz yardm

hoş geldin pess burada arkadaşlar sorularını soruyor mesela hiç ingilizce bilmeyen nerden başlasam diyor bu şekilde ona ingilizce yazamam burası tamamen yardımlaşma dediğin topic mevcut ingilizce pratik yapabileceğin bir yer burada anlamadığın konuları,bunu-şunu nasıl çalışırım diye sorduğunda benim ve diğer hocamın cevap vereceği yerdir,en faydalısı türkçe sana diğer topiğin linkini veriyorum sorun olursa tekrar yaz başarılar . . .http://www.kadinlarkulubu.com/yaban...-yapalim-diyenler-burasi-mekaniniz-artik.html

thanks I love you....:dance:

Rica ederim canım ben almancayı lisede gördüm çok az biliyorum şuan ispanyolca kursuna gidiyorum.Nedense Almancayı sevemedim,ama sitede sana yardımcı olacaklardır yurtdışından olanlar da var.Keşke yardım edebilsem . . .

canım bize bu sayfadan şöyle bir yardım da bulunabilir misin
mesela hergün 10-15 tane ingilizce sözcük ve anlamını yazabilirmisin .. çalışırken burdan da biraz sözcük ezberleriz bayanssulusmile

contemporary - çağdaş

dignify : onurlandırmak

signify : belirtmek , ifade etmek

notify: haber vermek

apprehensive: endişeli

barter:takas

novice:çırak,acemi

stipulate : şart koşmak

outcast:toplumdan kovulmuş, kimsesiz

oxymoron - tezat içeren iki kelimenin bir arada kullanılması

buyrunnnnnnnnn

harikasın tatlım beni kırmadığın için çok teşekkürler.. Sayende kelime hazinemiz genişler zemuszemus

bide bişey sorucam ingilizce çalışmaya yeni başladım bir gramer kitabından tenselere bakıyorum da bir sözcüğün birden fazla anlamı oluyor ya hani , mesela
look bakmak görünmek vs diğer anlamında kullanılırken sözcük sonuna ing takısı mı geliyor kitaptaki bir çok örnekte bunu gördüm de ben mi yalnış anladım acaba sana sorayım dedim cevabın için çok sağol tatlım opuyorumnanaktan

rica ederim canım,tabii ki en ufak bir harf anlamı tamamen değiştirir örneğin look fiil olarak
if you look carefully,you can see ....
isim olarak ;
have a look at this
ünlem olarak;
look he is running
look sonuna -ed gelebilir past tense olur -ing gelir sıfat olur mesela örnekte running var run koşmak fiili ama running helps one to be healthy dersem koşmak orada isim olarak kullanılır.

rica ederim canım,tabii ki en ufak bir harf anlamı tamamen değiştirir örneğin look fiil olarak
if you look carefully,you can see ....
isim olarak ;
have a look at this
ünlem olarak;
look he is running
look sonuna -ed gelebilir past tense olur -ing gelir sıfat olur mesela örnekte running var run koşmak fiili ama running helps one to be healthy dersem koşmak orada isim olarak kullanılır.

tmm canım sağol daha çok öğrenmem gereken var çoook
bugün ki sözcüklerimiz nelerraklinialirimsmile

vertebrate=omurgalı

chummy=samimi,arkadaş canlısı

Worship: ibadet etmek, tapmak

crisp : gevrek,çıtır çıtır,taze,kırılgan,soguk ...

1 hard enough to be broken easily

2 describes cooked foods, such as pastry and biscuits, that are well cooked so that they are just dry and hard enough

3 describes fruit or vegetables that are fresh and firm:
a crisp apple

4 describes paper or cloth that is stiff and smooth:
a crisp new £5 note/a crisp white tablecloth

5 describes sound or an image that is very clear:
Now that we have cable, we get a wonderfully crisp picture, even on our old TV.

6 describes weather that is cold, dry and bright:
a wonderful crisp spring morning

7 describes air that is cold, dry and fresh:
I breathed in deeply the crisp mountain air.

