• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmekte Olduğum Gelinliğim

gelinlik 21mi cnm benim de bayıldığım bi model aynen bende çıktısını almıştım bilg :)))) fiyatı da uygunmuş nerden aldın tam olarak

Gelinlik21 değil Allure diye yabancı markanın bir modeli bu. Gelinlik21 başkalarının katalog resimlerine kendi ismini yazıp duruyor, inanmayın...

kızlar merak edenler için gelinliğimi diktirdiğim yer mucina diye bir yer internette arama yaparsanız bulursunuz...:16::16:

Hayırlı uğurlu olsun canım, o gelinlikçinin her gün önünden geçiyorum ben... :52:
İnşallah tam istediğin gibi olur ve memnun kalırsın...
Senin düğün ne zaman?

ben de bir süre düşünmüştüm bu modeli, fakat nedense başka modellere yöneldim sonradan.. gelinliğini son haliyle bize göstermen mümkün mü? bizlere de fikir olur.

her şey gönlünce olsun..

ben de bir süre düşünmüştüm bu modeli, fakat nedense başka modellere yöneldim sonradan.. gelinliğini son haliyle bize göstermen mümkün mü? bizlere de fikir olur.

her şey gönlünce olsun..

tabi gösteririm canım ama ancak bir bir buçuk ay içinde tamamen bitmiş olacak o zaman resmini koyarım sen hangi modeli seçtin merak ettim mutluluklar dilerim...:16::16:

arkadaşlar konuya uzun zaman olmuş inşallah bakan birileri vardır.bende MUCİNA gelinlikten diktiricem inşallah.konu sahibi nasıl memnun kaldı mı acaba ? tam olarak nasıl bi yer ilgi alaka nasıl.kendi internet sitelerinde pek bi model yok :17:

Back