Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle sizi tebrik ediyorum açlışmadan da olsa bu başarıyı sağlamışsınız.Kelime eksiğinizin olmaması çok güzel online olarak yapabileceğiniz bol bol test çözmek olacaktır ve times gibi gazeteleri özellikle sağlık bölümlerini takip etmeniz yararınıza olacaktır çünkü hazırlanan sorular gündemden geliyor bunu unutmayın.Alıştırma yapacağınız birçok site mevcut bunun yanında sağlıkla ilgili yazıları,dergileri takip etmeniz yararınıza olacaktır.Sorunuz olursa tekrar sorarsınız ama 51 alan biri çok rahat 70 alır bence hedefiniz 90 olsun
sevgili jean çok güzel açıklamış aslında.. onlara ilaveten sadece uds tekniğini kullanarak soru çözme alışkanlığı kazanırsanız şansınızı arttırırsınız bence.. bir de bunun için üds deneme sınavları olarak saafçılardan 2.el bile olsa birkaç edinmenizde yarar var.daha düzenli soru çözebilirsiniz böylece..
doktorların bilimsel makalelerini ingilizce olanları elbet inceleyebilirsiniz.. sizin için internet kaynak dünyası adeta..
çözemediğiniz soruları bizimle paylaşabilirsiniz..
başarılar..
jeanın linkine tıklayıp sohbete başlayabılırsınız ilaveten takıldıgınız noktalarda bize danışabilirsiniz..
hocam teşekkürler. bana özellikel üds için fayalanabileceğim linkler gönderebilriseniz sevinirim. özellikle test tekniği için bana faydalı olabilecek linkler varsa sevinririm. bende zaten araştırıyorum. şimdiden teşekkürler...
üniversitede, lisede hiç hazırlık okumadım. ama tömer de sınavlara katıldım. b2 seviyesinde idim. diplomam da var. ama bağzı sorunlardan sonra hafıza kaybı gibi bişey oldu. tekrar çalıştığımda hatırlarım inşallah. tömerden öncesinde de ingilizce konusunda çok iyiydim. tez çevirilerine falan yardım ediyordum. dış ticaret te çalıştım bi süre 16 yaşında başlayıp üniversite ortalarında bıraktım işi. şu anda çok yabancı gibi geliyo o yüzden şevkim kırılıyo. sizi görünce isteğim arttı. çünkü karşılık beklemeden sunduğunuz emek çok değerli. çook teşekkür ederim..
teşekkür ederim jean. kelime hazinem için neler yapmam gerek. hazinede bayağı bi açık var... bu açığı nasıl kapatıcam..
İlgilendiğin için çok teşşekkür ederim.
kitap okayarak ve kelimenin anlamını parçadan çıkararak daha kalıcı olur sanırım..
Merhabalar,
İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.İngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.
İlgilenenler bu başlık altında toplanalım.
size şudur,budur diye söylemek istemedim ama önerim çıkmış soruları çözmeniz zaten google a yazarsanız bir çok site çıkar ben size ÜDS (Üniversitelerarası Dil Sınavı) Yararlı Kaynaklar - ÜDS, KPDS, YDS Hazırlık Merkeziniz - remzihoca.com - yıllık planlar - reduction - kelimeler - sbs soruları - kaynak paylaşımı bunu öneririm ve diğerlerini de tabiki,önemli olan saçma bir site olmaması
merhaba,
burdaki ingilizce hocalarına birşey sormak istiyorum..benim ingilizcem aslında çok iyi derece , yazılanları ve konuşulanları anlıyorum fakat ben bir türü konuşamıyorum konuşurken kelimeler aklıma gelmiyor bir türlü..iş mülakatlarında başarısız oluyorum ingilizcem iyi olduğu halde..1 yıl ingilizce hazırlık okudum, upper intermediate ve advanced seviyesinde 2 kur kursa gittim geçmiş yıllarda..bu durum beni çok üzüyor..çok önemli bir iş görüşmesini bu yüzden kaybettim sanırım..bana ne önerebilirsiniz ? konuşmamı nasıl ilerletebilirim..?
ben değil oğlum için istesem.ingilizceyi acele öğrenmesi gerekiyor.dün bir kursa yazdırdık. 22 yaşında.iş yeri kendini bu yönde geliştirmesini istedi.bu yüzden.ama hem çalışıyor hem akşamları kurs. zor olacak.takıldığı konuları veya buradan senin yardımlarını da alabilir.akşam söyliyecem.yanlız.
akşamları müsaitmisin.isteyenlere günün hangi saatinde yardımcı olabileceksin.kendinden biraz söz edermisin.
çok tatlısın.
ben değil oğlum için istesem.ingilizceyi acele öğrenmesi gerekiyor.dün bir kursa yazdırdık. 22 yaşında.iş yeri kendini bu yönde geliştirmesini istedi.bu yüzden.ama hem çalışıyor hem akşamları kurs. zor olacak.takıldığı konuları veya buradan senin yardımlarını da alabilir.akşam söyliyecem.yanlız.
akşamları müsaitmisin.isteyenlere günün hangi saatinde yardımcı olabileceksin.kendinden biraz söz edermisin.
çok tatlısın.
merhaba,
burdaki ingilizce hocalarına birşey sormak istiyorum..benim ingilizcem aslında çok iyi derece , yazılanları ve konuşulanları anlıyorum fakat ben bir türü konuşamıyorum konuşurken kelimeler aklıma gelmiyor bir türlü..iş mülakatlarında başarısız oluyorum ingilizcem iyi olduğu halde..1 yıl ingilizce hazırlık okudum, upper intermediate ve advanced seviyesinde 2 kur kursa gittim geçmiş yıllarda..bu durum beni çok üzüyor..çok önemli bir iş görüşmesini bu yüzden kaybettim sanırım..bana ne önerebilirsiniz ? konuşmamı nasıl ilerletebilirim..?
Magnlina canım sanırım sorunun çok heyecanlı olmak,yani ingilizcende bir problem yok gibi.İş mülakatlarında genelde aynı şeyler sorulur aslında önceden bir prova yapmak sizin yararınıza olacaktır.Kelime bilginizde bir az eksik sanırım,ya da çok konuşmadığınızdan aklınıza gelmiyor olabilir.Tavsiyem kelime öğrenimine önem vermeniz,konuşma için bol bol film izlemeniz,şarkı dinleeniz,bir şeyin türkçesini düşüürken aynı zamanda ingilizcesini düşünmeye çalışmanız gerek ve bol bol okuyun,mümkünse ingilizce konuşacak birini bulun.Bir az çalışmayla üstünden gelinebilecek bir şey :) başarılar . . .
cnm jean hocama ilaveten,
chat yapmayı deneyebilirsiniz uluslararası sitelerde..
mülakatlara gitmeden önce educational backgroundunu..
gittiğin firmanın ingilizce sitesini,
firmanın pazarını,piyasasını .. vs ingilizce olarak not et ve çalış.
dilersen bize bildir yardımcı olalım mülakattan önce..