Dikkate alınmamak, hadsizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm yolu çok basit aslında evet ama ulaşılamaz benim için
 
Rehber öğretmeninizle konuşun ve konu yetkili birimlere bildirilsin . Ailenizin adı çıksın korkmayın sizi korumayan anneyi sizde düşünmeyin . Şikayetcı ol çocuğum kendıne bunu yapma korkma gelecegınle oynanmasına müsade etme
 
Bilmiyorum sanırım aptalın tekiyim ve hayatımı göz göre göre mahvediyorum. Bu konunun içine girdikçe çıkılmaz bir hâl alıyor. Size neden karakola gidemediğimi anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum. Kusura bakmayın birşey yazamıyorum, mahcup hissediyor olsam gerek çaresizliğim karşısında. Size oturup harfi harfine anlatmak hatta o ana götürüp "yalan söylemiyorum" demek istiyorum ama birşey engel oluyor bana. Anneme de açıklamalak istemiştim kendimi sanki suçluymuşum gibi ona anlattıktan sonra da pişman olmuştum sırf bana inanmadığı için ondan sonra da konuşmadım onunla doğru düzgün, aslında annem beni üzmeye kıyamazdı ama ondan gizli ağlamıştım öyle dediğinde. Muhtmelen annem herşeyin düğümü ve çözemiyorum.
 
Neyse. Tüm bunlardan sonra "neyse" demek kalıyor bana elimden gelen bu daha fazlası olsa da. Teşekkür ederim bir başkasına içimi açmak iyi hissettirdi. Eminim Birgün yürek yerim kahvaltı da da anlatırım herşeyi polis amcalara sadece büyümem gerek kendimi anlamam için.
 
Yok buraya yazdığın hiçbir şeyi silemezsin, saklayamazsın. Üye olurken kabul ettiklerinden biri bu. Sen konuyu silmişsin ama noktasına kadar geri getirilecek.
Silmedim yazdığım şeyi değiştirip farklı birşey yazdım sadece. Ayrıca ayarlar kısmında gizlilikte mesajı kimlerin görebileceğine dair bir seçim hakkı vardı? Konular dahil değil galiba
 
Kimseyle muhattap olmadan yaşamaya ve üniversitede iyi bir bölüm kazanmaya bak. O evden çıkmadan kendini tam anlamıyla koruman ve gerçekleştirmen çok mümkün görünmüyor. Sosyal hizmetlere başvursan çok da delil arayacaklarını sanmıyorum, mağdurun beyanı esastır ama yaşın 18 civarı, oradan faydalanabileceğin süre kısıtlı olabilir.

Çevrende hoşlanmadığın insanlar yokmuş gibi davranmaya çalış, konuşma gerekmedikçe cevap verme, laf yarışına girme, en basitinden şehirmdışında okuyup okuyamaman kararı abine ait değil, bunu onunla tartışman fazlasıyla anlamsız.
 
Silmedim yazdığım şeyi değiştirip farklı birşey yazdım sadece. Ayrıca ayarlar kısmında gizlilikte mesajı kimlerin görebileceğine dair bir seçim hakkı vardı? Konular dahil değil galiba
İşte o ilk yazdığın geçerli, geri gelecek. Evet konular ve mesajlar dahil değil. Sadece profilini gizleyebilirsin.
 
Bunu birde kendisine söyleseniz hayvan olmadığınız mı kalmıştı? Neyse teşekkür ederim, hepsini yapmaya çalışıyorum ve yapıyorum da ama bunca şeye rağmen onun hâlâ beni ezmesi zoruma gidiyor sadece. Ve daha zor oluyor katlanmak.
 
Konu silmek yasak. Mune bir bakabilir misin?
Yorumlara baktım alıntılayan var mı diye, psikolojik danışmanına git demişler, bende bir okulda psikolojik danışmanım aklımda bir kaç olasılık canlandı açıkcası.
Konunu yazarsan yönlendirme yapılır burada, isminin gizli olduğu bir platform burası, neyden korkuyorsun bu kadar anlamadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…