8 describes a way of speaking, writing or behaving that is quick, confident and effective:
a crisp reply
a crisp, efficient manner

(cambridge)

massacre:katliam

brevity:kısalık,özlük

nullify : geçersiz kılmak

calumniate:karalamak;iftira etmek
buyrunnnnnnnnn

canımcım maddeler halinde yazdıkların ne oluyor cümle içinde mi kullandın kelimeleri?

merhabalar.ben açlan konuyu daha bugün yeni farkettim. öncelikle çok teşekkürler.benim sorum ise şu:
ben ilk girişimde ve hazırlanmadan üds'den 51 almıştım. lisede hazırlık okudum ve doktora için üds'den 70 almam gerekiyor. kısa zamanda bu sınavla ilgili ne yapabilirim. işim masa başı internet sitelerinden kolayca çalışablirim. ama sağlık bilimlerinden gireceğim için kelime sıkıntım çok yok ama tes tekniğini pek bilmiyorum. bana ne gibi önerilerde bulunursunuz.

merhaba
öncelikle nazik teklifiniz için bende teşekkür etmek isterim bi firmada çalışıyorum ve ingilizce bana su kadar lazım şu anda eğitim cd liresini izliyorum 60 cd den oluşuyor.kursda gidemiyorum çünki zamanım yok sabah sekiz akşam beş hafta sonum yok ve malesef bird edünya tatlısı bebeğim var (malesef derken zamanım anlamında) sizden ricam benimle pratik yapmanız tıpki konuşarak öğren ve skype yi kullanmaları gibi cevabınızı bekliyorum :KK43:

Merhaba Arkadaşlar,
Bende yeni keşfettim sizi.. bende ingilizce konusunda bişeyler yapmak istiyorum.. bana da yardım edebilir misiniz lütfeen..

merhabalar.ben açlan konuyu daha bugün yeni farkettim. öncelikle çok teşekkürler.benim sorum ise şu:
ben ilk girişimde ve hazırlanmadan üds'den 51 almıştım. lisede hazırlık okudum ve doktora için üds'den 70 almam gerekiyor. kısa zamanda bu sınavla ilgili ne yapabilirim. işim masa başı internet sitelerinden kolayca çalışablirim. ama sağlık bilimlerinden gireceğim için kelime sıkıntım çok yok ama tes tekniğini pek bilmiyorum. bana ne gibi önerilerde bulunursunuz.

Merhaba öncelikle sizi tebrik ediyorum açlışmadan da olsa bu başarıyı sağlamışsınız.Kelime eksiğinizin olmaması çok güzel online olarak yapabileceğiniz bol bol test çözmek olacaktır ve times gibi gazeteleri özellikle sağlık bölümlerini takip etmeniz yararınıza olacaktır çünkü hazırlanan sorular gündemden geliyor bunu unutmayın.Alıştırma yapacağınız birçok site mevcut bunun yanında sağlıkla ilgili yazıları,dergileri takip etmeniz yararınıza olacaktır.Sorunuz olursa tekrar sorarsınız ama 51 alan biri çok rahat 70 alır bence hedefiniz 90 olsun

merhaba
öncelikle nazik teklifiniz için bende teşekkür etmek isterim bi firmada çalışıyorum ve ingilizce bana su kadar lazım şu anda eğitim cd liresini izliyorum 60 cd den oluşuyor.kursda gidemiyorum çünki zamanım yok sabah sekiz akşam beş hafta sonum yok ve malesef bird edünya tatlısı bebeğim var (malesef derken zamanım anlamında) sizden ricam benimle pratik yapmanız tıpki konuşarak öğren ve skype yi kullanmaları gibi cevabınızı bekliyorum :KK43:

Azminiz için tebrik ediyorum,cdleri dinlerken çocuğunuzu da yanınızda bulundurun ki onunda kulak dolgunluğu olsun.Pratik konusunda burdan ben yardım edemeyeceğim ama size bir link gönderiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/yaban...-yapalim-diyenler-burasi-mekaniniz-artik.html başarılar.

sevgili jean çok güzel açıklamış aslında.. onlara ilaveten sadece uds tekniğini kullanarak soru çözme alışkanlığı kazanırsanız şansınızı arttırırsınız bence.. bir de bunun için üds deneme sınavları olarak saafçılardan 2.el bile olsa birkaç edinmenizde yarar var.daha düzenli soru çözebilirsiniz böylece..
doktorların bilimsel makalelerini ingilizce olanları elbet inceleyebilirsiniz.. sizin için internet kaynak dünyası adeta..
çözemediğiniz soruları bizimle paylaşabilirsiniz..
başarılar..

merhaba
jeanın linkine tıklayıp sohbete başlayabılırsınız ilaveten takıldıgınız noktalarda bize danışabilirsiniz..

Merhaba Arkadaşlar,
Bende yeni keşfettim sizi.. bende ingilizce konusunda bişeyler yapmak istiyorum.. bana da yardım edebilir misiniz lütfeen..

elbette..

ay ben bu topiği yeni gördüm.kpss için çalışıyorum..ama çok zorlanıyorum kelime konusunda.burası iyi gelir inşallah.

X