- 21 Mayıs 2009
- 6.481
- 1.417
Free Online English Learning and Teaching Resources bu blogda çok yararlı olacaktır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dil bölümüne geçsem mi sizce tmdeyim.
Merhaba arkadaslar kursta hocamiz bir odev verdi..Daha dogrusu bir soru!Soru su: Ulkenizde genc insanlar evlenecekleri kisiyi kendisi mi secer yoksa ailesi mi diye bende biseyler yazdim ama yanlis olabiliri hatalarimi soylerseniz sevinirim
In my country people want to marry sometimes their mother sometimes their father choose the person to be married with.
Usually the parents are educated they will let their children to choose the person to be married.If they are not they dont let...
Bu kadarcik yazabildim biliyosunuz pek iyi degill ingilizcem
slm arkadaşlar ben daha yeni keşfettim burayı.bende şuanda ingilizceyi artık yarım yamalak bırakmaktan bıkıp tamamlamaya karar verdim.elimde daylight ve efu nun ingilizce eğitim setleri var onlardan çalışıyorum aslında çokta fena değilim yazılanları ve konuşulanları anlıyorum ama gelgelelim konuşamıyorum.siz neler önerirsiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm elimde olan setler sizce nasıl.ayrıca burayı açan arkadaşada çok teşekkür edrim Allah razı olsun.
Ben de unv ıngilizce egitim veren bi bolumdeydim, ılk basladıgımda anlayıp konusamıyodum,vizeler,finaller süperdi ama konusma nerdeyse yoktu.Sonra alt yazılı bir kac diziyi tv de takip etmeye basladım tabi alt yazılara bakmadan anlamay calısıp takıldıgım yerlerde aa bu kelime suydu evet yada bu kelime boyle telaffuz ediliyormus diye kualgımı geliştirip nasıl daha rahat konusulur,hangi kelimeler gunluk kullanımda daha sık gecer ogrendim geriye pratik yapmak kaldı,evde birsey düşünürken ıng düşündüm,her fırsatta ıng konustum ve birkac ay içinde su gibi konusur hale geldim.Uamrım bu deneyimim fayda getirir.opuyorumnanaktan
Herkese Selam
Okuduğumu anlamada ya da yazmada fazla bir problem yaşamasamda özellikle yabancı bir kişi ile konuştuğumda her dediğini anlamıyorum. ( hızlı da konuşuyorlar) Bu eksikliği nasıl giderebilirim? Sürekli konuşarak pratik yapmak lasım ama benimle konuşacak birini bulamadım daha... Farklı bir öneriniz olursa memnun olurum.
ne mutlu size..Ben de unv ıngilizce egitim veren bi bolumdeydim, ılk basladıgımda anlayıp konusamıyodum,vizeler,finaller süperdi ama konusma nerdeyse yoktu.Sonra alt yazılı bir kac diziyi tv de takip etmeye basladım tabi alt yazılara bakmadan anlamay calısıp takıldıgım yerlerde aa bu kelime suydu evet yada bu kelime boyle telaffuz ediliyormus diye kualgımı geliştirip nasıl daha rahat konusulur,hangi kelimeler gunluk kullanımda daha sık gecer ogrendim geriye pratik yapmak kaldı,evde birsey düşünürken ıng düşündüm,her fırsatta ıng konustum ve birkac ay içinde su gibi konusur hale geldim.Uamrım bu deneyimim fayda getirir.opuyorumnanaktan
canım çok sağol tecrübeni paylaştığın için.bizde şuan eşimle çalışıyoruz biraz yol katettkten sonra evde hiç türkçe konuşmıyalım bol bol pratik yapalım dedik.eşiminde sorunu konuşamamak üniversiteyi hazrlıkla okudu üstüne düşmedi okul bitince nerdeyse unutmuş.ama yinede durumu benden çok çok iyi.bakalım bu sefer azmettk inş. başarırıza.s.