DİKKAT FAZLACA BEFORE&AFTER İÇERİR :)

Koskocaman bi maşallah canım sana :)

Tek bi sorum var basenlerin çok çok incelmiş bende aynı öyle olsun istiyorum biraz fazlalık var basenlerde çünkü en etkili olan hangisiydi yaptıklarının içinde ?

Koskocaman bi maşallah canım sana :)

Tek bi sorum var basenlerin çok çok incelmiş bende aynı öyle olsun istiyorum biraz fazlalık var basenlerde çünkü en etkili olan hangisiydi yaptıklarının içinde ?
Tesekkür ederimmm :) kesın bişey diyemem cünkü cogunu aynı anda yaptım basta p90x ve t25 aynı anda sonra t25 ve jillian aynı anda yaptım o yuzden net bişey diyemem canım ama her hangi birini yapsanda etkili olur :)

maşallah :) ama kıskanılmayacak gibi degil eski halin daha güzel göründü bana ama genede güzellik degil önemli olan saglık tebrik ederim canım darısı başıma
before&after ve sımdılerım

bayıldımm yuzbınkere masallah masallah masallahhh : )

bende 1 senedır tesetturluyum boyle zarıf kızları gorunce kendı adıma cok uzuluyorum bende olamamıı dıyorum 77 kıloyum dıyettteyım ılk hedefım 60 ınsallah bende boyle olurum cnm masallah tekrarrdan

maşallah :) ama kıskanılmayacak gibi degil eski halin daha güzel göründü bana ama genede güzellik degil önemli olan saglık tebrik ederim canım darısı başıma
before&after ve sımdılerım
ciddi misin? Bunu diyen ilk kişisin :) çok tesekkur ederım ayrıca :)

Çookk tesekkur ederimmm yeter ki iste tabii ki olursun :)

Maşallah diyelim tatlış nazarım değmesin Tebrikler ben de 18 kilo verdim darısı isteyen herkesin başına

Gercekten masaallah:) benimde bi basari oykum olacak mi acaba

Harika olmuşsun.Maşallah Allah yazarlardan korusun.İrade diye buna derler.Kilo verince bence yüzün daha da güzel göründü bana.Vücudun çok iyi neden daha kilo vermek istiyorsun?Biraz beslenmeden bilgi verir misin?

Çok müthiş bişi olmuşsun tebrik ederim bu arada unutmadan maşallah bende yakında herballife kullanıp zayıflamak istiyorum. Benim iç basen çok fazla ne kadar zayıflarsam zayıflayayım hep olacak sanırım bıktım pantolon eskitmekten

Canım cok tesekkür ederimm ama lütfen ona baslama o kadar cok kötü sey duydum ko hakkında bence cok ıyı arastırıp öle karar ver

Canım cok tesekkür ederimm ama lütfen ona baslama o kadar cok kötü sey duydum ko hakkında bence cok ıyı arastırıp öle karar ver
duyduklarını paylaşır mısın benimle? satan kişiler çok fazlaca güveniyor çevremdekiler kullanma diyor kararsız kaldım. yeni bi diyet macerası yaşamak istemiyorum

maşallah :)
tebrik ederim sizi. umarım daha da başarılı olursunuz. zayıfladıkça vücut daha az kilo kaybı yaşıyor ama moralini bozmasın, devam et. her şey kilo değil. incelmek kilo vermekten daha değerlidir benim gözümde :)

Masallah guzellegin ortaya cikmis kilolu halin ablan gibi olmus sanki suansa citir bi genc bayan olmussun tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…