- 12 Mart 2009
- 5.982
- 4.913
Aww,it is a bird, will capture you right now!Merhaba hocam.Bir arkadaşımla yaptığım özel mektuplaşmalar için türkçeden ingilizceye çeviri yapacak bir çevirmene ihtiyacım var.makul ücret karşılığı sürekli bana yardımcı olacak birini arıyorum.
Birde, Ben haddim olmayarak aşağıdaki kedi sözlüğü :) nün Türkçelerinin İngilizce karşılıklarını rica ediyorum.
Saygılarımla
Mrooww: Seni Seviyorum I love you Miioo-oo-oo: Aşığım be aşık, aç şu kapıyı da dışarı çıkalım! I am crash on him/her.. open the door and let me go out.Mrow: Bir yerden sesler geliyor... I am hearing some noise..
Miaowbu: Beni beslemeyi yine unuttun! You forget to feed me up again!
Rroww-mırrr: Lütfen, şu tuvalet kabımı temizle artık, altıma yapıcam yoksa, tutamıyorum. please clean up my toilet cape.. otherwise ı will piss myself
Mmiaowmiaow: Hadi oyun oynayalım yaa Let's play a game..
Mmioomiaww: Burada ne kadar az oyuncak var farkında mısın, bir de o elindekini sallıyorsun bana.. Do you know how less toys are here? moreover your are playing this thing to me
Mmewwwew: Eve biri girdi galiba. Gidip bakmak istersen, ben yatağın sıcaklığını senin için korurum I think somebody is going indoors.. if you wanna give an eye,ı will save the warmth of your bed for you
Raoowww: Hhmm, oynayacak dahi iyi birşey olmadığına göre ben de şu koltukta tırnaklarımı bileyeyim bari. As there is nothing to play, I better sharpen my nails on this sofa.
Mmrowwwwww: Şimdi hatırladım, o doktor ziyaretinden sonra vücudumun bazı parçaları orada kalmıştı. Oh, I remember right now! After the visit of the doctor, some of my body's pieces are left there...
Rowwaraww: Ah canım, et mi getirdin. Sana mutfağa kadar eşlik edeyim..Oh my dear! Do ubring the meat. Let me accompany with you to the kitchenGuuurrrrrrrrrrr: Miskin miskin güneşlenmenin tadına da doyulmuyor oh.. how lovely to sunbath in a such a sloth way!!
Me-e-ekk-ekk: Bu böcegi yakaladım mı, öğle yemeğimize bir çeşit katmış olacağız. when I get this insect, I will contribute a making for my lunchMraakkkk!: Ah be, bir kuş be, şimdi yakaladım seni
merhaba,
kırmızı ile yazılı olanlar ingilizceleri:)
çok merak ettim niçin istediğini.. umarım profesyonel bir ortamda kullanmayacaksın çünkü güncel ifadelerle yazdım..
opuyorumnanaktan