- 21 Temmuz 2009
- 348
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim. her zaman burdayım.dilerse küçük arkadasımla sizin vasıtanızla da iletişim kurabilirim.sizin kullanıcı adınızı kullanarak buraya mesaj yazabilir.cevabın için tşk. ederim çevremden 6-7 sınıflara ait defter - kitap bulmaya çalışım teker teker ele alalım bize yardıma hazır birinin olması içimi rahatlattı çok tşk iyiki varsınız.
bende öğrenmek istiyorum çok hemde.
elementary seviyem malesef..
cümleleri görünce kelimeler ağır değilse iyi kötü anlıyorum ama duyunca aynı şey olmuyor.çok fazla kelime bilmiyorum ezberlemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.
tamam canım,evet margherita geliştirelim şu ingilizcemizi ilk işe nasıl başlayalım bir an önce yol alalım...
Merhaba ilginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ediyorum..Bende ekimde kursa gitmek istiyorum..Ama sizi görünce başlamak için çok heyecanlandım...Ben en baştan başlamak istiyorum..Çünkü çok uzun zamandır uğraşmadım oldu..Bir ara yiğenim ile çalışıyorduk oda yarım kaldı..TEMEL İNGİLİZCE GRAMER KONULARI VE ÇALIŞMA SIRALAMASI 'ndan başlamam size göre nasıl olur?
evet margherita geliştirelim şu ingilizcemizi ilk işe nasıl başlayalım bir an önce yol alalım...
BE & HAVE " KULLANIMI
>> A - AN + isim
>> Tekil - Çoğul İsimler
>> BE ve am, is, are
>> ŞAHIS ZEMİRLERİ : I , You , He, she, it..
>> OLMSUZ CÜMLE YAPISI: BE + NOT
>> BE+ SIFAT
>> BE+YER
>> YES/NO SORULARI
>> BE İLE BİLGİ SORULARI: WHERE,WHAT ,WHO ETC.
>> HAVE& HAS KULLANIMI
>> İYELİK : MY, YOUR, HIS, HER, OUR, THEIR
>> İŞARET SIFATLARI : THIS AND THAT - THESE AND THOSE
bu konuları çalışınca size geri dönerim..çok teşekkürler..
cnm normal bir günümü anlatıcam ama kelime yalnışlarım olacaktır mutlaka çok az da kopiş çekerek başlıyorum yazmaya:
my favourite day of the week is saturday,because ıts the weekend.
in the evening we often invite friends for dinner.in the summer we eat outside and people usually start singing and dancing.
we never go to bed before 1.00 nobody works on sunday morning.
yazmaya çalıştım bazılarının hatta birçoğuna sözlükten bakarak yazdım
" BE & HAVE " KULLANIMI
>> A - AN + isim
>> Tekil - Çoğul İsimler
>> BE ve am, is, are
>> ŞAHIS ZEMİRLERİ : I , You , He, she, it..
>> OLMSUZ CÜMLE YAPISI: BE + NOT
>> BE+ SIFAT
>> BE+YER
>> YES/NO SORULARI
>> BE İLE BİLGİ SORULARI: WHERE,WHAT ,WHO ETC.
>> HAVE& HAS KULLANIMI
>> İYELİK : MY, YOUR, HIS, HER, OUR, THEIR
>> İŞARET SIFATLARI : THIS AND THAT - THESE AND THOSE
Bu konuları video ile anlatan bir site buldum ve oradan çalışıyorum..Benim için tekrar oldu.Kaldığım yerden devam ediyorum..
ne demek... Ramazan ağır bir aydır.. hiç problem değil.. güzel güzel yaşayın bu ayımızı..Ben konuları çok hızlı geçemiyorum..Ramazan dolayısıyla eşim evde malum gelen giden..Bıraktığımı zannetmeyin sakın..Başlamak bile beni çok mutlu etti..linki özelinize gönderdim...
slm Margherita insanlara yardımcı olmaya çalışman çok güzel çok teşekkürler bende ingilizce öğrenmek istiyorum hemde çok ben üniye gidiyorum ingilizcem çok kötü hiç yok diyebilirim zaten 2 dönemde de ingilizceden kaldım çalışıyorum çalışıyorum ama hiç bişey anlamıyorum kursa gidicem dedim olmadı okulda dersleride takip edemedim kendim çalışmaya çalıştım ama olmadı sınıfta çoğu kişi ingilizceden muaf diğerleride geçti bikaç kişi ve ben kaldık salak mıyım acaba anlamıyorum şu dili bana ne önerirsin acaba fisfisfis
merhaba margherita.başlattığınız uygulama için tebrik ederim sizi.bende kendimce sizi takip etmeye çalışıyorum.benimde bu dil hep hayatımda karşıma çıkmıştır.mesleğimi geliştirmek adına onu hep atladım.taakii mesleğimdede dilin gerekliliği karşıma dikilene kadar.resmen kafamı vuruyorum artık.hemde amerikada 15 yıldır amcam yaşamasına rağmen gidip orada 1 yıl kalmadım mesleğim için yine ((( kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum.yurtdışına gitmek artık bir hayal çünkü evliyim eşim yollamıyor doğal olarak.bende kitap okumaya,yeni kelimeler öğrenmeye çalışıyorum.yaptığım her işi bazen içimden bazende yalnızken sesli olarak cümle kurup kendi kendime konuşuyorum.
sizden ricam chat yapabileceğim uluslararası kanal adresi verirmisiniz..şimdiden teşekkür ederim...[/QUOT
rica ederim ve ben de sizi tebrik ederim. geç kalınmış dahi olsa dil öğrenmeye çabaladığınız içn. ayrıca uygulamalarınızı çok yararlı buldum. sitenin adresi özelinizde..