- 7 Eylül 2014
- 5
- 1
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum ve o şekilde yaşıyorum :)Sağlıklı kilo vermek en güzeli! Spor yapmakta önemli tabii.
Her şeyden az da olsa biraz yemek daha doğru diye düşünüyorum..
Tesekkür ederim 163,5 tum hep ortada ama şu an 164 spor boy uzatır derlerdi inanmazdım ama yarım santimde olsa oldu sanırım :))boyunuz kaç cm acaba çok güzel görünüyorsunuz
Cok tesekkür ederim ins basarırsın sakın bırakma :)maaşallah diyorum yüzünün güzelliği bile ortaya çıkmış..bende şimdi72 lerden 59 a düşmek istiyorum umarım bi başarı öyküsüde benim oluurrr.....
Cook tebrik ederim harikasin:)Kızlar merhaba
Buraya yazacagım gunu ıple cekıyordum ve sonunda ulastım sukur..
Daha once kılo verme hıkayem olmustu 68 kıloyken dıyetısyen yardımıyla 10 kılo vermıstım tabıı verdıgı lıstelere uyarak daha sonra normale donunce hoop hepsını aldım gerı unıersıteye 68 kılo gıttım 2.sınıfın baslarında 76 kıloyu gordum ve hayatımda ılk defa bu kadar kıloluydum.. Hayatım berbat gecmeye basladı evden cıkmak okula derse gıtmek ıstemıyordum cunku benım gıyecek hıc bır seyım yoktu dolabım xl-xxl-44 beden seylerle doluydu ama hıc bırı sankı bana aıt degıldı.. bir gün ev arkadasımın gazıyla bır seylerı degıstırme kararı aldım ben hıc bır zaman sabahın 7-8inde kalkan biri olmadım dıyetısyene gıttıgım donem dısında ve ıkıncı ögretım okuyan bı ogrencı olarakta o saatlerde kalkmaya hıcc nıyetım yoktu bende dusundum ve kendıme kendı yasamıma gore bır duzen olusturmam gerekıyordu. benım erken anlayısım saat 10 da kalkmaktı ve öyle yaptım (sımdılerde ıstemsızce daha erken kalktıgım dogrudur ) kahvaltımı 11-12 arası yaptım e tabı ara öğünlerde lazımdı 15-15:30 arası ara öğün 18:00-19:00 arası aksam ve 21:00-21:30 arası son ara öğün olarak bir sistem oturttum ve p90x diye müthis bır fitness programıyla tanıstım.. 2 aya yakın sure yaptım ve sonrasında sıkıldım fakat sporu bıraktımmı? tabıı kı hayır daha farklı programlar buldum yaptım (t25,jillian michaels 30day shred, p90x3, turbofire) 65 kıloya ındıgımde sporu 3 aya yakın bıraktım kılo koruma evresındeydım ve ramazan sonunda 62 kıloyu gördum duzenlı spora donus yaptım ve sukurler olsun kı 56 kıloyum daha devam etmeyı dusunuyorum tabıı :)
before&after ve sımdılerım
NAZARA HER KONUDA INANIRIM Bİ MASALLAHINIZI ISTERIM KIZLAR :)
dılerım hepınız ıstedıgınız vücudlara kavusursunuz..
Tesekkür ederim amin inş :)Masallah canim darisi basimiza
Tesekkür ederim inş dilediğin kiloya ulaşırsın :)maşallah çok güzel görünüyorsunuz bende şuan sizin başladığınız kilodayım
Programın adı p90x googledan p90x torrent diye arattırırsan torrent dosyasını bulabilirsin canım ordanda indirmeye başlayabilirsinbişey sormak istiyorum ben p902 programını arastırdım ama net birsey bulamadım sizin uyguladığınız proğramı linki varsa paylasabilirmisiniz rica etsem
Tesekkür ederimm canım p90x olarak arattırırsan torrent dosyasını bulabilirsin :)ayne bende bir şey bulamadım linki atabilir misin buraya bu arada süper olmuşsun
Cok tesekkür ederim :)Cook tebrik ederim harikasin:)
Tesekkür ederimm canım p90x olarak arattırırsan torrent dosyasını bulabilirsin :)
Evett basta cok zorlayıcı ben ilk basladıgım hafta oturup kalkarken bile canım acıyodu ama sonra bir haftada ki değişimi görünce inanamamıstım :)buldum canım indirdim bugün başladım o kadar zor ki hareketler öldüm ya