• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Çok Ama Çok İstediğim Gelinliğim İçin Fikir Verir misiniz?

Umarim gonlunce olur canim hersey de sen benzer bir model denemismydn hic ben o yuzdn korktum hic ordata olmayan bisi nasil sonlancak yakiscak mi die stok calisan yerden almstim:)

Umarim gonlunce olur canim hersey de sen benzer bir model denemismydn hic ben o yuzdn korktum hic ordata olmayan bisi nasil sonlancak yakiscak mi die stok calisan yerden almstim:)

Canım etek kısmı benzeyen model denediğimde güzel olmuştu. Kalıp bana uygun gerisi tamamen modaevime kaldı inşallah istediğim gibi olur.

Kizlar bugun Güler Cer Modaeviyle anlaştım cok mutluyum insallah çok güzel olur. Bu arada livacım senin 5. Modelim aynısını dikmis cok tatlı olmuş yaptığı tüm gelinlikler. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

günnurcum sayende bende buraya odaklandım : ) sitelerini inceledim istenilen gelinlikleri benzer şekilde dikmişler bu hoşuma gitti.

Canım senin eklediğin tül kollu gelinliğin çok ama çok benzerini dikmişti anlaşmaya gittiğimde çok beğendim yaaa hem de uygun fiyslı olsn dantelden dikilmiş olmasına rağmen bayıldım hiçbir kumaşı kalitesiz durmuyor inşallah benimki istediğim gibi olur seninkini de oraya yaptırırız o zamann :7:

tatlım bende face yok kardeşimin faceden girdim hemen beğendim fotonui bütün fotolarada baktım sizin kadar yakışan çift yok zaten :16: gelinliğine bayıldım nekadar zarif , inş istediğin gibi olur :nazar: eminim giydiğinde çok yakışacaktır :nazar::nazar::nazar:

tatlım bende face yok kardeşimin faceden girdim hemen beğendim fotonui bütün fotolarada baktım sizin kadar yakışan çift yok zaten :16: gelinliğine bayıldım nekadar zarif , inş istediğin gibi olur :nazar: eminim giydiğinde çok yakışacaktır :nazar::nazar::nazar:

Yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldummm :16::31: Canım benim yarışmaya katılmasaydım diyorum mail attım admine kaldırır mısınız lütfen diye. Gelinlik için bana önerebileceğin düz ayakkabı var mı ben bir kaç tane öneri getireceğim yardımcı olur musun :31:

Mesela İsmin Sandalet - Perseus - Gri - Pembe
Queen Bee Sandalet - Aoide - Krem
Queen Bee Sandalet - Aoide - Pudra
Dsn Sandalet - Jacopa - Gülkurusu
Dsn Sandalet - Dodie - Gülkurusu

Düz sandalet veya burnu açık babet bulmam lazımmmmm :26::26::26:

Yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldummm :16::31: Canım benim yarışmaya katılmasaydım diyorum mail attım admine kaldırır mısınız lütfen diye. Gelinlik için bana önerebileceğin düz ayakkabı var mı ben bir kaç tane öneri getireceğim yardımcı olur musun :31:

Bence ilk olan güzel canım diğerlerini çok beğenemedim :)

Günnurcum kesinlikle ilki diyorum...

Bunda da 4. diyorum canım.

Hıı bu arada ne yarısması o? Ben çok merak ederim he:9: Facebook'um şuan yok ama annemden girer bakarım:9: Lütfen bende goreyim kiiiiiiiiğğğ hakkım yok mu benim:25::27:

Bi de bi deeee tatlım ben senin düğün müziğini de fazlasıyla merak ediyorum... :12:

Günnurcum kesinlikle ilki diyorum...

Bunda da 4. diyorum canım.

Hıı bu arada ne yarısması o? Ben çok merak ederim he:9: Facebook'um şuan yok ama annemden girer bakarım:9: Lütfen bende goreyim kiiiiiiiiğğğ hakkım yok mu benim:25::27:

Bi de bi deeee tatlım ben senin düğün müziğini de fazlasıyla merak ediyorum... :12:

Canim nisan topigimdeki resmimizi ekletmistim ama sildirdim yaa hic adil degildi en yakisan cift yarismasi kazanan gelin cicegi aliyordu. Ben geri cekildim:9:

bu seride en sondaki güzel :16:

Kizlarrrr dugun muzigimiz ne olsun ben de merak etrim simdi? Off bi arkadasimiz sevmek zamanini yapacakti oya boradan. Ben hic dusunmedim :(

Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordum :9: Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım :31:

ben çok sevdim aşkın göksu nun sitesine de gir canım harika gelinlikler var:)

Back