selam arkadaslar,
uzun süredir ilgilenemedim sayfayla..kusura bakmayın.
bir rahatsızlık geçiriyorum ama aklım hep sizde..
sağolsun jean hocam,benim yokuluğmda iyi idare etmiş..
teşekkür ediyorum ona..
umarım bundan sonra daha sık görüşücez
dikkatli çalışır ve özverili olursan faydasını görürsün..öncelikle geçmiş olsun cnm.ben bişey sorucam elimde olan setler( daylightve efu) nasıl iyimi sence.şuan bunlarla çalışıyorum.bide bu setler 3 seviyeden oluşuyo sence hangi seviyede konuşmaya başlıyabirlim rahatlıkla.yani en azından eşimle evde onu güldürmeden konuşabilirm.çatpat uğraştığım için gülüyo bana uyuz.delikafadulden
ben ingilizcemi bu topikte ilerletmek istediiğimi söylemiştim ama evde netim kapandı işyerinde de hiç fırsat bulamıyorum.inşallah ilerde net açılırda size katılırım....
bu topipği şimdi gördün ve baştan başlayarak (ama arada atlayarak tabi )okudum
benim kzızm 6, sınıf öğrencisi ve ingilzce dersi iyi değil
ingizce des nasıl çalışılır?
bize sürekli ezber yaparak çalışıcak diyorlar kelimeler ezberleniyorda grammer konusunda sıkıntı yaşıyoruz this there yada that gibi kelimeleri nasıl v nereye konulaca k bilmiyor
ayrıca boşlukları da doldudramıyor
ve yanıt verilip sorusu sorulduğunda soruyu soramıyor
benim anlatabildiğim bu kadar acacb doğruanlatabildimmi ?
nasıl çalışalım teşekkür ederim
ben her seviye için okumak , okumak ve okumak diyorum. öncelikle seviyesine uygun,hoşuna gidebilecek hikaye kitapları edinin.. burda farklı grammer kalıpları görerek,grammerini pekiştirecektir. tabi bununla eş zamanlı okuldaki ingilizce öğretmeni tarafından etkin bir öğretim gerçekleştirilmeli.. o yaştaki ve o seviyedeki bir çocuk tek başına bunu başaramaz... mutlaka öğretmeni tarafından rehberlik edilmeli..
hemen cevap yazmanın beni çok mutlu eti tüm uyarılarınız ı dikkatle kudum ve burdan da takip etmeye devam edicem
teşekkür edrim
ingilizceyi temel derecede az biliyorum nasıl başlamalıyım işde bulamıyorum heryer imgilizce bilgisi ola n yazıyor yasla alakası yok ama 30uma gelmeden aöf bıtsın ıngılızce öğrensem istiyorum ama istemeylede olmuyo sadece fıkır ıstıyorum teşekkürler seneye aöf dede ıngılızce dersı var gecmem gerekecek
bi konuda yardım eder misiniz?
ingilizcem iyi değil,temelimde yoktu
yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum
seviyem ise intermediate
ing konuşmaları pek anlamıyorum,arada bildiğim kelimeler geçerse biraz çıkartmaya çalışıyorum.
soruma gelince, tez hazırlamam lazım,ing olacak
buraya kadar sorun yok,ama savunmasıda ing olacak
kursa da giderek,
temmuzun sonuna kadar ingilizcemi o kadar geliştirebilirmiyim?
siz ne dersiniz? :gitme:
Teşekkürler peppermint ,ne güzel bir hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?