• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmekte Olduğum Gelinliğim

çok güzel bi gelinlik... bi süre öncesine kadar elimde bu gelinliğin resmi ile dolaşıyodum gelinlikçileri.. ama başka bi model beğendim girdiğim bi gelinlikçide :) çok güzel bi model şimdiden mutluluklar dilerim.

gelinlik 21mi cnm benim de bayıldığım bi model aynen bende çıktısını almıştım bilg :)))) fiyatı da uygunmuş nerden aldın tam olarak

teşekkür ederim kızlar canım eyüp bir yerde diktiriyoruz ama ismini hatırlayamadım şimdi nişanlıma sorup yazarım nişanlımın tanışı vardı onun sayesinde uyguna aldık ordan canım....:16:

inşallah canım ama bu diktirdiğimiz yer fatihteki gelinlikçilere gelinlik yapıp gönderiyormuş o yüzden güzel olur diye düşünüyorum...

o zaman kesin güzel olur tatlım mutlulukla giyersin umarım :16: bende temmuzda ist gidince gelinlik işini ordan halledeceğim aldıgın yeri ögrenip söylersen çok sevinirim :12: ama ben diktirmeyeceğim hazır almam lazım

Gelinliğine bayıldım , saten gelinlik seven biri olarak çok begendim modelini Allah içine sindirsin sorunsuz giymek nasip etsin :)

o zaman kesin güzel olur tatlım mutlulukla giyersin umarım :16: bende temmuzda ist gidince gelinlik işini ordan halledeceğim aldıgın yeri ögrenip söylersen çok sevinirim :12: ama ben diktirmeyeceğim hazır almam lazım

canım bende diktirmeyecektim istanbulda oturmuyorum bende oraya gelin gideceğim annemle bir haftalığına gidip geldik diktirmeseydik pahalıya gelecekti büyük ihtimalde kiralayacaktık o yüzden diktiriyorum yoksa ben hiç düşünmemiştim diktirmeyi....

Back