Gider giderrrr biraz yediklerini düzene sok bir seycik kalmaz :)Maşallah o zaman sanaDarısı banaa ufacık bi ayva göbeği yaptım düğünden sonra spor yapcak zamanım yok kaldı yerleşti oraya hiç gidesi yok
Aslında dikkat ediyorum ama hareketsiLikten sanırım tüm gün masa başı iş yoruyo vücudu işteGider giderrrr biraz yediklerini düzene sok bir seycik kalmaz :)
Tesekkür ederimm :) 8 ay ama bunun 3 ayı kilo korumayla gecti o dönem vermedim :)tebrik ederimm :) ne kadar zamanda verdin acaba?:)
anladımmm :) şey peki hala yediklerine dikkat ediyosundur sanırım :) ve spora hep devam edıcek mısın? yani kilo korurken napıyorsun onu merak ettimde cok sorduysam kusura bakma lütfen :)Tesekkür ederimm :) 8 ay ama bunun 3 ayı kilo korumayla gecti o dönem vermedim :)
Tesekkür ederimmm inşaallah :)Ne güzel zayıflamışsın ya tebriklerdarısı benim başıma
Ne kusuru yahuu :) tabii dikkat ediyorum daha o hep aklımda ki en ucuk rakama ulaşmadım ona gelene kadar devam :) ama biraz daha bu kiloyu oturtup devam etmek istiyorum. Sadece sporu yapabildiğim kadar 2-3 günde bir yapıp yediklerime dikkat ederek götürücem inş bu süreci :) Sporu tabii kide hayatımda hep tutucam kimi zaman sıkı tempo kimi zaman az ama hayatımdan cıkarmayı hic düşünmüyorum :)anladımmm :) şey peki hala yediklerine dikkat ediyosundur sanırım :) ve spora hep devam edıcek mısın? yani kilo korurken napıyorsun onu merak ettimde cok sorduysam kusura bakma lütfen :)
Tesekkur ederimm :)Kilo ne kadar yaş katıyor yahu, şişmanken iki çocuklu anne gibi fotoğraflarınız ama zayıflayınca liseli kız olmuşsunuz.
Maşallah
Almayı hiicc dusunmuyorum tesekkür ederim :)Ne güzel olmussun azmin zaferi maş.dikkatli ol alma sakin
Tesekkür ederimmm inşş :)Tebrik ederim, çok güzel olmuşsunuz. Darısı bizim başımıza.
Tesekkür ederimmm ins istedigin kiloya ulasırsın :)harikasın maşallah bende 70ile başladım 65 sizleri görünce gaza geliyorum 55 olmak istiyorum inş. ..ve şunu anladım ki bi genç kıza kilo hiccccc yakışmıyor cok güzel olmuşsun tebrikler
Cok tesekkür ederim :)maşaallah çok tebrik ederimçok güzel görünüyorsun