Kızlar bu ayakkabıyı giyince içime çok sindi hem sade hem gelinlikle hem de normalde kullanabilirim. Gelinliğimde de krem tonları hakim olacak. Artık çiçeğimi renkli yaptırım soft tonlarda. Çok heyecanlıyım :)
Eki Görüntüle 430504 Eki Görüntüle 430502 Eki Görüntüle 430503
Ben de beğendim ayakkabılarını, gönlüne göre bulmuşsun. Hayırlı olsun.
Sade ve şık ayakkabılarını çok beğendim Günnurcum. nerde ayakkabı baksam aklıma geliyordun :)
Provanın iyi geçmesine de çok sevindim.. Güler Cer moda'ya baktım internetten gerçekten iddaalılar seninde o resimler arasında olacağına inanıyorum:) Herşey gönlünce olsun tatlım.
canım çok sağol ben de deim zaten iddialıyız diye albümleri var o albüme girmek istiyorum söz fotoğrafımı koyabilirsiniz dedim. Güler Hanım da o kadar tatlı ki sağolsun. İnşallah sonuç güzel olur :)
ayakkabıların cok hoss canımmm cok guzel cok duru olmus
günnur sana ayakkabı buldum dicektim ki almışsın bile çoktan
yine de senin durumunda olan (eşiyle arasında boy farkı çok olmayıp az topuklu giyecek olan) gelinler için ayakkabıyı eklemek istiyorum
http://www.markafoni.com/product/2276032/
Eki Görüntüle 436736
Kuzummm çok sağol bu da çok güzelmişşşşşBu aralar ders çalışmaya yoğunlaştım mağlum KPSSye az kaldı inşallah atanabileceğim bir puan kazanabilirim.
Yani bazen cidden bu gelinlikçilerin körlüğüne ya da aceleciliğine ya da dikkatsizliğine ya da önem vermeyişlerine ya da her neyse bunun adı ona inanamıyorum. Yani siz ona kat kat kloş kesim tül üstüne dantel aplike bir model götürmüşsünüz, o size a-kesim komple dantel bir gelinlik yapmış.
Daha evlenmeme 1,5 yıl filan var ama Minenes gelinlikler hakkında anlattıklarından sonra korktum valla gelinlikçilerden nasıl düzgününü bulucaz yanımda alıp seni götüresim var.
Ben de bu gelinliğin aynısını diktirdim İstanbul da. Şansıma gelinlikçim iyi çıktı ,birebir benzetemese de bayağı benzetmişti. Tül eteğin üstüne dantelleri tek tek işlemişti. Üst kısımda da dantelin üstüne ayrıca minik minik dantelden oluşan çiçekler eklemişti ve modeldeki gelinlik gibi bi yoğunluk kazandırmıştı üstüne.
Sizin gelinliğinizin eteği modeldekine pek benzemiyor ama yine de hoş olmuş bence.
Yapılacak şey şu, diktireceğin modelin büyük çözünürlükte fotoğraflarını bulacaksın, bunları iyi kalitede bastıracaksın. Önce kendiniz modele bakıp kendinizce analiz edeceksiniz. Ne hoşuna gidiyor, özellikle hangi noktanın senin gelinliğinde de olmasını istiyorsun? Gelinliğin malzemelerini kendinizce tahmin etmeye çalışacaksın, bilene danışacaksın. Sonra gelinlikçilere gelinliğin fotoğraflarını götürdüğünde, sana gelinliği nasıl dikeceklerini anlatmalarını isteyeceksin. Şurası nasıl sizce, burasını nasıl yapabiliriz, hangi malzemeyle olur, bana örnek sunar mısınız gibi. Ayrıca dikilirken de az provayla yetinmeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?