- 11 Mart 2025
- 24
- 0
- 1
- 17
- Konu Sahibi dunyabosla
-
Rehber öğretmeninizle konuşun ve konu yetkili birimlere bildirilsin . Ailenizin adı çıksın korkmayın sizi korumayan anneyi sizde düşünmeyin . Şikayetcı ol çocuğum kendıne bunu yapma korkma gelecegınle oynanmasına müsade etmeSorun şu ki karakola gitmedim ailemden dolayı o zamanlar çöküşte olduğum için okula da gitmeyip eve kapanmıştım yaklaşık 2 yılı aşkın süredir okula gitmedim artık sınıfta kalınca bir sirkeledim kendimi okula gittim olayı sınıf arkadaşlarıma anlatıp çözüm yolu aradık buydu milli eğitime gittik o da birşey yapamayacağını söyledi zaten polislerin. Özgür değilim sanırım kendi bedenimi dahi koruyamıyorum ailemin adı çıkmasın diye. Neyse sağolun sizi de yordum olay da geçti gitti konu nereden nereye geldi, ben anlamış oldum asıl sorunu teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Bilmiyorum sanırım aptalın tekiyim ve hayatımı göz göre göre mahvediyorum. Bu konunun içine girdikçe çıkılmaz bir hâl alıyor. Size neden karakola gidemediğimi anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum. Kusura bakmayın birşey yazamıyorum, mahcup hissediyor olsam gerek çaresizliğim karşısında. Size oturup harfi harfine anlatmak hatta o ana götürüp "yalan söylemiyorum" demek istiyorum ama birşey engel oluyor bana. Anneme de açıklamalak istemiştim kendimi sanki suçluymuşum gibi ona anlattıktan sonra da pişman olmuştum sırf bana inanmadığı için ondan sonra da konuşmadım onunla doğru düzgün, aslında annem beni üzmeye kıyamazdı ama ondan gizli ağlamıştım öyle dediğinde. Muhtmelen annem herşeyin düğümü ve çözemiyorum.Rehber öğretmeninizle konuşun ve konu yetkili birimlere bildirilsin . Ailenizin adı çıksın korkmayın sizi korumayan anneyi sizde düşünmeyin . Şikayetcı ol çocuğum kendıne bunu yapma korkma gelecegınle oynanmasına müsade etme
Silinemez…Silindi
Gilziye aldığım halde görünüyor mu?Silinemez…
Yok buraya yazdığın hiçbir şeyi silemezsin, saklayamazsın. Üye olurken kabul ettiklerinden biri bu. Sen konuyu silmişsin ama noktasına kadar geri getirilecek.Gilziye aldığım halde görünüyor mu?
Silmedim yazdığım şeyi değiştirip farklı birşey yazdım sadece. Ayrıca ayarlar kısmında gizlilikte mesajı kimlerin görebileceğine dair bir seçim hakkı vardı? Konular dahil değil galibaYok buraya yazdığın hiçbir şeyi silemezsin, saklayamazsın. Üye olurken kabul ettiklerinden biri bu. Sen konuyu silmişsin ama noktasına kadar geri getirilecek.
Kimseyle muhattap olmadan yaşamaya ve üniversitede iyi bir bölüm kazanmaya bak. O evden çıkmadan kendini tam anlamıyla koruman ve gerçekleştirmen çok mümkün görünmüyor. Sosyal hizmetlere başvursan çok da delil arayacaklarını sanmıyorum, mağdurun beyanı esastır ama yaşın 18 civarı, oradan faydalanabileceğin süre kısıtlı olabilir.Neyse. Tüm bunlardan sonra "neyse" demek kalıyor bana elimden gelen bu daha fazlası olsa da. Teşekkür ederim bir başkasına içimi açmak iyi hissettirdi. Eminim Birgün yürek yerim kahvaltı da da anlatırım herşeyi polis amcalarasadece büyümem gerek kendimi anlamam için.
İşte o ilk yazdığın geçerli, geri gelecek. Evet konular ve mesajlar dahil değil. Sadece profilini gizleyebilirsin.Silmedim yazdığım şeyi değiştirip farklı birşey yazdım sadece. Ayrıca ayarlar kısmında gizlilikte mesajı kimlerin görebileceğine dair bir seçim hakkı vardı? Konular dahil değil galiba
Bunu birde kendisine söyleseniz hayvan olmadığınız mı kalmıştı? Neyse teşekkür ederim, hepsini yapmaya çalışıyorum ve yapıyorum da ama bunca şeye rağmen onun hâlâ beni ezmesi zoruma gidiyor sadece. Ve daha zor oluyor katlanmak.Kimseyle muhattap olmadan yaşamaya ve üniversitede iyi bir bölüm kazanmaya bak. O evden çıkmadan kendini tam anlamıyla koruman ve gerçekleştirmen çok mümkün görünmüyor. Sosyal hizmetlere başvursan çok da delil arayacaklarını sanmıyorum, mağdurun beyanı esastır ama yaşın 18 civarı, oradan faydalanabileceğin süre kısıtlı olabilir.
Çevrende hoşlanmadığın insanlar yokmuş gibi davranmaya çalış, konuşma gerekmedikçe cevap verme, laf yarışına girme, en basitinden şehirmdışında okuyup okuyamaman kararı abine ait değil, bunu onunla tartışman fazlasıyla anlamsız
Pekâlâ sağolun.İşte o ilk yazdığın geçerli, geri gelecek. Evet konular ve mesajlar dahil değil. Sadece profilini gizleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?