Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten isterseniz ve çaba gösterirseniz neden olmasın?
düzenli ve sistemli çalışmanızı tavsiye ederim.. kaynaklarınız da varmış .. ne ala..
burda sizin için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz..
kelime ezberliyorum ve gramere çalışmaya başladım
seıkılınca da hikaye okuyorum bilmediğim kelimeleri sözlükten bakıp devam ediyorum
yanlış yaptığım bişey varmı ya da yapmam izlemem gereken bir yol
bol bol seviyene uygun kitaplar okumanı tavsiye ederim canım.. zaten okuyorsun.okurken sözlüğün eksik olmasın. hiç üşenme başın sözlükten kalkmayacak bu iş olacaksa.kelime öğrenmenin en güzel yolu paragrafta,okuma kitaplarında gördüğün kelimeleri öğrenmektir.
bir yandan grammarin kusursuz olsun.. bunun için tüm konuları görmen, bol bol egzersiz yapman lazım kaynaklarından. anlayamadığın bir şey olursa buraya yaz ben anlatırım sana..
seviyen için bu çalışmalar yeterli olacaktır sanırım.
tamam canım çok teşekkür ederim sana
thank you!kaydirigubbakcemile3
" BE & HAVE " KULLANIMI
>> A - AN + isim
>> Tekil - Çoğul İsimler
>> BE ve am, is, are
>> ŞAHIS ZEMİRLERİ : I , You , He, she, it..
>> OLMSUZ CÜMLE YAPISI: BE + NOT
>> BE+ SIFAT
>> BE+YER
>> YES/NO SORULARI
>> BE İLE BİLGİ SORULARI: WHERE,WHAT ,WHO ETC.
>> HAVE& HAS KULLANIMI
>> İYELİK : MY, YOUR, HIS, HER, OUR, THEIR
>> İŞARET SIFATLARI : THIS AND THAT - THESE AND THOSE
Bu konuları video ile anlatan bir site buldum ve oradan çalışıyorum..Benim için tekrar oldu.Kaldığım yerden devam ediyorum..
Merhabalar,
ıngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.ıngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.
ılgilenenler bu başlık altında toplanalım.
Bedava İngilizce Dersleri, Ücretsiz İngilize Dersleri, İngilizce Konuları, TEMEL DÜZEY
bu site size yardımcı olacaktır .. takıldığınız noktaları benimle paylaşabılırsınız
merhaba, ben ingilizce kursuna gittim 2 yıl önce ve elementary seviyesinde yarım bıraktım kursumu. şu anda ingilizce çalışıyorum ismek te tekrar kursa başlıyorum bu ay. fakat onlarda beginner seviyesinden başlıyacaklar. İngilizce öğrenme amacım hostes olmak, bu konuda online yardımcı olabilirmisiniz bana burdan mı yoksa msn messenger kullanıyormusunuz.Yardımcı olursanız size minnetar olurum .Şimdiden tsk ederimopuyorumnanaktan ingilizce ogrenmeye gercekten cok ıhtıyacım var
Göz atın bakalım ne kadarı tanıdık. orta seviyede olanlar ise zaten hangı noktada durduklarını biliyorlardır diye düsünüyorumç onlarla ayrı bir çalısma sistemımız olacak zaten.
canım buraya daha öncede yazmıştım ama gerçekten insanlara böyle önemli bir konuda yardımcı olduğun için sonsuz teşekkürler işe başlıyorum ama istediğim bölüm değil istediğim bölüme ulaşabilmem için ingilizcemin süper olması lazım bana önerebilceğin kavraması kolay kitap tavsiye edermisin bilgim elementry.hemen pratik yapıcam vaktim olduğunca.
Margherita, canım ben bu topiği yeni gördüm nasıl gözden kaçırmışım üzüldüm geçen zamana ,neyseki fazla vakit kaybetmemişim bende varım önce tüm sayfaları bir okuyum sonra başlarım, çok teşekkür ederim bu topiği açtığın için umarım devam ettirirsin biz seni bırakmayız